NE MOJESH DA GI PRILOJISH V NORMALNI DRIVING CONDITIONS!!! ne vijdash li che na Viscous Free Mode i FF Mode pishe "NEVER USE THIS DURING NORMAL DRIVING."Japanese написа:
Znam be! NAli taq kola gi razbiva6e po ralitata v na4aloto na 90-te. laugh.gif Misulta mi be6e kude mogat da se prilojat tezi opcii na difernciala v normal driving conditions?!
na takava Celica nikoga ne sam popadal, za tova i samo moga da predpolagam koe kakvo e ot prochetenoto. Viscous poprincip e tip LSD, t.e. predpolagam che vrazkata mejdu predni i zadni kolela v sluchaia e chrez Viscous LSD. tai kato biah izprintil i drugi stranichki otnasiasti se do tazi kola(Lorda tiah ne gi e postval), tam pisheshe che pri tazi kola normalnoto razpredelenie e 50/50 predni/zadni kolela, ako niakoi ot kolelata pochnat da priplazgvat, togava silata se premestva kam kolelata s po dobro sceplenie(promeniaiki proporciata 50/50) blagodarenie na tova LSD. ako minesh na Viscous Free Mode, do kolkoto az bih go talkuval si se prevrasta v otvoren differencial i togava silata ste otiva kam kolelata s po-malko sceplenie. kakvo prilojenie ima tova? predstava si niamam, moje bi za niakakvi testove do kat kolata e vav vazduha ili koi znae. v FF Mode zadnite kolela se izkluchvat i stava FWD kola, no pishe che moje da si precakash kolata ako karash taka. kakvo prilojenie ima? predpolagam za kat hodish na Dyno da merish konete, tai kato tam niama kak da meriat do kat 4 kolela se vartiat(kolata leko ste im izbiaga). dali tova e istinskata prichina? predstava si niamam.
inache ne znam zasto taz djaja ne ste da se varne v Viscous Mode. bih si predstavil che zabci podobni na tezi koito prevkluchvat skorostite triabva da vleziat niakade che da varnesh funkciata na LSD-to. probvai da mradnesh prednite poluoski i zadnia kardan v razlichni pozicii, moje bi taka ste go namestish v pozicia v koiato ste mojesh da go varnesh v originalnoto si polojenie