Toyota celica sti

diver

Мнение от diver » 26 Май 2009 20:53

Whltd03 написа:така , явно много сте компетентни и затова вместо да дадете информация нареждате. Благодаря ви всездайковци biggrin.gif
Кой от отговорите не ти хареса да го редактирам? Неразбирам защо не тичаш да дадеш едни 2к целувай ръка и карай бигачка....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

b_d

Мнение от b_d » 26 Май 2009 21:00

Явно трябва да сменим подхода, защото простите хорица се чувстват нещастни от тъжната истина за Denso процесорите...

Затова реших вече вместо да им спестяваме пари като ги информираме, че чип-тунинг за бензинова тойота от онези години НЯМА ще е по-добре да ги съветваме да пробват. Така като се опарят ще потърсят старите теми и МОЖЕ би нещо ще уври в кухите кратуни... Всъщност, едва ли ще уври...

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 26 Май 2009 21:43

bad_dog написа:Явно трябва да сменим подхода, защото простите хорица се чувстват нещастни от тъжната истина за Denso процесорите...

Затова реших вече вместо да им спестяваме пари като ги информираме, че чип-тунинг за бензинова тойота от онези години НЯМА ще е по-добре да ги съветваме да пробват. Така като се опарят ще потърсят старите теми и МОЖЕ би нещо ще уври в кухите кратуни... Всъщност, едва ли ще уври...

:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Скоро не се бях смял така .Тенкс Бай Дог worthy.gif

DMDimitrov
Обратна връзка:

Re: Toyota celica sti

Мнение от DMDimitrov » 26 Май 2009 22:22

diver написа: Инак това в червеното звучи различно от става на 100% нал тъй....
Пич, някой да е писал някъде, че става на 100%?

Дори напротив - казах му още в първия пост, че не си струва!
Corolla Е11 G6 Compact 1.3i 16V 4E-FE 98г
Lexus RX400h, 2008г

diver

Мнение от diver » 26 Май 2009 22:44

DMDimitrov написа:
diver написа: Инак това в червеното звучи различно от става на 100% нал тъй....
Пич, някой да е писал някъде, че става на 100%?

Дори напротив - казах му още в първия пост, че не си струва!
Благодаря за момкото, ще почерпя. Хубавото на написаното е че остава. Наистина не си писал, че става на 100%, при положение, че не става на 100%. Оставям сам да прецениш, колко си бил полезен. Очаквам също, заблуждавайки някой с риск да изгори с едни пари поне да се извиниш (щото едва ли ще му върнеш парите фърлени на вятъра) следвайки "компетентите" ти съвети.

П.П Що така смени момкото с пич само неразбрах?!
Изображение

b_d

Мнение от b_d » 26 Май 2009 22:47

diver написа: П.П Що така смени момкото с пич само неразбрах?!
Щот' си чичка, зат'ва! Аз съм момко :)

П.П. Добре де - и аз съм чичка...

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 26 Май 2009 22:57

bad_dog написа:

Абе ДЯДОВЦИ сте и двамата ама тва е друга тема :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Последно промяна от Troshko на 26 Май 2009 23:23, променено общо 2 пъти.

DMDimitrov
Обратна връзка:

Мнение от DMDimitrov » 26 Май 2009 23:00

diver написа: Благодаря за момкото, ще почерпя. Хубавото на написаното е че остава. Наистина не си писал, че става на 100%, при положение, че не става на 100%. Оставям сам да прецениш, колко си бил полезен. Очаквам също, заблуждавайки някой с риск да изгори с едни пари поне да се извиниш (щото едва ли ще му върнеш парите фърлени на вятъра) следвайки "компетентите" ти съвети.

Човека пуснал темата, пита има ли някаква възможност да - цитирам "увеличи ускорението" на колата си... според мен, моя съвет в случая е подходящ, а именно, препращайки го към фирми, занимаващи се именно с тези неща! Там дали ще му дадат компетентен отговор или не - той сам ще прецени... дали ще го удовлетвори крайния резултат или ще ги накара да му върнат старите настройки или пък ще се откаже - пак сам ще прецени. Във всеки случай си мисля, че моят съвет е съвсем малко по-коректен, отколкото да му се подигравате и да го съветвате да си засили колата от аспаруховия мост!

П.П: Смених "момко" с "пич", защото ми звучи някак не на място, също като "инак" и "нал тъй"...
Между другото последните две ме накараха да се усмихна, защото ми напомниха за един случай от скоро... бях в едно курортно селище и там случайно станах свидетел на разговор, в който един чобанин се изразяваше точно по този начин... просто спомен, който се е запечатал. smile.gif Забавлявах се с него слушайки го - определено.
Corolla Е11 G6 Compact 1.3i 16V 4E-FE 98г
Lexus RX400h, 2008г

diver

Мнение от diver » 26 Май 2009 23:09

DMDimitrov написа:Човека пуснал темата, пита има ли някаква възможност да - цитирам "увеличи ускорението" на колата си...
Ако келемето или ти си бяхте дали труда да почете малко старит теми, вместо да ръсите мозък, едва ли щяхме да водим безмислен разговор кат този.
DMDimitrov написа:според мен, моя съвет в случая е подходящ, а именно,
препращайки ....отколкото да му се подигравате и да го съветвате да си засили колата от аспаруховия мост!
Проблема е че само според теб си дал подходяш съвет. Аспаруховия мост беше сарказъм ако не си схванал...Интересно ако не беше от Варна, къде ли щях да му намеря подходящо нанадолнище....
Последно промяна от diver на 26 Май 2009 23:11, променено общо 1 път.
Изображение

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 26 Май 2009 23:09

DMDimitrov написа:
diver написа: Благодаря за момкото, ще почерпя. Хубавото на написаното е че остава. Наистина не си писал, че става на 100%, при положение, че не става на 100%. Оставям сам да прецениш, колко си бил полезен. Очаквам също, заблуждавайки някой с риск да изгори с едни пари поне да се извиниш (щото едва ли ще му върнеш парите фърлени на вятъра) следвайки "компетентите" ти съвети.

Човека пуснал темата, пита има ли някаква възможност да - цитирам "увеличи ускорението" на колата си... според мен, моя съвет в случая е подходящ, а именно, препращайки го към фирми, занимаващи се именно с тези неща! Там дали ще му дадат компетентен отговор или не - той сам ще прецени... дали ще го удовлетвори крайния резултат или ще ги накара да му върнат старите настройки или пък ще се откаже - пак сам ще прецени. Във всеки случай си мисля, че моят съвет е съвсем малко по-коректен, отколкото да му се подигравате и да го съветвате да си засили колата от аспаруховия мост!

П.П: Смених "момко" с "пич", защото ми звучи някак не на място, също като "инак" и "нал тъй"...
Между другото последните две ме накараха да се усмихна, защото ми напомниха за един случай от скоро... бях в едно курортно селище и там случайно станах свидетел на разговор, в който един чобанин се изразяваше точно по този начин... просто спомен, който се е запечатал. smile.gif Забавлявах се с него слушайки го - определено.
.................................... Боже май пак не разбра unsure.gif

b_d

Мнение от b_d » 26 Май 2009 23:17

пак от първа страница, но в следващия подфорум:

http://toyotabg.eu/viewtopic.php?p=104180#104180

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 26 Май 2009 23:23

Tibi.B написа:
bad_dog написа:

Абе ДЯДОВЦИ сте и двамата ама тва е друга тема
:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

ДА се върнем на темата :whistle:

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 26 Май 2009 23:42

Tibi.B написа:Абе ДЯДОВЦИ сте и двамата ама тва е друга тема :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

ДА се върнем на темата.

Баси, къде си затрих биберона, че да ти ГО подам.... biggrin.gif

Хъм, за ускорение ли става въпрос?! Къде го тоя Аспарухов мост - искам и аз!!!

Доволно много хора, току-що регистрирали се във форума, не обръщат внимание на една сакрална за мен думичка:

ТЪРСЕНЕ

Третата иконка - отляво на дясно.

Аз съм с комп БОШ. Ъъъъъъъъъъъъ...мамка му швабска.

Чипа ми е запоен за платката - не е с конзола.

Сваляне, презапояване - плюс ЧИП тунинг - 450лв. И 7 магарета отгоре.

Ако го направя, че се набирам с каринката като глист на буца.

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 27 Май 2009 09:14

ДА се върнем на темата.

Баси, къде си затрих биберона, че да ти ГО подам.... biggrin.gif
Да фидодидовица също ми сподели ,че си си затрил биберона .........

е оправдани сте на тази възраст :whistle:

Публикувай отговор