Кой от отговорите не ти хареса да го редактирам? Неразбирам защо не тичаш да дадеш едни 2к целувай ръка и карай бигачка....Whltd03 написа:така , явно много сте компетентни и затова вместо да дадете информация нареждате. Благодаря ви всездайковци biggrin.gif
Toyota celica sti
Мнение от diver » 26 Май 2009 20:53

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
Мнение от b_d » 26 Май 2009 21:00
Затова реших вече вместо да им спестяваме пари като ги информираме, че чип-тунинг за бензинова тойота от онези години НЯМА ще е по-добре да ги съветваме да пробват. Така като се опарят ще потърсят старите теми и МОЖЕ би нещо ще уври в кухите кратуни... Всъщност, едва ли ще уври...
b_d
Мнение от Troshko » 26 Май 2009 21:43
bad_dog написа:Явно трябва да сменим подхода, защото простите хорица се чувстват нещастни от тъжната истина за Denso процесорите...
Затова реших вече вместо да им спестяваме пари като ги информираме, че чип-тунинг за бензинова тойота от онези години НЯМА ще е по-добре да ги съветваме да пробват. Така като се опарят ще потърсят старите теми и МОЖЕ би нещо ще уври в кухите кратуни... Всъщност, едва ли ще уври...

Скоро не се бях смял така .Тенкс Бай Дог

Troshko
-
- Обратна връзка:
Re: Toyota celica sti
Мнение от DMDimitrov » 26 Май 2009 22:22
Пич, някой да е писал някъде, че става на 100%?diver написа: Инак това в червеното звучи различно от става на 100% нал тъй....
Дори напротив - казах му още в първия пост, че не си струва!
Lexus RX400h, 2008г
DMDimitrov
Мнение от diver » 26 Май 2009 22:44
Благодаря за момкото, ще почерпя. Хубавото на написаното е че остава. Наистина не си писал, че става на 100%, при положение, че не става на 100%. Оставям сам да прецениш, колко си бил полезен. Очаквам също, заблуждавайки някой с риск да изгори с едни пари поне да се извиниш (щото едва ли ще му върнеш парите фърлени на вятъра) следвайки "компетентите" ти съвети.DMDimitrov написа:Пич, някой да е писал някъде, че става на 100%?diver написа: Инак това в червеното звучи различно от става на 100% нал тъй....
Дори напротив - казах му още в първия пост, че не си струва!
П.П Що така смени момкото с пич само неразбрах?!

diver
Мнение от b_d » 26 Май 2009 22:47
Щот' си чичка, зат'ва! Аз съм момкоdiver написа: П.П Що така смени момкото с пич само неразбрах?!

П.П. Добре де - и аз съм чичка...
b_d
Мнение от Troshko » 26 Май 2009 22:57
Абе ДЯДОВЦИ сте и двамата ама тва е друга темаbad_dog написа:Щот' си чичка, зат'ва! Аз съм момкоdiver написа: П.П Що така смени момкото с пич само неразбрах?!

Troshko
-
- Обратна връзка:
Мнение от DMDimitrov » 26 Май 2009 23:00
Човека пуснал темата, пита има ли някаква възможност да - цитирам "увеличи ускорението" на колата си... според мен, моя съвет в случая е подходящ, а именно, препращайки го към фирми, занимаващи се именно с тези неща! Там дали ще му дадат компетентен отговор или не - той сам ще прецени... дали ще го удовлетвори крайния резултат или ще ги накара да му върнат старите настройки или пък ще се откаже - пак сам ще прецени. Във всеки случай си мисля, че моят съвет е съвсем малко по-коректен, отколкото да му се подигравате и да го съветвате да си засили колата от аспаруховия мост!diver написа: Благодаря за момкото, ще почерпя. Хубавото на написаното е че остава. Наистина не си писал, че става на 100%, при положение, че не става на 100%. Оставям сам да прецениш, колко си бил полезен. Очаквам също, заблуждавайки някой с риск да изгори с едни пари поне да се извиниш (щото едва ли ще му върнеш парите фърлени на вятъра) следвайки "компетентите" ти съвети.
П.П: Смених "момко" с "пич", защото ми звучи някак не на място, също като "инак" и "нал тъй"...
Между другото последните две ме накараха да се усмихна, защото ми напомниха за един случай от скоро... бях в едно курортно селище и там случайно станах свидетел на разговор, в който един чобанин се изразяваше точно по този начин... просто спомен, който се е запечатал.

