Навигационна система Toyota TNS 510
Навигационна система Toyota TNS 510
Мнение от nenko70 » 16 Юли 2009 15:40
Предполагам, че без проблем тази система може да се монтира и на по-стария модел, при положение, че аз не виждам да има разлика в централните конзоли на двата модела.
Някой има ли по подробна информация за тази система(с каква, ако има операционна система е, какъв навигационен софтуер и с какви карти се ползва, и т.н) и дали тя може да се поръча отделно, и ако може каква би била цената.
nenko70
Мнение от mitkoa » 16 Юли 2009 16:52
Новина за всички с Аурис.Вече се предлага подлакътник

http://toyotaownersclub.com/forums/inde ... 67473&st=0
mitkoa
Мнение от nenko70 » 16 Юли 2009 17:25
Системата е 3000лв плюс 200лева за рамка, някакви планки и кабели.
Картите са 3(Западна Европа, Източна Европа и Русия) цената е около 450 лв за карта.
За ъпдейтите на картите не разбрах за колко време важат след купуването на даденат акарта и дали после има цена за поддръжка.
Картата на България изглежда много посна и при тази цена май засега ще си карам със мобилната навигация.
Иначе в e-bay има някакви китайски навигации за Аурис на цена около 400$ и с Windows Mobile 5.0CE, на който може да се подкарат и всякакви други навигационни софтуера освен този, с който се купува устройството (мисля че беше iGO8).
nenko70
Мнение от mitkoa » 17 Юли 2009 01:24
http://www.witson.com/view_pro.php?id=1108
mitkoa
Мнение от bachvarov » 17 Юли 2009 08:58
kolega tiq ot MT AUTO nesa hodili na c1rkwa ot 10 godini sigorno...nenko70 написа:Питах в Тойота.
Системата е 3000лв плюс 200лева за рамка, някакви планки и кабели.
Картите са 3(Западна Европа, Източна Европа и Русия) цената е около 450 лв за карта.
За ъпдейтите на картите не разбрах за колко време важат след купуването на даденат акарта и дали после има цена за поддръжка.
Картата на България изглежда много посна и при тази цена май засега ще си карам със мобилната навигация.
Иначе в e-bay има някакви китайски навигации за Аурис на цена около 400$ и с Windows Mobile 5.0CE, на който може да се подкарат и всякакви други навигационни софтуера освен този, с който се купува устройството (мисля че беше iGO8).
i kak da idat s tiq ceni ...
BEZBOJIE
bachvarov
Мнение от nenko70 » 17 Юли 2009 12:49
http://cgi.ebay.com/Toyota-Auris-Car-Ra ... 1|294%3A50
nenko70
mitkoa
Kiki
Мнение от spritable » 17 Юли 2009 22:23
Обаче mitkoa много ме заинтригува с този подлакътник. Писах до тойота русе и софия да кажат дали могат да го доставят и на каква цена. Все още няма отговор.
spritable
Мнение от mitkoa » 19 Юли 2009 02:25

Цените, които споделяха в Англия бяха повече от поносими.
А за навито...бях се запалил и аз....четох преди време.....за дискове незнам ама доста мнения имаше за кофти качество на звука.....то с двд, тв с тунер, мп3 плейър, нави и куп още щуротии за 400 $ едва ли можем да очакваме повече....всяко едно струва по толкова качествено.Остава само фешън изгледа....ама специално тази....даже и фешън не изглежда...........
mitkoa
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Мнение от Me4oKyX » 19 Юли 2009 02:45

Me4oKyX
Мнение от mitkoa » 19 Юли 2009 03:20
Ама нали се сещаш, че ще искам и сателите да ми лови като хората и да не ми забива навито, звука да е качествен.Щото картинки много ама идеята му е да върши работа също.
За звука бяха писали такива дето се бяха набутали вече, не си го измислям аз.
Те и микровълнова да му набутат и за 200$ пък после ме убеждавай, че има качество в него.Разбирам, че го продаваш и искаш да печелиш ама е коректно поне да кажеш недостатъците му пък който иска да му е фешън таблото на всяка цена и в двата случая ще дойде при теб.
mitkoa
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Мнение от Me4oKyX » 19 Юли 2009 18:46

Me4oKyX
spritable
-
Мнение от vladeto_levski » 15 Сеп 2009 18:47

vladeto_levski
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru