Pri purvonacalen start mi izpushva sivosin pushek
-
Pri purvonacalen start mi izpushva sivosin pushek
Zdraveyte,kolegi ot skoro se sdobih sus Toyota celica 96g ,vzeh ya s golym merak no sled kato i smenih vsicko po neya zabelyazah ce sutrin kato ya zapalvam mi izpushva sivo sin pushek koeto me drazni mnogo,sled malko kolata se oprava i ne pushi vuibshte,kazete mi kakuv ie problema ili kum koy da se oburna za sudeystvie
-
Като за начало добре дошъл в отбора. Не знам колега и не искам да те плаша щото не разбирам , но по добре ще е да се консултираш с майстор щот това май не беше на добре . Изчакай да видиш колегите във форума какво ще ти кажат има достатъчно компетентни из между тях може пък и да е нормално .
PS : Не говорех за grisha той явно не е чак толква компетентен. ( не се обиждай grisha , но или не се прочел за какво става на въпрос или се поинтересувай повече от марката Тойота . Селика дизел НЕМА )
PS : Не говорех за grisha той явно не е чак толква компетентен. ( не се обиждай grisha , но или не се прочел за какво става на въпрос или се поинтересувай повече от марката Тойота . Селика дизел НЕМА )

от някаде по главата сълзи масло към буталата и то много малко можеби през клапаните за мен нищо тревожно няма докато не почне да пуши постояно
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Хъм. При заминал маслообиращ сегмент би трябвало да си пуши и при загрят мотор. Ако при сипването на масло в цилиндрите компресията е същата, ще рече, че не са сегменти - отиваме на клапани. Нагар, гумички и пр.
Според мен обаче, проблема е в частично пробила маслена магистрала на гарнитура на главата. Просълзява масло оттам, а когато загрее, линейното разширение на метала временно уплътнява пробива на гарнитурата. (Баси, как се изразих...
)
При всички положения влиза масло в цилиндъра. Мирише ми на сваляне на глава...
Маслото как е? Прилича ли на боза?
Според мен обаче, проблема е в частично пробила маслена магистрала на гарнитура на главата. Просълзява масло оттам, а когато загрее, линейното разширение на метала временно уплътнява пробива на гарнитурата. (Баси, как се изразих...

При всички положения влиза масло в цилиндъра. Мирише ми на сваляне на глава...
Маслото как е? Прилича ли на боза?
-