Не ,той МОЖЕ ама извинявай за невежеството от моя страна като го ръгнеш на 3-та и той отиде на 4000 оборота (например) не виждам къде отива смисъла да го режеш до 4500 или 5000 като той ще забие носа и ще ръмжи на развалено само. По спомен да кажа че последно когато проверих дизелите все още си бяха най-добри между 2000 и 3500 оборота. Ама като чета темата до година две може да ги направат някви туин турбота и да се развъртат до към 9000 оборота. Тогава можеби (само може би) ще приключим с всякви спорове по темата.Vesko написа:Само предварително да уточня че от коли не разбирам, карам и като светне червена лампичка звъня в сервиза. Та от скромният ми опиит авенсис 1 1.6(4А-ФЕ) на трета вдига около 120-130. Авенсис 2003 1.8 бензин пак толкова, сегашният ми авенсис 2.2Д4Д пак си ги дига толкова на трета. Не знам това пежо що за чудо е, ама с 90 на 3-та да не може да върви....
П.П. Както казах по нагоре мойта спокойно си ходи на 3-та до 135км/ч. така че бензиновия Авенсис също няма да има проблеми да ги прехвърли....