Изборни резултати

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Получена  благодарност: 1 път

Re: Изборни резултати

Мнение от Japanese_fever » 06 Юли 2009 04:24

diver написа: Освен че караш гоуф сигурно си гласувал и за ГЕРБ.. .похвално laugh.gif laugh.gif laugh.gif

6to be, az kato glasuvah za GERB da ne sum prokajen?!? ohmy.gif
Az ne karam Golf, a Civic. biggrin.gif

Koi beha alternativite za teb - Kosotv?
Toi pak 6te e vuv vlastta, spoko! smile.gif
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 06 Юли 2009 09:21

http://www.parlamentarniizbori.com/inde ... &Itemid=53

„Днешният ден ми е много особен, защото доста поредни победи над БСП и ДПС постигнахме напоследък, но днешния ден искам да го посветя на дядо ми, който са го убили на 9 септември, и се радвам, че имам възможност да ги детронирам днес“, обяви още неформалният лидер на ГЕРБ.

джапи намираш ли нещо смешно в думите от снощи и биографията му???

само за инфо-станишев е набор 1966та.живков е 1911. и бойко за разлика от много българи отказва 1989 да се деполитизара от БКП,ама поне говореше много добре happy.gif

Аватар
Japanese_fever

Мнение от Japanese_fever » 06 Юли 2009 09:27

rudolf написа:

Znam be bate.
NAli beshe tuk v Chicago i gi razpravqshe tezi gluposti pred pensionerite tuk, koito sa nasitina baq i TE mu povqrvaha, no az ne.
NAli behse tuk i izlizah da mu zadav vuprosi.
NE satava za politik, vsu6nost stava, za6toto ne mi otgovori adekvatno na pove4eto vuprosi. Otdelno pensionerite 6taha da me izhvurlqt, za6toto zadavah neudobni vuprosi, a te qvno mu bqha golemi fenove i natega4i ... dry.gif

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 06 Юли 2009 09:47

Japanese_fever написа:
rudolf написа:

Znam be bate.
NAli beshe tuk v Chicago i gi razpravqshe tezi gluposti pred pensionerite tuk, koito sa nasitina baq i TE mu povqrvaha, no az ne.
NAli behse tuk i izlizah da mu zadav vuprosi.
NE satava za politik, vsu6nost stava, za6toto ne mi otgovori adekvatno na pove4eto vuprosi. Otdelno pensionerite 6taha da me izhvurlqt, za6toto zadavah neudobni vuprosi, a te qvno mu bqha golemi fenove i natega4i ... dry.gif
джапи за жалост, не мнението ти тук има значение,,а вота ти вчера. няма много голямо значение,кой колко малко му е повярвал преди да го подкрепи или кой по рано се е усетил..,,не е лошо че хората вярват в промяна,според мен е лошо че ще прахосат тази вяра без много размисъл.

нормално е след краха на дясното,все да се опитва да отхапе електорат от тях,защото с бсп електората е загубил комуникация и зациклил с червена бюлетина.

тъй че на тези избори хита е: ние сме демократична партия,която ще се погрижи за пенсионерите ,ще въздаде социална справедливост,ще накаже виновните за турцизирането и ще приеме българските турци ,като братя...ще търсим съюзници само на дясно,за да се погрижим за електората само на ляво...

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 06 Юли 2009 10:10

абе кво му умувате толкоз, всички политици в БГ са едни и същи. дори и да има свестни, се размиват в общото цяло. тъй че голямо значение кой ще изберем май няма. но вчера много добре се получи, че една от всички партии спечели толкова много гласове, вместо в парламента пак да се наврат хиляда партийки с по няколко депутата, и всеки като задърпа чергата към себе си, да не могат да съставят едно свястно правителство rolleyes.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 06 Юли 2009 10:16

desSs написа:абе кво му умувате толкоз, всички политици в БГ са едни и същи. дори и да има свестни, се размиват в общото цяло. тъй че голямо значение кой ще изберем май няма. но вчера много добре се получи, че една от всички партии спечели толкова много гласове, вместо в парламента пак да се наврат хиляда партийки с по няколко депутата, и всеки като задърпа чергата към себе си, да не могат да съставят едно свястно правителство rolleyes.gif
практиката при костов и при симеон показва,че да съсредоточиш власта в ръцете на неподходящ,не е никакъв критерий за добро и зло...

