рудолфо, нещо против карането ми ли имаш? нещо гледам си се заровил във времена и сметки, обърка се вечеrudolf написа: преди си мислех че маграбар кара--но останах впечатлен,,,

твойто не се брой-защото си те хвалех за каранетоmaggkrabar написа:е да, ама аз май съм третият, който ти прави забележка в добрият смисълrudolf написа: в добрия смисъл го казвах,изтълкувал си ме погрешно.
Е ти си знаешrudolf написа:твойто не се брой-защото си те хвалех за каранетоmaggkrabar написа:е да, ама аз май съм третият, който ти прави забележка в добрият смисълrudolf написа: в добрия смисъл го казвах,изтълкувал си ме погрешно.![]()
а за предишните забелешки,,е не съм предполагал че "-здравейте алкохолици" ще има такъв ефект,,,ако подозирам някой в алкохолизъм ,бих му казал"здравейте наркомани"--за да не го обидя, тъй че споко на всички- и този път не ви усетихме
Копеле, ти си ебаси тенекията!!!casparcho написа:![]()
![]()
Браво на всички!
Страхотна среща сте спретнали
Краси, нищо против няма, просто изразните му средства са малко странни, та - добре, че го познавам отблизо - много близо - та разбирам за какво става въпрос. В този случай - махмурлия като теб - и като мен - и като всички нас, да направи такова шоу- е, и аз щях да съм впечатлен...maggkrabar написа:рудолфо, нещо против карането ми ли имаш?rudolf написа: преди си мислех че маграбар кара--но останах впечатлен,,,
диде само ти ме разбираш,теб най си те обичам,,,другия път ще те допусна да ме снимаш целия голFido Dido написа:
Краси, нищо против няма, просто изразните му средства са малко странни, та - добре, че го познавам отблизо - много близо - та разбирам за какво става въпрос. В този случай - махмурлия като теб - и като мен - и като всички нас, да направи такова шоу- е, и аз щях да съм впечатлен...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост