Колкото и да сте прави, че е просто пожарникарче, което е очевадно, а и аз не съм му особено голям фен, той определено е по-добрия вариант, защото поне сега ДПС няма да е във управляващата власт. Поне това е един доста голям плюс за мен, щото ми писна да плащам на мързеливите цингета тока, водата и храната ..... Костов също ми е толкова приятен, особено с "дребните" му кражби, но поне ще изгони циганина от парламента.... А пък и хората са го казали - Нажеда умирала последна laugh.gif Може пожерникарчето да е с по-народни възгледи и да краде само 50%, а не 105%, както тия кретени до сега.... Пак ще е много по-добре от досега.... Но, ще поживеем, ще видим...
НО! Кики е прав, че народа се вдигна поне малко. Сега остава, ако и тоя нищо не направи, да го свалим с парламента барабар, че да се сетят, че няма да траем тия простотий повече. Дано само да се досъбудим, че да ги детронираме веднага щом се осерат...... Че следващия да внимава повече.... Ако ще и Атака да са laugh.gif А и след гнусното изказване на Доган, още повече ме радва, че няма да стане тоя път да ги управлява..... циганин гаден мръсен .... сапун неосъзнат