Явно е така защото аз видях камери в центъра на селотоslowtraveler написа:Явно сме гледали различни камери.
Тези, които гледах бяха в сравнително неутрално място малко след входа в селото...

книжката ли ти взеха? къде? за колко време?Nixter написа:Като си взема пак книжката...
djofi_m написа:то точно това е проблема, засича ли ги радардетектора? да не се окаже, че с тези радардетектори само се оспиваме, а след месец подарък от КАТ - АЛБУМ СЪС СНИМКИ biggrin.gif
никъде в нета не са пуснали модела на камерата, да и проучим ТТ-данните и принципа на работа.
Много пъти съм стрелян но спирачките винаги помагат, когато детектора може да изключи вредните честоти.jsp написа:Все си мисля че сегашните 15 бандови детектори трябва да ловят всичките такива апаратчета за измервания - все пак честотния диапазон е разпределен по определена схема и затова точно се правят тези многобандови устройства за да покриват всичките честоти които са позволени да се ползват за мерене на скорост. Само е гадно това с POP ( където те гърмят като .... ) - там детектора освен да те информира че си отстрелян май друга работа не върши.
Инак то "нашите хора" сигурно щяха да си поръчат радари които работят на някаква нестандартна честота и съответно да глобяват на воля javascript:emoticon('ohmy.gif')
djofi_m написа:то точно това е проблема, засича ли ги радардетектора? да не се окаже, че с тези радардетектори само се оспиваме, а след месец подарък от КАТ - АЛБУМ СЪС СНИМКИ biggrin.gif
никъде в нета не са пуснали модела на камерата, да и проучим ТТ-данните и принципа на работа.
За съжаление логиката не е точно тази...djofi_m написа:....но логиката е, че за да включи камерата на запис, радара трябва да е отчел, превишена скорост, а тоя радар все на някаква честота трябва да работи.
Това е полезно.niksonn написа:Да кажа и аз нещо: имам един акт, придружен със снимки и призовка за превишена скорост от камера в село Пробуда, община Търговище - на пътя София - Варна, посока Варна. Ограничението е 50 км/ч, а акта ми е за 71 км/ч. Никъде на никоя карта не се споменава за камера там, та затова го споменавам.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта