Corolla D-4D - проблем
razkachi plastmasovata kora pri desniyat glezen na putnika na prednata sedalka, tam shte namerish reletat i predpazitelyat, toi ima edna malka dupchica v nego, puhash klechka za zubi, za da natisnesh, da shtrakne, i probvash pak! no ako naistina predpazitelya e izkliuchil, gledai nyakude neshto da ne e dalo na kuso!Гост написа:Да, точно за отоплителната система имам предвид, до вчера си работеше нормално но днес вече не издажа никакъв звук, все едно не стига ток до нея. Колата не е в гаранция, тя е 2000 година и е 2000 кубика.
uspeh,
punky

Благодаря за точния отговор Punkara, намерих това реле и предпазителите, но май не е от там, Дали наистина не е направена тази печка да работи при температура под 5 градуса.
П.С Punky, надявам се си разбрал че говоря за печката която спомага да загрее двигателя и този предпазител който ми каза е за нея, че с тази отоплителна система може да съм те подвел.
Поздрави!
П.С Punky, надявам се си разбрал че говоря за печката която спомага да загрее двигателя и този предпазител който ми каза е за нея, че с тази отоплителна система може да съм те подвел.
Поздрави!