Един колега преди време сподели, че винаги когато кара с голяма скорост изключва тракшън контрола, защото му пречи!?

Аз също имам опция за изключване, но никога не съм го правил, въпреки, че съм карал и с повече от 200км/ч.
Колеги, какви са тези скорости, с които карате?Kiki написа:Аз също имам опция за изключване, но никога не съм го правил, въпреки, че съм карал и с повече от 200км/ч.
Ненко, не си ме разбрал!nenko70 написа:Аз не съм забелязвал тракшън контрола да се включва при висока скорост.
Виждал съм го да се включва при изкачване когато, пътя е хлъзгав.
Аз също не го изключвам като карам по магистрала.
Тези скорости развивам само когато съм в нормална държава с нормални магистрали, като например Германия. Там има магистрали, по които просто си принуден да караш бързо, защото иначе пречиш.DMDimitrov написа: Не се заяждам, колега, нищо лично... просто се учудвам от необходимостта да се шофира с 200км/ч и нагоре.
Това VSC е много перфектна система. Шапка свалям на този, който я е измислил. Лично при мен се е включвала на два пъти.nenko70 написа:Интересно е и някой да сподели опит от действието на VSC.
Дали наистина помага, когато се наложи.
Потребители разглеждащи този форум: An86, Semrush [Bot] и 8 госта