До модераторите

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти

Нужен ли е раздел 4х4?

Анкетата свършва на 17 Юли 2009 22:56

Да
14
40%
Не
21
60%

Общо гласове: 35

Аватар
dimvex
Обратна връзка:

До модераторите

Мнение от dimvex » 10 Юли 2009 22:20

Здравейте!
Пиша Ви с молба да отворите едно разделче за Тойота 4х4 все пак.
Има доста момчета с такива машини.Аз лично ще поема ангажимента да кача всякакъв вид инфо по тая тема.

b_d

Мнение от b_d » 10 Юли 2009 22:58

Според мен подобен раздел е излишен и не виждам как една раздатка прави 4х4 Тойотите толкова по-различни от останалите, че да е нужен нов раздел. Въпреки това слагам анкета и като видим какво мислят останалите колеги ще вземем решение.

Аватар
kuzerdale

Мнение от kuzerdale » 10 Юли 2009 23:47

Аз съм "за" и гласувах за това да има такъв раздел!Доводите ми са всъщност известни на всички:Тойота са едни от водещите в този сегмент ,джиповете са им емблематични въобще за марката Тойота и не на последно място-това го разбират все повече българи и вече има все повече фенове тук в България!
Абе да си го кажем така,колко марки могат да се похвалят с такова име и при автомобилите и при джиповете,защо да се пренебрегва едното ?!?Верно е има отделен офроуд форум,...но мисля ,че е редно "нашите"всъдеходи да си имат дом!Аз не карам джип но въпреки това ще ми е интересно! :thumbsup:

El Camino

Мнение от El Camino » 11 Юли 2009 00:15

kuzerdale написа:Аз съм "за" и гласувах за това да има такъв раздел!Доводите ми са всъщност известни на всички:Тойота са едни от водещите в този сегмент ,джиповете са им емблематични въобще за марката Тойота и не на последно място-това го разбират все повече българи и вече има все повече фенове тук в България!
Абе да си го кажем така,колко марки могат да се похвалят с такова име и при автомобилите и при джиповете,защо да се пренебрегва едното ?!?Верно е има отделен офроуд форум,...но мисля ,че е редно "нашите"всъдеходи да си имат дом!Аз не карам джип но въпреки това ще ми е интересно! :thumbsup:
Offroad форума е най - гениалния БГ форум. Има невероятно инфо и хора. Защо ви е тук да се цепите, какво очаквате да намерите?
В краен случай пишете в Субару подфорума :whistle: biggrin.gif

Аватар
kuzerdale

Мнение от kuzerdale » 11 Юли 2009 00:46

El Camino написа:
kuzerdale написа:Аз съм "за" и гласувах за това да има такъв раздел!Доводите ми са всъщност известни на всички:Тойота са едни от водещите в този сегмент ,джиповете са им емблематични въобще за марката Тойота и не на последно място-това го разбират все повече българи и вече има все повече фенове тук в България!
Offroad форума е най - гениалния БГ форум. Има невероятно инфо и хора. Защо ви е тук да се цепите, какво очаквате да намерите?
Хм,кво очаквате да намерите-еми сигурно не гърне с жълтици! wink.gif
Ако следваме твойта логика то има форуми и за дрифт и за тунинг -мунинг ,за каквото се сетиш,та и тия неща ли нямат място тук,"цепят" се бая хора по тия въпроси и е нормално!Подобен форум като този събира фенове на "нещо"и засилва чувството за общност,принадлежност,...всъщност за това става въпрос!

Аватар
dimvex
Обратна връзка:

Мнение от dimvex » 11 Юли 2009 08:24

El Camino написа:
съгласен съм че offroad е добър форум,но не всички с такива машини ходят по горите и баирите.Защо темата Тойота да се смесва в общия кюп offroad?Още по-чудно ми е защо трябва да пишем в подфорума на Субару...

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 11 Юли 2009 08:36

El Camino написа:
Ако бях прочел по-рано темата, щях да отговоря по същия начин laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Japanese_fever » 12 Юли 2009 07:45

El Camino написа: Offroad форума е най - гениалния БГ форум. Има невероятно инфо и хора. Защо ви е тук да се цепите, какво очаквате да намерите?
+ 1

:thumbsup:
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

Аватар
dimvex
Обратна връзка:

Мнение от dimvex » 12 Юли 2009 10:45

моля колегите да правят разлика между хонда,субару и Тойота.Все пак мисля че това е Тойота форум,а не манджа с грозде...

b_d

Мнение от b_d » 12 Юли 2009 11:19

Колега,

аз самият имам Тойота 4х4, но наистина не намирам нищо толкова специално в нея, че да заслужава отделен подфорум. Ако имаш технически въпрос - техническата секция, ако искаш да правиш тунинг - мания секцията, ако искаш да разказваш къде си бил и какво си покорил - офтопик.

Наистина не виждам нищо, което да различава фундаментално 4х4 тойотите от останалите. Иначе по тази логика трябва за всеки модел да направим подфорум и накрая на човек ще му трябва 1 час да прегледа форума. Тъй като скоро ще му писне - ще започне да пропуска информация (тъй като различните модели имат много общи неща) и форумът ще стане по-малко полезен.

Аз съм отворен към други гледни точки и не искам да налагам моята, но смятам че по-простите неща работят по-добре и затова съм противник на усложняването.

Единствените "излишни" подфоруми от гледна точка на полезна информация са "офтопик" и "субару + мх5", които са направени с идеята останалите да останат "чисти" и ако някой не го интересува офтопика да не му се налага да чете. Това се опитват да кажат колегите като те пращат там. На мнозинството не му се чете за 4х4 специално.
Последно промяна от b_d на 12 Юли 2009 11:24, променено общо 1 път.

Аватар
Wolfcho

Мнение от Wolfcho » 12 Юли 2009 11:21

Ako има и 4х4, може и да стане. Много претрупано взе да става.
Nihon No Kuruma

Аватар
dimvex
Обратна връзка:

Мнение от dimvex » 12 Юли 2009 17:50

bad_dog написа:Колега,

аз самият имам Тойота 4х4, но наистина не намирам нищо толкова специално в нея, че да заслужава отделен подфорум. Ако имаш технически въпрос - техническата секция, ако искаш да правиш тунинг - мания секцията, ако искаш да разказваш къде си бил и какво си покорил - офтопик.

Наистина не виждам нищо, което да различава фундаментално 4х4 тойотите от останалите. Иначе по тази логика трябва за всеки модел да направим подфорум и накрая на човек ще му трябва 1 час да прегледа форума. Тъй като скоро ще му писне - ще започне да пропуска информация (тъй като различните модели имат много общи неща) и форумът ще стане по-малко полезен.

Аз съм отворен към други гледни точки и не искам да налагам моята, но смятам че по-простите неща работят по-добре и затова съм противник на усложняването.

Единствените "излишни" подфоруми от гледна точка на полезна информация са "офтопик" и "субару + мх5", които са направени с идеята останалите да останат "чисти" и ако някой не го интересува офтопика да не му се налага да чете. Това се опитват да кажат колегите като те пращат там. На мнозинството не му се чете за 4х4 специално.

ок.мерси че все пак се ангажирахте.трябваше да се опита

Аватар
andrian999999
Благодарил/а: 1 път
Получена  благодарност: 1 път

Re: До модераторите

Мнение от andrian999999 » 16 Юли 2009 02:55

dimvex написа:Здравейте!
Има доста момчета с такива машини.Аз лично ще поема ангажимента да кача всякакъв вид инфо по тая тема.
нема смисъл това не е форум на АУДИ . колко 4х4 коли има у форума!

п.п пак слаб правопис

diver

Re: До модераторите

Мнение от diver » 16 Юли 2009 09:04

andrian999999 написа:
dimvex написа:Здравейте!
нема смисъл това не е форум на АУДИ . колко 4х4 коли има у форума!

п.п пак слаб правопис
Ако броим равките, крусерите и субарутата, доста повече в движение от алди клуба...
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Публикувай отговор