До модераторите
До модераторите
Здравейте!
Пиша Ви с молба да отворите едно разделче за Тойота 4х4 все пак.
Има доста момчета с такива машини.Аз лично ще поема ангажимента да кача всякакъв вид инфо по тая тема.
Има доста момчета с такива машини.Аз лично ще поема ангажимента да кача всякакъв вид инфо по тая тема.
Аз съм "за" и гласувах за това да има такъв раздел!Доводите ми са всъщност известни на всички:Тойота са едни от водещите в този сегмент ,джиповете са им емблематични въобще за марката Тойота и не на последно място-това го разбират все повече българи и вече има все повече фенове тук в България!
Абе да си го кажем така,колко марки могат да се похвалят с такова име и при автомобилите и при джиповете,защо да се пренебрегва едното ?!?Верно е има отделен офроуд форум,...но мисля ,че е редно "нашите"всъдеходи да си имат дом!Аз не карам джип но въпреки това ще ми е интересно!
Абе да си го кажем така,колко марки могат да се похвалят с такова име и при автомобилите и при джиповете,защо да се пренебрегва едното ?!?Верно е има отделен офроуд форум,...но мисля ,че е редно "нашите"всъдеходи да си имат дом!Аз не карам джип но въпреки това ще ми е интересно!

Offroad форума е най - гениалния БГ форум. Има невероятно инфо и хора. Защо ви е тук да се цепите, какво очаквате да намерите?kuzerdale написа:Аз съм "за" и гласувах за това да има такъв раздел!Доводите ми са всъщност известни на всички:Тойота са едни от водещите в този сегмент ,джиповете са им емблематични въобще за марката Тойота и не на последно място-това го разбират все повече българи и вече има все повече фенове тук в България!
В краен случай пишете в Субару подфорума

Хм,кво очаквате да намерите-еми сигурно не гърне с жълтици!El Camino написа:Offroad форума е най - гениалния БГ форум. Има невероятно инфо и хора. Защо ви е тук да се цепите, какво очаквате да намерите?kuzerdale написа:Аз съм "за" и гласувах за това да има такъв раздел!Доводите ми са всъщност известни на всички:Тойота са едни от водещите в този сегмент ,джиповете са им емблематични въобще за марката Тойота и не на последно място-това го разбират все повече българи и вече има все повече фенове тук в България!
В краен случай пишете в Субару подфорумаbiggrin.gif

Ако следваме твойта логика то има форуми и за дрифт и за тунинг -мунинг ,за каквото се сетиш,та и тия неща ли нямат място тук,"цепят" се бая хора по тия въпроси и е нормално!Подобен форум като този събира фенове на "нещо"и засилва чувството за общност,принадлежност,...всъщност за това става въпрос!
съгласен съм че offroad е добър форум,но не всички с такива машини ходят по горите и баирите.Защо темата Тойота да се смесва в общия кюп offroad?Още по-чудно ми е защо трябва да пишем в подфорума на Субару...El Camino написа:Offroad форума е най - гениалния БГ форум. Има невероятно инфо и хора. Защо ви е тук да се цепите, какво очаквате да намерите?kuzerdale написа:Аз съм "за" и гласувах за това да има такъв раздел!Доводите ми са всъщност известни на всички:Тойота са едни от водещите в този сегмент ,джиповете са им емблематични въобще за марката Тойота и не на последно място-това го разбират все повече българи и вече има все повече фенове тук в България!
Ако бях прочел по-рано темата, щях да отговоря по същия начин laugh.gif laugh.gif laugh.gifEl Camino написа:Offroad форума е най - гениалния БГ форум. Има невероятно инфо и хора. Защо ви е тук да се цепите, какво очаквате да намерите?kuzerdale написа:Аз съм "за" и гласувах за това да има такъв раздел!Доводите ми са всъщност известни на всички:Тойота са едни от водещите в този сегмент ,джиповете са им емблематични въобще за марката Тойота и не на последно място-това го разбират все повече българи и вече има все повече фенове тук в България!
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
+ 1El Camino написа: Offroad форума е най - гениалния БГ форум. Има невероятно инфо и хора. Защо ви е тук да се цепите, какво очаквате да намерите?

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Колега,
аз самият имам Тойота 4х4, но наистина не намирам нищо толкова специално в нея, че да заслужава отделен подфорум. Ако имаш технически въпрос - техническата секция, ако искаш да правиш тунинг - мания секцията, ако искаш да разказваш къде си бил и какво си покорил - офтопик.
Наистина не виждам нищо, което да различава фундаментално 4х4 тойотите от останалите. Иначе по тази логика трябва за всеки модел да направим подфорум и накрая на човек ще му трябва 1 час да прегледа форума. Тъй като скоро ще му писне - ще започне да пропуска информация (тъй като различните модели имат много общи неща) и форумът ще стане по-малко полезен.
Аз съм отворен към други гледни точки и не искам да налагам моята, но смятам че по-простите неща работят по-добре и затова съм противник на усложняването.
Единствените "излишни" подфоруми от гледна точка на полезна информация са "офтопик" и "субару + мх5", които са направени с идеята останалите да останат "чисти" и ако някой не го интересува офтопика да не му се налага да чете. Това се опитват да кажат колегите като те пращат там. На мнозинството не му се чете за 4х4 специално.
аз самият имам Тойота 4х4, но наистина не намирам нищо толкова специално в нея, че да заслужава отделен подфорум. Ако имаш технически въпрос - техническата секция, ако искаш да правиш тунинг - мания секцията, ако искаш да разказваш къде си бил и какво си покорил - офтопик.
Наистина не виждам нищо, което да различава фундаментално 4х4 тойотите от останалите. Иначе по тази логика трябва за всеки модел да направим подфорум и накрая на човек ще му трябва 1 час да прегледа форума. Тъй като скоро ще му писне - ще започне да пропуска информация (тъй като различните модели имат много общи неща) и форумът ще стане по-малко полезен.
Аз съм отворен към други гледни точки и не искам да налагам моята, но смятам че по-простите неща работят по-добре и затова съм противник на усложняването.
Единствените "излишни" подфоруми от гледна точка на полезна информация са "офтопик" и "субару + мх5", които са направени с идеята останалите да останат "чисти" и ако някой не го интересува офтопика да не му се налага да чете. Това се опитват да кажат колегите като те пращат там. На мнозинството не му се чете за 4х4 специално.
Последно промяна от b_d на 12 Юли 2009 11:24, променено общо 1 път.
bad_dog написа:Колега,
ок.мерси че все пак се ангажирахте.трябваше да се опита
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
Re: До модераторите
нема смисъл това не е форум на АУДИ . колко 4х4 коли има у форума!dimvex написа:Здравейте!
п.п пак слаб правопис
Re: До модераторите
Ако броим равките, крусерите и субарутата, доста повече в движение от алди клуба...andrian999999 написа:нема смисъл това не е форум на АУДИ . колко 4х4 коли има у форума!dimvex написа:Здравейте!
п.п пак слаб правопис

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.