хе хе аз лично си свалих собственоръчно всички надписи и емблеми отзад по колата,без да е удряна.просто така ми харесва повече.krilia написа:Здравейте колеги.....вижда му се края.....ще имам авенсис в най скоро време ...исках да попитам само,нормално ли е да няма никакви надписи отзад по колата и значи ли това,че е удряна?
поради една причина пари......rashkov написа:много вероятно е да е удряна отзад.
Абе замислих се защо купуваш скъпа 2-ра употреба, като в ТМА има Авенсис 2008 Luxury супер намален ?!? Все пак си е чисто нов ...
деня се отлага...продали са ми колата.....въпреки,че я бях капарирал......явно не е била мой късмет.......krilia написа:благодаря за помоща,но колата е в софия.......утре е деня.....slowtraveler написа:Колега, ако имаш 'дебеломер' за боята, веднага можеш да се ориентираш дали е удряна и ако е удряна - какви са били пораженията....
Ако си в района на Варна мога да помогна...
имаше три върнати лизинги......няма ги и трите вече...... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif а си избрах най-хубавата.....хахаххахах да е хубава,да е хубава ,колко да е хубава?rashkov написа:егати капарирането. Селски номер. Не се ядосвай. Тази не беше читава
Между другото, откъде я избираш ? Къде гледаш за тия коли ?
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта