Карам я с некво ALPINE 5w40.Купих и долях 2,7litr.
Help, Celica проблем
Help, Celica проблем
Здравейте колеги, имам Celica 6-gen 1,8 от една година.Минах 9 хил. км. от както смених маслото и забелязах, че маслото на щеката (при студен двигател) е малко под min
.Не ми пуши нищо.И незнам това дали е нормално
:D:D
Не ее истина, доливах уж гледах какво доливам, ама трябвало малко да изчакам, та таия сутрин щях да пътувам за морето и викам си чакай да видия как е маслото, и като видях че е над 2 см от макса щях да падна.От там на сервиз да ми източат излишното, и се оказа че ми е изгоряла 600 мл,
добре че не ми е избило някаде
Re: :D:D
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gifcablio написа:Не ее истина, доливах уж гледах какво доливам, ама трябвало малко да изчакам, та таия сутрин щях да пътувам за морето и викам си чакай да видия как е маслото, и като видях че е над 2 см от макса щях да падна.От там на сервиз да ми източат излишното, и се оказа че ми е изгоряла 600 мл,добре че не ми е избило някаде
- martod
Добре че Бас вижда всичкоcablio написа:От там на сервиз да ми източат излишното, и се оказа че ми е изгоряла 600 мл,добре че не ми е избило някаде
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
Другият път като доливаш, ще чакаш 10-15 мин. докато падне маслото доло в случай, че си я карал.Моята Селика 5 ген. събира 3,1 - 3,2 литра масло. Най-добре провери колко масло ти събира твоята за другия път да знаеш.cablio написа:Не ее истина, доливах уж гледах какво доливам, ама трябвало малко да изчакам, та таия сутрин щях да пътувам за морето и викам си чакай да видия как е маслото, и като видях че е над 2 см от макса щях да падна.От там на сервиз да ми източат излишното, и се оказа че ми е изгоряла 600 мл,добре че не ми е избило някаде
Nihon No Kuruma
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Да се e*e у врачкатаcablio написа:Не ее истина, доливах уж гледах какво доливам, ама трябвало малко да изчакам, та таия сутрин щях да пътувам за морето и викам си чакай да видия как е маслото, и като видях че е над 2 см от макса щях да падна.От там на сервиз да ми източат излишното, и се оказа че ми е изгоряла 600 мл,добре че не ми е избило някаде