Навигация питане !!
Навигация питане !!
Мнение от mitko007 » 15 Окт 2009 22:15
Мерси предварително !!
mitko007
Мнение от Vokil » 15 Окт 2009 23:06

Vokil
- grunge_is_dead
Мнение от grunge_is_dead » 16 Окт 2009 00:09
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.21038
В момента са пуснали и 7 '' с 400 MHz процесори. Shiping-а е безплатен за цял свят. На пакета има лепенка, на която пише, че е изпратен като подарък и не се разправяш с митници и т.н.т. Изпращат ти го дитектно от Hong-Kong и приситга за около 3 седмици до пощенски клон в БГ. Машинката идва с Windows CE и IGO 8 + карти за USA и Canada. Отключена и готова за всякакъв навигационен софтуеър. Също в коплмекта и 2 GB мемори карта. Сложих му един от последните релийзи на IGO 8.3 + БГ карти, гласови напътствия, POI, релеф... Изработката не е кои знае какво, дизайна също, но си работи добре. Пробвах го в дъжд и облаци, работи със сравнително добра точност. Свързва се към 8-9 сателита(необходими 4 за за 3 координатна определеност). Общо взето за около 160 лв. съм предоволен. Голям + е, че можеш да си го конфигурираш по свои изисквания.
grunge_is_dead
Akima
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 341 пъти
- Получена благодарност: 375 пъти
Мнение от slowtraveler » 16 Окт 2009 07:52
Имах 4.3, 5", и 7" от dealextreme...
4.3 ми бе малък, а 7" е доста голям и неудобен и ги продадох (на доставна цена - имаше обява и тук).
Оптималното за мен е 5"и в момента съм с такъв...
Перфектното в случая е това, че системата си е windows CE5.0 (малко поорязана, но все пак си е уиндоус)...
На тези машинки без проблем се сменя софтуера - кеф ти igo, кеф ти garmin (офроудската карта)....
Освен това 4.3 и 5 от тези китайци можеш да ги вържеш с телефона, и имаш Internet Explorer на сравнително голям екран (през GPRS на телефона)...
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
slowtraveler
desSs
- didak
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
Мнение от didak » 16 Окт 2009 09:54
Е, щом и на Десс 4,3" не идва малък - смело можем да го препоръчамеdesSs написа:глас и от мен за GPS-ите от dealextreme. моя е 4.3". наскоро обикалях БГ и Европа с него, предоволна съм. не ми идва малък, щото е удобен и да го носиш като пешеходец. 150-те лева са направо нищо за тая джаджа.

didak
навигация
Мнение от keivin__2 » 16 Окт 2009 12:50

keivin__2
Мнение от mitko007 » 16 Окт 2009 13:29
problema e cha ne znam tochno kak stoi vaprosa s update-vaneto an kartite...ima li vazmojnost da si gi namiram niakude FREE v neta ??
P.S. SORRY za pisaneto na Latin no sum na bachkane i niama Cyrillic tuk !!
mitko007
- Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
Мнение от Raya » 16 Окт 2009 15:04
Щом искаш и да ги ъпдъйтваш редовно, вземи на Гармин. Те редовно ти пращат на имейла новата версия. Аз съм с 250 W, доволна съм. Само че чувам колеги чрез джипиес хващат и радарите, на този не става тази екстра. Иначе всичко което трябва и не трябва си има.mitko007 написа:....... predpochitam neshto ot dokazanite marki. .....
problema e cha ne znam tochno kak stoi vaprosa s update-vaneto an kartite...ima li vazmojnost da si gi namiram niakude FREE v neta ??
!!
Има модел ( не помня кой) който показва задръстванията. Не се подлъгвай. Мен в магазина на МТел едва не ме прецакоха, толкова ми го разрекламираха ( цената естветвенно по-висока), че бях решила него да вземам. Обаче, когато отидох да си го взема от офицалния вносител и представител на Гармин ( там ползвах отстъпка), те ме светнаха, че тази екстра само за Европа, в БГ не действа.
пс. сега виждам, че обитаваш в Австрия..........това със задръстването може и да ти върши работата.
Raya
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 341 пъти
- Получена благодарност: 375 пъти
Мнение от slowtraveler » 16 Окт 2009 15:56
Моето китайче (и това на ДЕСС) има и видео вход, който автоматично започва да показва сигнала от камера за задно виждане когато се появи сигнал (и дисплея се разграфява по дистанции в 'метър')...
Имал съм Гармин и китаец - Гармина си е добра система, но е много затворена и затова се отказах от него. В нета трудно се намират неща за него.
За 20% от цената на Гармина получаваш превъзхождащо го устройство...
За пазаруването от китайците - dealextreme не са ме дънили досега. Разбира се сроковете са нещо относително при тях, но съм имал рекламации, които са били безусловно приемани след връщането на пратката към тях, като пощенските ми разходи бяха възстановени моментално...
Иначе сроковете им са около месец, но в началото на Октомври имаха една седмица национален празник и по принцип не работеха...
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
slowtraveler
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Мнение от Kiki » 16 Окт 2009 18:07
Слаб е само в Албания, Гърция и Сърбия. Там поддържа само главните пътища и градовете ги няма подробно.
В България ме е подвел един- два пъти, но бързо се оправя.
С две думи, заслужава внимание!
Kiki
diver
desSs
Мнение от ivobox » 16 Окт 2009 19:37
реално преди навигацията като я заредя ми изглеждаше така
http://gps-6.com/files/ASUS-R700-GPS%5B2%5D.jpg
сега изглежда така
http://www.joro711.com/wp-content/uploa ... timate.jpg
Та направо давам линк към статийката, която всъщност ме "отвори"
http://www.joro711.com/?p=779
същественото тук е да се сложи въпросната програмка mioPocket....и оттук се разкрива дълбочината на заешката дупка

надявам се да съм бил полезен за някои. ако има нещо питайте ще помагам с каквото мога

Yaris T Sport, 2003, 106hp, TOYOTA
ivobox
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru