Неговото полиране е ефективно единственно, само когато боята е матирана от неправилно миене-примерно на четки, при стържене с гъба при наличието на пясък по колата и т.н.diver написа:Абе и аз съм полирал, гледал съм и бая професионални автокозметици, ма тоя пич пипа несравнимо ....като се има предвид че съм скептик към всякъв подобен род упражнения....далеч съм от мисълна че спестява цялосно боядисване на 100% и вади всякакви дерюги, но резултата е много повече от очакваното.Kiki написа:Това в никакйв слечай не е нано технологя, а едно елементарно машинно полиране с паста.miLen4o написа:Може би това е новата нано технология на SONAX с която се пастира всичко.Иначе с 3М не може да се мине стъкло.Единствено Сонакс го предлагат това със стъклото и ако найстина това е нано пастиране за 150лв. значи това е нечовешката оферта.
Трябват ти полир машина, шайба и подходящи три вида пасти. Някой път се минава с две, друг път можеш да минеш само с една.
Не подценявам опита за да не свалиш на някоя извивка лака.
Полирал съм си доста мой коли и се е получавало перфектно.
Най важното е, че е дълготрайно.
П.П. А дори не го познавам лично....
Когато има дълбоги дерюги той не моще да ги махне защото със сигурност ще падне лака.
И на снимките се вижда, че колите са просто матирани.

Не, че са малко колите, които се нуждаят от опресняване.