Аватар
Wolfcho

Мнение от Wolfcho » 06 Юли 2009 10:23

desSs написа:абе кво му умувате толкоз, всички политици в БГ са едни и същи. дори и да има свестни, се размиват в общото цяло. тъй че голямо значение кой ще изберем май няма. но вчера много добре се получи, че една от всички партии спечели толкова много гласове, вместо в парламента пак да се наврат хиляда партийки с по няколко депутата, и всеки като задърпа чергата към себе си, да не могат да съставят едно свястно правителство rolleyes.gif
Може да са едни и същи, но поне не всички искат да намалят армията и да увеличат полицията както иска Г-н Борисов.
Nihon No Kuruma

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 06 Юли 2009 10:28

Колкото и да сте прави, че е просто пожарникарче, което е очевадно, а и аз не съм му особено голям фен, той определено е по-добрия вариант, защото поне сега ДПС няма да е във управляващата власт. Поне това е един доста голям плюс за мен, щото ми писна да плащам на мързеливите цингета тока, водата и храната ..... Костов също ми е толкова приятен, особено с "дребните" му кражби, но поне ще изгони циганина от парламента.... А пък и хората са го казали - Нажеда умирала последна laugh.gif Може пожерникарчето да е с по-народни възгледи и да краде само 50%, а не 105%, както тия кретени до сега.... Пак ще е много по-добре от досега.... Но, ще поживеем, ще видим...

НО! Кики е прав, че народа се вдигна поне малко. Сега остава, ако и тоя нищо не направи, да го свалим с парламента барабар, че да се сетят, че няма да траем тия простотий повече. Дано само да се досъбудим, че да ги детронираме веднага щом се осерат...... Че следващия да внимава повече.... Ако ще и Атака да са laugh.gif А и след гнусното изказване на Доган, още повече ме радва, че няма да стане тоя път да ги управлява..... циганин гаден мръсен .... сапун неосъзнат :chain:

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 06 Юли 2009 10:29

rudolf написа:практиката при костов и при симеон показва,че да съсредоточиш власта в ръцете на неподходящ,не е никакъв критерий за добро и зло...
а вчера имаше ли подходящ? smile.gif
Wolfcho написа:Може да са едни и същи, но поне не всички искат да намалят армията и да увеличат полицията както иска Г-н Борисов.
че кво лошо да я увеличат? то българина от друго явно не разбира, да сложат ченгета на всеки ъгъл да видим дали ще се качват пияни в колата, малко дебело ще им излезе.

Аватар
Wolfcho

Мнение от Wolfcho » 06 Юли 2009 10:35

desSs написа:
rudolf написа:практиката при костов и при симеон показва,че да съсредоточиш власта в ръцете на неподходящ,не е никакъв критерий за добро и зло...
а вчера имаше ли подходящ? smile.gif
Wolfcho написа:Може да са едни и същи, но поне не всички искат да намалят армията и да увеличат полицията както иска Г-н Борисов.
че кво лошо да я увеличат? то българина от друго явно не разбира, да сложат ченгета на всеки ъгъл да видим дали ще се качват пияни в колата, малко дебело ще им излезе.
Aми виж сега, увеличава се полицията за сметка на армията... аз съм към армията biggrin.gif biggrin.gif Сега трябва да ти стане ясно защо съм негативно настроен към Борисов и пр.
Nihon No Kuruma

