Навигационна система Toyota TNS 510
Навигационна система Toyota TNS 510
Новия Auris се предлага с тази вградена в централната конзола навигационна система.
Предполагам, че без проблем тази система може да се монтира и на по-стария модел, при положение, че аз не виждам да има разлика в централните конзоли на двата модела.
Някой има ли по подробна информация за тази система(с каква, ако има операционна система е, какъв навигационен софтуер и с какви карти се ползва, и т.н) и дали тя може да се поръча отделно, и ако може каква би била цената.
Предполагам, че без проблем тази система може да се монтира и на по-стария модел, при положение, че аз не виждам да има разлика в централните конзоли на двата модела.
Някой има ли по подробна информация за тази система(с каква, ако има операционна система е, какъв навигационен софтуер и с какви карти се ползва, и т.н) и дали тя може да се поръча отделно, и ако може каква би била цената.
Питай в Тойота, ще ти кажат.Ще ти кажат и цената, която силно се съмнявам да ти хареса.http://www.toyota-mapupdates.eu/ - линк за покритието....
Новина за всички с Аурис.Вече се предлага подлакътник
http://toyotaownersclub.com/forums/inde ... 67473&st=0
Новина за всички с Аурис.Вече се предлага подлакътник

http://toyotaownersclub.com/forums/inde ... 67473&st=0
Питах в Тойота.
Системата е 3000лв плюс 200лева за рамка, някакви планки и кабели.
Картите са 3(Западна Европа, Източна Европа и Русия) цената е около 450 лв за карта.
За ъпдейтите на картите не разбрах за колко време важат след купуването на даденат акарта и дали после има цена за поддръжка.
Картата на България изглежда много посна и при тази цена май засега ще си карам със мобилната навигация.
Иначе в e-bay има някакви китайски навигации за Аурис на цена около 400$ и с Windows Mobile 5.0CE, на който може да се подкарат и всякакви други навигационни софтуера освен този, с който се купува устройството (мисля че беше iGO8).
Картите са 3(Западна Европа, Източна Европа и Русия) цената е около 450 лв за карта.
За ъпдейтите на картите не разбрах за колко време важат след купуването на даденат акарта и дали после има цена за поддръжка.
Картата на България изглежда много посна и при тази цена май засега ще си карам със мобилната навигация.
Иначе в e-bay има някакви китайски навигации за Аурис на цена около 400$ и с Windows Mobile 5.0CE, на който може да се подкарат и всякакви други навигационни софтуера освен този, с който се купува устройството (мисля че беше iGO8).
Китайските пасват на Корола, не и Аурис.Аз им писах и имейл на китайците някъде 700-800$ изизаше.Разрови се в горния форум дето дадох, руските форуми за аурис също много бяха писали, там имаше хора, които са напаснали китайското за аурисите им.
http://www.witson.com/view_pro.php?id=1108
http://www.witson.com/view_pro.php?id=1108
kolega tiq ot MT AUTO nesa hodili na c1rkwa ot 10 godini sigorno...nenko70 написа:Питах в Тойота.
i kak da idat s tiq ceni ...
BEZBOJIE
<=== CELICA GT-S POWER ===>
Това го продават в e-bay. Рамкат аму е специално за Аурис.
http://cgi.ebay.com/Toyota-Auris-Car-Ra ... 1|294%3A50
http://cgi.ebay.com/Toyota-Auris-Car-Ra ... 1|294%3A50
Като напишеш "Corolla DVD" в немския ebay ще излязат много резултати които са копие на оригинала. Преди време и аз много мислех дали да не си поръчам, но се отказах. При положение че са котайски буклуци има голяма вероятност например да не чете дискове както трябва...
Обаче mitkoa много ме заинтригува с този подлакътник. Писах до тойота русе и софия да кажат дали могат да го доставят и на каква цена. Все още няма отговор.
Обаче mitkoa много ме заинтригува с този подлакътник. Писах до тойота русе и софия да кажат дали могат да го доставят и на каква цена. Все още няма отговор.
Сподели отговора за подлакътника после колега, моля те.Аз до месец трябва да ходя на обслужване и този път мисля в Гърция да го правя...та и там ще направим запитване 
Цените, които споделяха в Англия бяха повече от поносими.
А за навито...бях се запалил и аз....четох преди време.....за дискове незнам ама доста мнения имаше за кофти качество на звука.....то с двд, тв с тунер, мп3 плейър, нави и куп още щуротии за 400 $ едва ли можем да очакваме повече....всяко едно струва по толкова качествено.Остава само фешън изгледа....ама специално тази....даже и фешън не изглежда...........

Цените, които споделяха в Англия бяха повече от поносими.
А за навито...бях се запалил и аз....четох преди време.....за дискове незнам ама доста мнения имаше за кофти качество на звука.....то с двд, тв с тунер, мп3 плейър, нави и куп още щуротии за 400 $ едва ли можем да очакваме повече....всяко едно струва по толкова качествено.Остава само фешън изгледа....ама специално тази....даже и фешън не изглежда...........
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Вече има такива теми колеги, а и всичко е писано там - като радиото за корола и аурис е еднакво.... но това е друга тема... laugh.gif Не са по 700$, доста по-приемливи цени са .... Тойота ти предлагат същото, но с рамка.... А на мястото на оригиталния, влиза плътно, точно и е в два цвята, спрямо цвета на купето 

E сигурно и Тойота предлагат същите.Показвало логото на Тойота при стартиране и било точно като заводското. laugh.gif
Ама нали се сещаш, че ще искам и сателите да ми лови като хората и да не ми забива навито, звука да е качествен.Щото картинки много ама идеята му е да върши работа също.
За звука бяха писали такива дето се бяха набутали вече, не си го измислям аз.
Те и микровълнова да му набутат и за 200$ пък после ме убеждавай, че има качество в него.Разбирам, че го продаваш и искаш да печелиш ама е коректно поне да кажеш недостатъците му пък който иска да му е фешън таблото на всяка цена и в двата случая ще дойде при теб.
Ама нали се сещаш, че ще искам и сателите да ми лови като хората и да не ми забива навито, звука да е качествен.Щото картинки много ама идеята му е да върши работа също.
За звука бяха писали такива дето се бяха набутали вече, не си го измислям аз.
Те и микровълнова да му набутат и за 200$ пък после ме убеждавай, че има качество в него.Разбирам, че го продаваш и искаш да печелиш ама е коректно поне да кажеш недостатъците му пък който иска да му е фешън таблото на всяка цена и в двата случая ще дойде при теб.
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Часта с печалбата е обърка особено много laugh.gif Качество - ако си говорим за истинско такова, първо трябва да си смениш заводските плякалки, оттам, вече ще ти трябва АМР за новите, така че значението на плейъра се свежда до минимум.... А като ми говориш за такова ИСТИНСКО качество, ще трябва да сложиш изолация по пода, вратите и багажника на Ауриса. Т.е. стягаш едни 3000лв поне, идваш, слагам китайската "микровълнова" и после ми кажи, че ти е гадно качество 

-