ТМ Ауто ОТНОВО!

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 17 Апр 2009 01:31

Raya написа:TM Auto дори на Велик ден работят! Във всяко " заведение" има такива дето не си вършат свестно задълженията си, но това не значи, че трябва всичките да ги слагаме под един знаменател.

Това е така докато има баланс между бездарниците и тия дето що годе нещо се опитват да правят . Ама като станат много повече идеотите се получава " покрай сухото гори и мокрото " .

Аватар
mysho

Мнение от mysho » 27 Апр 2009 13:59

Такаааам :) За мен драмата приключи в общи линии успешно! Днес си взех королата от ТМ Ауто. Всичко е оправено много добре. Сменили са щипките на бронята, детайлите не си личат. В крайна сметка се оказа, че проблемът с различния цвят на вратите идвал от лака, а не от боята. Лакът бил по-матов и тъмен. Сега според мен вече няма разлика.
Смея да кажа, че откакто говорих с човека, който заместваше шефа на ТМ Ауто, нещата потръгнаха. Веднага ми предложи тестови автомобил (защото нямаше оборотна), след това ми дадоха оборотна кола. Той лично се зае да гледа кое как става и кое не, ангажира се да види защо въпреки че слагат боя като останалата, накрая излиза друг цвят. Когато трябваше да ми сменят тестовия автомобил с оборотна кола лично ми я докара до другия край на София, за да не се разкарвам :) И накрая нещата станаха като хората. Сега разбира се щеше да е много по-хубаво, ако проблемите изобщо не се бяха случвали, но все пак аз лично съм доволен. Смятам че човекът се държа много професионално предвид обстоятелствата и направи това, което зависи от него. Така че в момента съм удовлетворен. Това че някой от невнимание ми я е блъснал си е гадно, но все пак може да се случи навсякъде, малшанс.
Та така, месец по-късно си се качих на колицата и какво да ви кажа - няма по-хубаво от моята си кола :)

Аватар
Рошко
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 3 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Рошко » 27 Апр 2009 16:08

mysho написа: Та така, месец по-късно си се качих на колицата и какво да ви кажа - няма по-хубаво от моята си кола :)
Честито! :thumbsup:

Аватар
shaft
Обратна връзка:

Мнение от shaft » 26 Май 2009 18:23

Някой може ли да сравни хората, които биват така прецаквани от ТМ ауто, защото някои получават пратки, услуги и всичко съвсем в сроковете и дори не се пресрочва нищо... Имам предвид - да се съпоставят хората в този смисъл:
"Държа се като все едно са ми длъжни..." или "...плащам всичко, както кажат без да питам..." и прочее... Това нещо имам предвид :) Искам просто да разбера, дали се случва на всеки или просто си избират на кой :) И как така ще си без кола месец и отгоре... Ако ти стигаш до работа за 25мин с кола, а с друг транспорт за 1час и 25 мин, е добре де... изморяваш се преди да си стигнал работата?! Как така правят такива глупости... Да са чували за оборотна кола? Мисля, че в по - нормалните държави, дори на тези от третия свят, дават оборотна кола, дори не е раздрънкана, ами се поддържа...

Поздрави
Сек'ви ги има - гледам да не съм от тях :)

Аватар
Raya
Благодарил/а: 1 път
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от Raya » 26 Юни 2009 20:05

До днес не знаех, че Тойота са пуснали другия сервиз на Сливница/Европа. Голям е, и седят без работа. На купувача ми, на Цариградското са му дали час за 2 седмици напред, а тук от днес за утре!!! Толкова е голям , чак се обърках от къде да се излиза. И най-интересното, че има разлика в цените..........поне за диагностиката знам със сигурност.

П.С.към админите......... търсачката на форума не е в ред......на TMAuto не ми даде никакъв резулат. Явно за това nnn.. пъти се питаше за Селика-та общи въпроси.