Lexus RX400h, 2008г
DMDimitrov
Мнение от diver » 26 Май 2009 23:09
Ако келемето или ти си бяхте дали труда да почете малко старит теми, вместо да ръсите мозък, едва ли щяхме да водим безмислен разговор кат този.DMDimitrov написа:Човека пуснал темата, пита има ли някаква възможност да - цитирам "увеличи ускорението" на колата си...
Проблема е че само според теб си дал подходяш съвет. Аспаруховия мост беше сарказъм ако не си схванал...Интересно ако не беше от Варна, къде ли щях да му намеря подходящо нанадолнище....DMDimitrov написа:според мен, моя съвет в случая е подходящ, а именно,
препращайки ....отколкото да му се подигравате и да го съветвате да си засили колата от аспаруховия мост!

diver
Мнение от Troshko » 26 Май 2009 23:09
.................................... Боже май пак не разбраDMDimitrov написа:Човека пуснал темата, пита има ли някаква възможност да - цитирам "увеличи ускорението" на колата си... според мен, моя съвет в случая е подходящ, а именно, препращайки го към фирми, занимаващи се именно с тези неща! Там дали ще му дадат компетентен отговор или не - той сам ще прецени... дали ще го удовлетвори крайния резултат или ще ги накара да му върнат старите настройки или пък ще се откаже - пак сам ще прецени. Във всеки случай си мисля, че моят съвет е съвсем малко по-коректен, отколкото да му се подигравате и да го съветвате да си засили колата от аспаруховия мост!diver написа: Благодаря за момкото, ще почерпя. Хубавото на написаното е че остава. Наистина не си писал, че става на 100%, при положение, че не става на 100%. Оставям сам да прецениш, колко си бил полезен. Очаквам също, заблуждавайки някой с риск да изгори с едни пари поне да се извиниш (щото едва ли ще му върнеш парите фърлени на вятъра) следвайки "компетентите" ти съвети.
П.П: Смених "момко" с "пич", защото ми звучи някак не на място, също като "инак" и "нал тъй"...
Между другото последните две ме накараха да се усмихна, защото ми напомниха за един случай от скоро... бях в едно курортно селище и там случайно станах свидетел на разговор, в който един чобанин се изразяваше точно по този начин... просто спомен, който се е запечатал.Забавлявах се с него слушайки го - определено.

Troshko
Мнение от Troshko » 26 Май 2009 23:23
Tibi.B написа:bad_dog написа:Щот' си чичка, зат'ва! Аз съм момкоdiver написа: П.П Що така смени момкото с пич само неразбрах?!
Абе ДЯДОВЦИ сте и двамата ама тва е друга тема![]()
![]()
![]()
![]()
ДА се върнем на темата

Troshko
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Uncle Dido » 26 Май 2009 23:42
Tibi.B написа:Абе ДЯДОВЦИ сте и двамата ама тва е друга тема![]()
![]()
![]()
![]()
ДА се върнем на темата.
Баси, къде си затрих биберона, че да ти ГО подам.... biggrin.gif
Хъм, за ускорение ли става въпрос?! Къде го тоя Аспарухов мост - искам и аз!!!
Доволно много хора, току-що регистрирали се във форума, не обръщат внимание на една сакрална за мен думичка:
ТЪРСЕНЕ
Третата иконка - отляво на дясно.
Аз съм с комп БОШ. Ъъъъъъъъъъъъ...мамка му швабска.
Чипа ми е запоен за платката - не е с конзола.
Сваляне, презапояване - плюс ЧИП тунинг - 450лв. И 7 магарета отгоре.
Ако го направя, че се набирам с каринката като глист на буца.
Uncle Dido
Troshko
Обратно към “Общи технически въпроси”
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru