рудолфо, нещо против карането ми ли имаш? нещо гледам си се заровил във времена и сметки, обърка се вечеrudolf написа: преди си мислех че маграбар кара--но останах впечатлен,,,

Мнение от agent dust » 22 Сеп 2009 17:35
рудолфо, нещо против карането ми ли имаш? нещо гледам си се заровил във времена и сметки, обърка се вечеrudolf написа: преди си мислех че маграбар кара--но останах впечатлен,,,
agent dust
rudolf
Мнение от agent dust » 22 Сеп 2009 19:10
е да, ама аз май съм третият, който ти прави забележка в добрият смисълrudolf написа: в добрия смисъл го казвах,изтълкувал си ме погрешно.
agent dust
Мнение от rudolf » 22 Сеп 2009 20:19
твойто не се брой-защото си те хвалех за каранетоmaggkrabar написа:е да, ама аз май съм третият, който ти прави забележка в добрият смисълrudolf написа: в добрия смисъл го казвах,изтълкувал си ме погрешно.
rudolf
Мнение от Troshko » 22 Сеп 2009 20:58
Е ти си знаешrudolf написа:твойто не се брой-защото си те хвалех за каранетоmaggkrabar написа:е да, ама аз май съм третият, който ти прави забележка в добрият смисълrudolf написа: в добрия смисъл го казвах,изтълкувал си ме погрешно.![]()
а за предишните забелешки,,е не съм предполагал че "-здравейте алкохолици" ще има такъв ефект,,,ако подозирам някой в алкохолизъм ,бих му казал"здравейте наркомани"--за да не го обидя, тъй че споко на всички- и този път не ви усетихме
Troshko
Мнение от poli » 22 Сеп 2009 22:08
poli
chaval
Мнение от Uncle Dido » 23 Сеп 2009 00:06
Копеле, ти си ебаси тенекията!!!casparcho написа:![]()
![]()
Браво на всички!
Страхотна среща сте спретнали
Краси, нищо против няма, просто изразните му средства са малко странни, та - добре, че го познавам отблизо - много близо - та разбирам за какво става въпрос. В този случай - махмурлия като теб - и като мен - и като всички нас, да направи такова шоу- е, и аз щях да съм впечатлен...maggkrabar написа:рудолфо, нещо против карането ми ли имаш?rudolf написа: преди си мислех че маграбар кара--но останах впечатлен,,,
Uncle Dido
Мнение от Japanese_fever » 23 Сеп 2009 06:17
Japanese_fever
chaval
Мнение от Zero`Cool » 23 Сеп 2009 09:09
Zero`Cool
Мнение от Georgimitrovich » 23 Сеп 2009 09:25
Georgimitrovich
Мнение от Georgimitrovich » 23 Сеп 2009 10:21
Georgimitrovich
Мнение от rudolf » 23 Сеп 2009 11:04
диде само ти ме разбираш,теб най си те обичам,,,другия път ще те допусна да ме снимаш целия голFido Dido написа:
Краси, нищо против няма, просто изразните му средства са малко странни, та - добре, че го познавам отблизо - много близо - та разбирам за какво става въпрос. В този случай - махмурлия като теб - и като мен - и като всички нас, да направи такова шоу- е, и аз щях да съм впечатлен...
rudolf
agent dust
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта