ЛEТНИ ГУМИ
- didak
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
интересен цитат от коментарите на статията: "Подведох се вече от такава таблица със
зимните гуми 2008/2009 със Dunlop Winter Sport 3D
бяха особено препоръчителни, а се
оказаха пълен боклук. Твърд каучук,
все едно съм без спирачки, а колата е
чисто нова Skoda."
зимните гуми 2008/2009 със Dunlop Winter Sport 3D
бяха особено препоръчителни, а се
оказаха пълен боклук. Твърд каучук,
все едно съм без спирачки, а колата е
чисто нова Skoda."
Yaris 1,0-1999->Yaris 1,3-2009->Yaris 1,33-2009
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Аз съм много доволен от моя Дънлоп, с който ми дойде колата. Сега трябва да взимам пак летни гуми, че ги свърших и определено, като гледам всички класации, а и моя опит с тях, пак ще си взема Дънлопки
А и изкараха 60хил.км, като хич не съм ги жалил
Моя избор е този - Dunlop SP Sport Fast Response 205/60 R15 91V - 174.30лв за гума - малко скъпи, но от тази активна защита компромис не правя

Моя избор е този - Dunlop SP Sport Fast Response 205/60 R15 91V - 174.30лв за гума - малко скъпи, но от тази активна защита компромис не правя

- nov
- Автомобил: XA30 3ZR-FAE,B6304T4
- Благодарил/а: 51 пъти
- Получена благодарност: 40 пъти
Колега много интересна класация, как Клебер-а го поставяш толкова назад, би ли ми казал защо , нещо не си доволен от гумата ли?Лично аз от тези които си посочил бих го сложил на първо место и след него Дееееебицата или Барума(малко повече се износват от нормалното но сцеплението с тях е добро) А па тия пластмаси Ласса на 1-во място тц тц тцFido Dido написа:1. Корморан
2. Ласса
3. Дебица
4. Медвед
5. Тигър
6. Барум
7. Клебер
8. Американ
9. Кво изрова от мазето
10. Цепя мрака със зимните
11. Други

както сподели някой по-горе и аз ще слагам тези с който ми дойде "обута" тойотката - MICHELIN Primacy HP , а доколкото разбирам от тестовете на ADAC са и на първо място, като особено препоръчителни.
- Прикачени файлове
-
- Sommerreifen 205/55 R 16 W
- ADAC test.JPG (281.49 KiB) Преглеждано 3799 пъти
Avensis 1.6<Avensis 2.0 D4D<Corolla Verso Forte D4D + Yaris 1.4 D4D на жената 

Твърдо зад Bridgestone и Continental. Това важи и при моторите ;) за които карат
). А всички енерджи сейвинг гуми се провалят на каквито и да е хард тестове, освен на такива за разход на гориво ;), а даже и на тях не са чааааак толкова по-икономични 
Между другото една гума се държи по един начин на размер 14 примерно, и по друг на размер 16 ;)

Между другото една гума се държи по един начин на размер 14 примерно, и по друг на размер 16 ;)
За летни гуми от 4-5 години съм съм фен на Maloya - много добра швейцарска гума на много добра цена! Доколкото знам са поделение на Vredeshtein. Разбира се Michelin energy са отлични, но и струват с 30-40 % отгорe. Зимните - имам отлrчни впeчатления от BF Goodrich и Vredeshtein.
сега Avensis T27 2012 1.6
преди Avensis комби 1998, 2.0 TD
Аз си казвам МОЕТО мнение. И не искам ти да си съгласен с него , нали? Аз пък Bridgestone няма да си сложа и даром. А Michelin, като цяло, за мен са най-доказаният производител на гуми до момента. Ако не си правех сметка за цена-качество, определено щеше да карам с тях. Просто Малоята ме устройва и в двете посоки. Ти като си голям разбирач, карай и със сликове за Формула 1 ако щеш, ама и те си имат цена.
сега Avensis T27 2012 1.6