Техническо обслужване на нов Авенсис
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 335 пъти
- Получена благодарност: 366 пъти
Това е крайната сума която платих.Това е личната ми кола.И колко Ви е труда щом маслото и филтъра са същите.Да драмата е пълна,явно регионирането си казва думата.
О може да са си вкарали кафето и сока вътре,а и нета също.
Да не дойдете сега всички в Габрово. biggrin.gif
О може да са си вкарали кафето и сока вътре,а и нета също.

AVENSIS SEDAN 1.6 FaceLift2007
Като гледам цените на обслужването в Габрово, сериозно се замислям... И си отговарям на въпроса защо голяма част от регистрираните в София нови тойоти са от въпросния дилър ( по мои наблюдения около 5-10%). Ако разликата в цената при закупуване е в същата пропорция определено си струва разкарването. Пък и техническото обслужване не би трябвало да е проблем. От разликата в цената се избиват горивото и прилична хотелска стая.
Правиш си екскурзия до Боженци или до Дряновския манастир и пътьом сменяш маслото...
То тука и без това се чака яко и наистина никога не те приемат навреме...горе долу половината път до Габрово.
Правиш си екскурзия до Боженци или до Дряновския манастир и пътьом сменяш маслото...
То тука и без това се чака яко и наистина никога не те приемат навреме...горе долу половината път до Габрово.
По принцип маслото е разлчно навдякъде и от него идва разликата, освен от труда. Тук ми сипват Тексако. При вас как е?shtephan написа:Това е крайната сума която платих.Това е личната ми кола.И колко Ви е труда щом маслото и филтъра са същите.Да драмата е пълна,явно регионирането си казва думата.
О може да са си вкарали кафето и сока вътре,а и нета също.Да не дойдете сега всички в Габрово. biggrin.gif
Toyota Avensis
T25 1,6 VVT-i
2007
T25 1,6 VVT-i
2007
По принцип маслото е едно и също,освен ако не е със златни стружки.Просто хората си държат може би на клиентите.В Габрово са винаги много любезни и търговците и сервиза,дано да си остане така.Два пъти съм ходил до софия за служебни коли и мисля ,че бих им пуснал по един пълнител само заради пренебрежителните им погледи.Между другото един колега от софииския офис се отказа да купува само след разговора с търговеца(някакво засукано момиченце),беше просто бесен,но това не е в темата.
AVENSIS SEDAN 1.6 FaceLift2007