-
acidsoul
Мнение
от acidsoul » 12 Май 2009 22:46
здравейте...
някакво развитие по темата ?
мисля да вземам същият авенсис и познайте

след като я покарах днес и поседя 20-30 мин като се пробвах да запаля и чак на 3-4 завъртане на стартера запали

нз дали като е студена ще е така още утре сутринта ще пробвам и ще кажа...
martod ти от къде си? ако си от казанлък да идвам и аз да я видиш biggrin.gif аз съм от габрово..
acidsoul
-
martod
Мнение
от martod » 12 Май 2009 23:21
acidsoul написа:здравейте...
някакво развитие по темата ?
мисля да вземам същият авенсис и познайте

след като я покарах днес и поседя 20-30 мин като се пробвах да запаля и чак на 3-4 завъртане на стартера запали

нз дали като е студена ще е така още утре сутринта ще пробвам и ще кажа...
martod ти от къде си? ако си от казанлък да идвам и аз да я видиш biggrin.gif аз съм от габрово..
Не съм от Казанлък...Колегата Щерев е от там....Аз съм около Пловдив biggrin.gif ...
Вие в Габрово нямахте ли официален сервиз на Тойота ?...
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
martod
-
acidsoul
Мнение
от acidsoul » 13 Май 2009 09:30
имаме...може и там да я закарам ще го мисля...
acidsoul
-
pgb
Мнение
от pgb » 16 Май 2009 20:29
колеги и аз имам този проблем
pgb
-
djofi_m
Мнение
от djofi_m » 16 Май 2009 20:44
абе хора, нали ви казвам, че явно датчика точно в този интервал нещо се залъгва, и мойта е така, вече 3 години я карам и никви ядове, голяма работа, че пали от третото завъртане(и то само в този интервал от време) нали не е от третия път. свиркайте си и карайте и не търсете проблеми там дето ги няма.
ПП: загледайте се следващия път като влезете и датете на контакт, в стрелката на температурата. дори и 40 минути да е стояла колата температурата е паднала съвсем малко. аз до сега кола дето толкова бавно да изстива не съм карал.
АVENSIS 2.0TD-комби
djofi_m
-
shterev
Мнение
от shterev » 16 Май 2009 23:19
djofi_m написа:абе хора, нали ви казвам, че явно датчика точно в този интервал нещо се залъгва, и мойта е така, вече 3 години я карам и никви ядове, голяма работа, че пали от третото завъртане(и то само в този интервал от време) нали не е от третия път. свиркайте си и карайте и не търсете проблеми там дето ги няма.
ПП: загледайте се следващия път като влезете и датете на контакт, в стрелката на температурата. дори и 40 минути да е стояла колата температурата е паднала съвсем малко. аз до сега кола дето толкова бавно да изстива не съм карал.
Какво стана сколегата от Габрово кара ли колата в сервиза на Тойота и има ли някакво развитие
shterev
-
acidsoul
Мнение
от acidsoul » 18 Май 2009 10:54
дам...ами карах я ама ми гледаха само отдолу не са отваряли двигатела понеже го нямало някакъв там дето му разбирал... и казаха че няма смисал да я качвам на компютър понеже нямало проблеми...нищо не светело по таблото и т.н.
за паленето им казах...и единият каза че можело стартера да затяга като се стопли... лагерите ли нещо такова...ама каза да карам така сега

p.s
ъъъъ днес разбрах че радиатора ми тече от някъде...даже знам от коя страна понеже се вижда мокрото отдолу... за около 2 часа на място ми нямаше около 1 см вода от разширителния съд.
казаха ми по добре да не пробвам със онези прахчета дето уш запушвали дупките.. вие какво ще кажете по въпроса.. да се свали и да се залепи с течен метал ли ?
acidsoul
-
shterev
Мнение
от shterev » 19 Май 2009 13:20
acidsoul написа:дам...ами карах я ама ми гледаха само отдолу не са отваряли двигатела понеже го нямало някакъв там дето му разбирал... и казаха че няма смисал да я качвам на компютър понеже нямало проблеми...нищо не светело по таблото и т.н.
за паленето им казах...и единият каза че можело стартера да затяга като се стопли... лагерите ли нещо такова...ама каза да карам така сега

p.s
ъъъъ днес разбрах че радиатора ми тече от някъде...даже знам от коя страна понеже се вижда мокрото отдолу... за около 2 часа на място ми нямаше около 1 см вода от разширителния съд.
казаха ми по добре да не пробвам със онези прахчета дето уш запушвали дупките.. вие какво ще кажете по въпроса.. да се свали и да се залепи с течен метал ли ?
Течният метал върши работа но временно пробвал съм.Може да изкара и година.Не пробвай с прахчета ще съжалаваш.
shterev
-
sashoskiora
Мнение
от sashoskiora » 19 Май 2009 14:03
Каква е тази тема три страници за технически проблем ще станеме за смях
sashoskiora
-
shterev
Мнение
от shterev » 27 Юни 2009 14:58
sashoskiora написа:Каква е тази тема три страници за технически проблем ще станеме за смях
Колеги откри се проблема със запалването.Не е нито сензори нито датчици нито клапани.Чисто и просто грешно зацепен ремък с един зъб закъснение.Откриха го в Тойота Пазарджик,презацепиха ремъка и колата запя като Лили Иванова.Цялата галимация за 106лв.Просто хората си имат необходимата апаратура за този модел и си разбират от работата.Диагностикът се казва Ангел а момчето което презацепи ремъка Петър.Евала царе са.
shterev
-
pgb
Мнение
от pgb » 01 Юли 2009 21:42
и аз ли съм за презацепване много станахме biggrin.gif
pgb
-
pauna
Мнение
от pauna » 08 Юли 2009 11:11
zna4i i az imam sashtia problem s paleneto sutrin pali bez problem no po kasno prez denia vartia dosta pove4e dokato xvane.v momenta ima spukana glava taka 4e tova 4e vkarva vazdux v sistemata moge i da se okaje viarno .a drugoto e 4e i az imam samnenie s akumolatora
pauna
-
acidsoul
Мнение
от acidsoul » 13 Юли 2009 13:24
аз и без това несъм сменял още рамък

ще видя дали е от това като го сменя като имам пари laugh.gif ама найстина странно...като я изгася и пробвам да я запаля до 5 мин пали веднага ..поседи ли повече изгасена...зор..
Авенсис 2.0 TDI 90к.с 98год
acidsoul
-
shterev
Мнение
от shterev » 13 Юли 2009 22:43
acidsoul написа:аз и без това несъм сменял още рамък

ще видя дали е от това като го сменя като имам пари laugh.gif ама найстина странно...като я изгася и пробвам да я запаля до 5 мин пали веднага ..поседи ли повече изгасена...зор..
Пробвай като смениш ремъка и си намери читав майстор или ходи направо е Тойота и пиши какво е станало защото след смяна на ремъка проблема спаленето е масов по обясними причини които съм коментирал по горе.
shterev
-
boiko76
Мнение
от boiko76 » 06 Мар 2015 13:27
Извинявам се предварително но съм нов във форума и още не мога да пиша лични съобщения , колега Shterev дай някакви координати искам да се свържа с теб относно един проблем на който си дал решение.Благодаря предварително .
boiko76