Браво на колегата Rudy всичко така е описал , че на човек да му се доще да си ъпгрейдне колата biggrin.gif .
Преди да поръчам лостчета обаче реших да сваля ербега за да вида за какво иде реч,защото гледам на вашите волани имате управление на радиота,а на моят няма нищо.Та за 5мин ербега долу и вижадм същата букса дето да зяакача лостчето.Същата ама не точно!Моята букса е едноредна с 6 гнезда , а вашата е двуредна с 12 гнезда и в моята влиза само 1 кабелче , а във вашата повечко.След откачане на буксата гледам вътре в гнездото което остава към конзолата на волана има само две крачета

Другото което прави впечатление е че нямам такава планка за клаксона дето за нея закачате лостчето ,има само в ляво и дясно на волана две къси такива планки,но да кажем че това не е проблем можем да помислим и да хванем там лостчето за круиза.
Повече ме притеснява това че нямам крачета в буксата.Чудя се дали имам и надписче КРУИЗ на таблото и дали въобще компа ми е достатъчо умен да разпознае круиз контрола?
Най-важното е колата е Авенсис версо Д4Д 116к,произведена е 2003г март месец.Мислех си , че е модел с висок клас на обурудване ма може и да не е