Такаааам

За мен драмата приключи в общи линии успешно! Днес си взех королата от ТМ Ауто. Всичко е оправено много добре. Сменили са щипките на бронята, детайлите не си личат. В крайна сметка се оказа, че проблемът с различния цвят на вратите идвал от лака, а не от боята. Лакът бил по-матов и тъмен. Сега според мен вече няма разлика.
Смея да кажа, че откакто говорих с човека, който заместваше шефа на ТМ Ауто, нещата потръгнаха. Веднага ми предложи тестови автомобил (защото нямаше оборотна), след това ми дадоха оборотна кола. Той лично се зае да гледа кое как става и кое не, ангажира се да види защо въпреки че слагат боя като останалата, накрая излиза друг цвят. Когато трябваше да ми сменят тестовия автомобил с оборотна кола лично ми я докара до другия край на София, за да не се разкарвам

И накрая нещата станаха като хората. Сега разбира се щеше да е много по-хубаво, ако проблемите изобщо не се бяха случвали, но все пак аз лично съм доволен. Смятам че човекът се държа много професионално предвид обстоятелствата и направи това, което зависи от него. Така че в момента съм удовлетворен. Това че някой от невнимание ми я е блъснал си е гадно, но все пак може да се случи навсякъде, малшанс.
Та така, месец по-късно си се качих на колицата и какво да ви кажа - няма по-хубаво от моята си кола