laugh.gif
П.П. Не можаш се сдържа ..... Колега, карал съм доооста Тойоти, със всичките видове скоростни кутий, било то ръчни 5-6степенни и автоматични и полу автоматични тип ММТ.... Ти дори не знаеш какво значи ММТ, така че по-добре си замълчи, както ти казах първия път. И не само съм ги карал по МНОГО, ами дори ги имаме тия коли с тия скоростни кутий, като Королата с ММТ и 1.6, същата като твоята се продаде преди седмица..... Първо разбери за какво говориш, после натрупай малко опит с колите, тогава се хващай да бръщолевиш глупости..... Моя МАЙСТОР, си е на място майстор и е многократно доказан... Аз, като хабиджия си мълча, защото имам някакви познания, но не пълни, а ти, дето ми говориш, че кутията нямало значение каква е за вървенето на колата, можеш направо да си млъкнеш ВОВЕКИ! laugh.gif Ей такива риби като теб трябва да се хранят яко и редовно, щото сте толкова късогледи, че дори от добър намек не разбирате.... Ама идва момента, в който писва от такива образи.... карай си ММТ-то и не ми плямпай на главата глупости, като си седнал за сефте на автомат кола.... Хапна си, видя се, че от добро не разбираш, айде сега беш laugh.gif