Аватар
Japanese_fever

Мнение от Japanese_fever » 06 Юли 2009 15:32

rudolf написа:
джапи за жалост, не мнението ти тук има значение,,а вота ти вчера. няма много голямо значение,кой колко малко му е повярвал преди да го подкрепи или кой по рано се е усетил..,,не е лошо че хората вярват в промяна,според мен е лошо че ще прахосат тази вяра без много размисъл.
.....
Chakai malko, az ti kazvam kakvi sa mi prekite vpe4atleniq ot pojarnikara-mutra, no ni nai-malko NE se sramuvam ot v4erashniq si vot, za6toto po-dobra alternativa(kakto za men, taka i za tezi, koito me naviha da glasuvam za nego, nqkoi ot tqh ot BG su6to) nqmashe!

Аватар
didak
Благодарил/а: 3 пъти
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от didak » 06 Юли 2009 15:36

Изключително важно беше ПАРТИЯТА водена от ДОГАН да излезе от властта.
От там нататък избираш по-малкото зло, до момента до който, не се измисли друг вид управление на държавата.
Всеки има мнение, кое е по-малкото зло, и колкото повече хора го изразят, толкова по-справедлив е резултата.
В древна Гърция, където е възникнала демокрацията, правото да избираш свой представитвл във властта е било въпрос на чест и не се е полагало на всеки!
Yaris 1,0-1999->Yaris 1,3-2009->Yaris 1,33-2009

Аватар
K-A-N-U

Мнение от K-A-N-U » 06 Юли 2009 18:00

Me4oKyX написа:Колкото и да сте прави, че е просто пожарникарче, което е очевадно, а и аз не съм му особено голям фен, той определено е по-добрия вариант, защото поне сега ДПС няма да е във управляващата власт. Поне това е един доста голям плюс за мен, щото ми писна да плащам на мързеливите цингета тока, водата и храната ..... Костов също ми е толкова приятен, особено с "дребните" му кражби, но поне ще изгони циганина от парламента.... А пък и хората са го казали - Нажеда умирала последна laugh.gif Може пожерникарчето да е с по-народни възгледи и да краде само 50%, а не 105%, както тия кретени до сега.... Пак ще е много по-добре от досега.... Но, ще поживеем, ще видим...

НО! Кики е прав, че народа се вдигна поне малко. Сега остава, ако и тоя нищо не направи, да го свалим с парламента барабар, че да се сетят, че няма да траем тия простотий повече. Дано само да се досъбудим, че да ги детронираме веднага щом се осерат...... Че следващия да внимава повече.... Ако ще и Атака да са laugh.gif А и след гнусното изказване на Доган, още повече ме радва, че няма да стане тоя път да ги управлява..... циганин гаден мръсен .... сапун неосъзнат :chain:
Izcialo sam saglasen s dumite ti, +1! Az nemojah da glasuvam no se radvam 4e vse pak GERB spe4eli!

Аватар
jim_beam
Автомобил: Honda HR-V RU
Благодарил/а: 11 пъти
Получена  благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 06 Юли 2009 21:36

и аз мисля,че резултатите от изборите са единствено логичните за момента.нека да се озаптят първо бандитите и корупцията.трудно ще бъде но нека бъдем оптимисти,кой за когото и да е гласувал.

@Ме4оКуx
какво е казал доган? unsure.gif
Honda HR-V DTEC 2021
Made In Japan

Изображение

Аватар
Japanese_fever

Мнение от Japanese_fever » 06 Юли 2009 21:41

Me4oKyX написа:Сега остава, ако и тоя нищо не направи, да го свалим с парламента барабар, че да се сетят, че няма да траем тия простотий повече.!
Както винаги закъсняла реакция ...

Това според мен трябваше да стане преди тези избори!
Туко-виж резултата бил по-добър! mellow.gif

Искам само да припомня на будните в БГ (надявам се не са малциа):

“Злото действа, само когато доброто бездейства!!!”

Публикувай отговор