Corolla D-4D - проблем
Corolla D-4D - проблем
Здравейте,
От вчера печката спря да работи, някой някакви идеи да има, например кой и е предпазителя и тн.
От вчера печката спря да работи, някой някакви идеи да има, например кой и е предпазителя и тн.
Re: Corolla D-4D - проблем
The best of biggrin.gifГост написа:Здравейте,

Не е, ама си представи, че си си направил труда да отвориш една тема, да се запознаеш с проблема, че и ако нещо да се опиташ да помогнеш и какво да видиш:Гост написа:На теб ти е смешно, а на мен воъбще.. но както и да е
"Лагера на ауспуха тропа - казвайте ко да прая?"
Е дали лагера на ауспуха или предпазителя на печката, за мен нема разлика - все са си в категория the Best! Ако искаш помощ действително, то щеше да си я поискаш.

П.П. Инфо по темата: Ауспуха нема лагери в него! biggrin.gif
- NaLordaZenata
- DRIFT мацка
Re: Corolla D-4D - проблем
Колега, още в началото пускате подвеждаща информацияГост написа:Здравейте,

D=печка(БГ).
Пък после другите били виновни

Motion Creates Emotion!
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Tova be6e qsno ot samoto na4alo, ama loshoto ku4e podvede naroda!Xeku написа:"And the winner is...Xeku! biggrin.gif Казах ли ви аз, ама като не можете да четете между редовете!

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
И аз знам за няколко подобни случки - в сервиза където ходя постоянно се бъзикат с тойота. Хеки ще го потвърди, за Пънкара да не говорим...ALTEZZA написа:da, moita me ostavi predi mesec na magistralata v 12 vecherta karaiki s okolo 100mph, kolata izgasna i poveche ne zapaliJapanese_fever написа:Nqkoj da e 4uval TOYOTA da spe da raboti,(ima se vpredvid engina) za6toto az ne sum!
Последно уточнение, говоря за печката която спомага на двигателя да загрее по бързо, за нея имам отделен бутон, но ве4е този бутон не реагира уж свети му лампичката но печката не включва. сякаш е изгорял предпазиел или реле, но незнам точно каде се намира предпазителя и релето които управляват тази печка (незнам как точно се нарича това устройство).
Допълнителен подгревател се казва и работи при определени условия, а именно:
вентилатора да работи, да си на fresh въздух т.е. не рециркулация, температурата на охладителната течност да е по-ниска от 74 градуса, температурата на въздуха да е по-ниска от 8 градуса, да си задал максимална температура за отопление и т.н и т.н.
Това е при Авенсис, ама за Королата е същото предполагам.
И аз се опитах да го пусна няколко пъти ама имам чувството че и при мен не работи ама не съм ходил да питам, че нямам време, а и тука не е чак толкова студ че да налага да го пускам.
Най-лесно е да идеш до сервиза и там ще ти кажат дали работи или не.
ПП. С горещ въздух ли е или с гориво?
Ако е с гориво може да му е свършило горивото, макар че мисля че е с горещ въздух
вентилатора да работи, да си на fresh въздух т.е. не рециркулация, температурата на охладителната течност да е по-ниска от 74 градуса, температурата на въздуха да е по-ниска от 8 градуса, да си задал максимална температура за отопление и т.н и т.н.
Това е при Авенсис, ама за Королата е същото предполагам.
И аз се опитах да го пусна няколко пъти ама имам чувството че и при мен не работи ама не съм ходил да питам, че нямам време, а и тука не е чак толкова студ че да налага да го пускам.
Най-лесно е да идеш до сервиза и там ще ти кажат дали работи или не.
ПП. С горещ въздух ли е или с гориво?
Ако е с гориво може да му е свършило горивото, макар че мисля че е с горещ въздух