Това отнася ли се за автомобили, които се внасят от страни извън Европейския Съюз, защото ако се чете дословно излиза, че ДА, а това вълнува не малко хора...
Ако някой знае нещо моля да сподели.
Благодаря.
Верно ли така тряяя да бъде ? Значи в Щатите , като има коли ( в движение ) за под 1000$ е пълно с буклуци така ли ?sacho7803 написа:....................да си внесеш примерно кола за 3000лв тряяя платиш още 2000 за да я регистрираш.и така тряяяяя да бъде..................
Много правилно го каза , въпреки че едвали ще го убедиш а камоли и такива като него ,че дори и хората със доходи под 700-800лв са живи същества. Пък и като гледам по подписа на колегата човека си е замал чисто нова кола и лесно да изказва такова мнение. Не искам да го нападам по някакъв начин(че ми е и адаш) няма нищо лично против него ,но все повече започвам да се дразня от отношението на "по-богатите" , към "по-бедните". Особенно тези 17-18 годишни келеше ,на които мама и тати кихат яко ,купуват им някакви скъпи коли и вече те са царете . От каде идва това самочуствие при положение че всичко ти е на готово и евентуално до време.Bass_Man написа: ....... то това колата е привилегия само на отбрани и заможни хора всичи други по рейсовете а ?
Масово нови автомобили карат с изгорели лампи на фаровете и с оригиналните всесезонни буклуци за гуми с , които излизат от магазина! И това на Q7 , A4 , A6 и тн еластични кочини . Обаче човечеца дето крета на 500лв. трябва да си купува нова кола за 20 000лв. минимум за да може евентуално да отиде на работа за малко по-малко от 2 часа в едната посока .polsun написа: Много правилно го каза , въпреки че едвали ще го убедиш а камоли и такива като него ,че дори и хората със доходи под 700-800лв са живи същества. Пък и като гледам по подписа на колегата човека си е замал чисто нова кола и лесно да изказва такова мнение. Не искам да го нападам по някакъв начин(че ми е и адаш) няма нищо лично против него ,но все повече започвам да се дразня от отношението на "по-богатите" , към "по-бедните". Особенно тези 17-18 годишни келеше ,на които мама и тати кихат яко ,купуват им някакви скъпи коли и вече те са царете . От каде идва това самочуствие при положение че всичко ти е на готово и евентуално до време.
А това ,че да речем ти аз или някой друг събрал за някакъв период 3000лв и си купува 14 годишен автомобил, или е прибягал до банката за кредит който ще изплаща следващите 5 години. За какво му е кола на такъв човек ,само че той точно този със дъртия автомобил ще положи 2 пъти повече грижи за него от колкото този с новия, точно той ще оцени какво е да имаш и какво е да нямаш.
Еми като толкова им пука на "баровците" за екологията що не си купуват хибридчета или някой фокус-че на водорд, ами си земата 6 литров бензин?'
1. ТОВА не го разбирам какво не харесвате на пишлеметата със скъпите коли, ми попаднали са на родителии , дай са да карат клозети като наштеgothic_fan написа: Не говоря за пишлеметата които се правят на мъже, те вече са извън уравнението с новия закон.
Колега, и на мен не ми пречи да карат лъскави коли, пречи ми да карат без книжки коли по 200 коня и да трепят невинни хора. А за долара, дори сега има изгодни оферти за автомобили от САЩ. Ако падне акциза ще започнат да се внасят доста добри автомобили от там. И сега много хора,които имат връзки си вкарват по различни канали. Друг е въпроса за поддръжката им.andrian999999 написа: 1. ТОВА не го разбирам какво не харесвате на пишлеметата със скъпите коли, ми попаднали са на родителии , дай са да карат клозети като наште
аз мисля че всеки нормален човек на които родителите му са милионери е нормално да си купи хубав съп автомобил, ако мойте родители бяха милионери , щях да наредя ебати автопарка biggrin.gif
бе незнам как става ако колата не е скъпа и не я караш на американски номера тукgothic_fan написа: Колега, и на мен не ми пречи да карат лъскави коли, пречи ми да карат без книжки коли по 200 коня и да трепят невинни хора. А за долара, дори сега има изгодни оферти за автомобили от САЩ. Ако падне акциза ще започнат да се внасят доста добри автомобили от там. И сега много хора,които имат връзки си вкарват по различни канали. Друг е въпроса за поддръжката им.
Нещо бъркаш понятията възраст, мощност и състояние на автомобила....andrian999999 написа:....кола 200к.с спира по добре от кола на 20 години с втора употрба гуми на които амортесьорите са позаминали.....
Потребители разглеждащи този форум: Semrush [Bot] и 3 госта