toyota celica vvti problem !!!
Poulsen говорих и с на6те те са в 4ужбина и искат колата да я правя в Toyota сервиз и 4акам да ми преведат пари за6тото аз не работя и завися от тях колата е с испанска регистрация и няма как да стане със застраховката.Аз съм от ЕЛЕНА и дали 6те я правя в Търново в сервоза или в Габово няма голямо зна4ение,та мисълта ми е какви пари 6те ми излезе при вас да сложиме калник нов, да се китне леко по вратата , леко предния калник и ЦЯЛОСТНО БОЯДИСВАНЕ !!!Ето ка4вам подробни снимки.ДА види6 вратата и предния калник слагам и снимки на задния-нови !На снимките излгежда 4е е ни6то но в деиствителност си е доста поне за мен.
- Прикачени файлове
-
- 11052009(005).jpg (258 KiB) Преглеждано 1323 пъти
-
- 11052009(004).jpg (273.88 KiB) Преглеждано 1323 пъти
- polsun
- Обратна връзка:
Ами аз точна цена немога да ти кажа се пак си има хора над мен които определят това но предполагам че около 1500 - 2000лв ще отидат, цифрата може да ти се струва голяма но пък за това предлагаме перфектно качество и гаранция за извършената работа, колата ако я докараш в Тойота най-вероятно ще е в Габрово понеже във В. Търново е все още млад колектив, тенекджиино работи от скоро и по-тежките ремонти се прехвърлят в Габрово за сега. Ако по нататъка се съгласиш да се прави при нас тъй и тъй ще е цялата може цвета да го направим пак син по тъмен или по светъл металик или перлен и едни подаръче от мен да пребоядисаме джантите в същият цвят или друг по-твой избор. Ноо това е за напред по важно е да си управиш колата.
Та ако твърдо решиш да е при нас ще те свържа с приемчика на нашият отдел, той ще ти каже точна цена и време за което ще е готова колата но според мен ще е макс. 2 седмици от момента на пристигане на колата с частите за смяна.
За сега това е от мен ако има още нещо питай имаш ми номера или пиши във форума.
Поздрави.
Та ако твърдо решиш да е при нас ще те свържа с приемчика на нашият отдел, той ще ти каже точна цена и време за което ще е готова колата но според мен ще е макс. 2 седмици от момента на пристигане на колата с частите за смяна.
За сега това е от мен ако има още нещо питай имаш ми номера или пиши във форума.
Поздрави.
- polsun
- Обратна връзка:
Незнам защо си мислиш колега че кита ще е в голямо количество или пък ще почне да гние барзо. Не във всички сервизи се работи еднакво и от начина на работа от един до друг човек има много голяма разлика. Сервиза ни в Габрово съществува от 15 години и имаме доста сменени детаили с нови свързани със заварки (тавани колонки страници ...) и до сега никой не се е върнал или поне оплакване да е имал за изгниване в района на заварката, нацепен или просмукал кит отлющване на лаковото покритие и т.н и т.н.nikolov22 написа:само немога да разбера зашто си мислиш че е по бобре да го смениш отколкото да го направят този при положение че пак ще има кит доста и там кадето е заварян ще почне доста бързо да гние
Poulsen напулно задоволителен отговор мерси отново !Сумата която си написал е напълно реална дори мисля 4е е малко като се има предвид 4е 6те се боядисва 4асти така нататък.Когато полу4а парите тогава наистина 6те задеиствам не6тата по сериозно за сега наистина проу4вам кое къде какви пари кое 6те е наи добре за мен,мисля 4е на мое място всеки 6те направи така наи хубавото е 4е има такива форуми.