към съфорумниците: време е да даваме пари, за да се подобри форума

към админите: но все пак оставете сериалите biggrin.gif

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 26 Юни 2009 21:00

Raya написа:към съфорумниците: време е да даваме пари, за да се подобри форума

Аз съм за! :thumbsup:

temoteka67

Мнение от temoteka67 » 04 Юли 2009 14:32

най големите капути

diver

Мнение от diver » 04 Юли 2009 17:21

temoteka67 написа:най големите капути
Да не се спука нещо?! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

jsp

Мнение от jsp » 04 Юли 2009 17:35

Хм,
интересно е това - дали да не ходя да ми направят 2-рата профилактика на колата там ( тя и без това е по-скъпа от тип А ) :) Всъщност ще поразпитам приятели в центъра на Цариградско - да не се окаже колицата в ролята на опитно зайче за някой който да се учи върху нея как се сменят нещата - хич не ми се иска .....
Въпреки че като гледам са пратили някой от старите и опитни хора на Цариградско там...

Raya написа:До днес не знаех, че Тойота са пуснали другия сервиз на Сливница/Европа. Голям е, и седят без работа. На купувача ми, на Цариградското са му дали час за 2 седмици напред, а тук от днес за утре!!! Толкова е голям , чак се обърках от къде да се излиза. И най-интересното, че има разлика в цените..........поне за диагностиката знам със сигурност.

П.С.към админите......... търсачката на форума не е в ред......на TMAuto не ми даде никакъв резулат. Явно за това nnn.. пъти се питаше за Селика-та общи въпроси.

към съфорумниците: време е да даваме пари, за да се подобри форума

Аватар
shaft
Обратна връзка:

Мнение от shaft » 17 Юли 2009 13:12

Ха... Аз минавах преди месец вече, но още бутаха, строяха и прочее... А сега щом са го пуснали супер. А да Ви питам, там шоуруум има ли, имам предвид, да опитам да разгледам колички, да поговоря за покупки и разни такива неща... ?

Поздрави

Аватар
Raya

Мнение от Raya » 17 Юли 2009 13:26

shaft написа:...... там шоуруум има ли, имам предвид, да опитам да разгледам колички, да поговоря за покупки и разни такива неща... ?

Поздрави
Нямам спомен от залата, освен блестящият и хлъзгавият теракот ......внимавайте, ако сте на токчета biggrin.gif . Бях впечатлена от бокса.......него го запомних в детайли.
Но ще ти обърнат достъчно внимание, щото няма много клиенти и скучаят.

Аватар
shaft
Обратна връзка:

Мнение от shaft » 21 Юли 2009 21:27

Raya написа:
shaft написа:...... там шоуруум има ли, имам предвид, да опитам да разгледам колички, да поговоря за покупки и разни такива неща... ?

Поздрави
Нямам спомен от залата, освен блестящият и хлъзгавият теракот ......внимавайте, ако сте на токчета biggrin.gif . Бях впечатлена от бокса.......него го запомних в детайли.
Но ще ти обърнат достъчно внимание, щото няма много клиенти и скучаят.
Същия ден, когато написах поста, чух по радиото, че имало и шоуруум :) "...Заповядайте в новооткрития салон и шоуруум на Тойота на бул. Европа...." и т.н. Скоро мисля да се отбия да погледна какво има там :) Поне ми е близко от Лъвов мост...

Поздрави

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 21 Юли 2009 22:20

ТМ Ауто ме изненадаха. Отивам в понеделник в сервиза им в Люлин да си запазя час за тенекеджииски услуги. Бях подготвен четова ще се случи след месец-месец и половина и изненада. Питаха ме сега ли си оставяш колата smile.gif Толкова бях изненадан и отивам да си поръчам такси да си ходия. Чакайки да доиде се сештам, че от ошашавянето сам си забравил ключовете за дома в колата. Връщам се да ги взема и колата вече е в сервиза да я разглобяват smile.gif
Как после човек с усмивка да не ходи да си остави колата за ремонт smile.gif

Аватар
Raya

Мнение от Raya » 21 Юли 2009 22:33

Еха! доживях да чуя, че още един човек е доволен от ТМАуто biggrin.gif .
А какви са им цените за тенекиите и боята? само от ценоразписа им оставах изненадана wacko.gif

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 22 Юли 2009 00:45

Raya написа:Еха! доживях да чуя, че още един човек е доволен от ТМАуто biggrin.gif .
А какви са им цените за тенекиите и боята? само от ценоразписа им оставах изненадана wacko.gif
За това питай алианц. Аз само възлагателното писмо нося biggrin.gif

Публикувай отговор