toyota celica vvti problem !!!
toyota celica vvti problem !!!
Трябва ми Заден десен калник за Тойота Селика 2000г и от къде мога да поръ4ам и намеря нз скъп ли е много колко е цената му всякаква информация 6те ми е от полза. 

- polsun
- Обратна връзка:
Да от Тойота е, аз работя там, бояджия съм, но си мисля, че едвали ще има смисъл да нариваш толкова пари за нов, сигорно ще може да се изчука и китне. В краен случай в Пловдив има 2 и във Враца още една на части. Предполагам че за около 200-300 лв ще вземеш панела.kokuwow написа:Polsun мерси много.Сега 6те говоря с маистора кога 6те е свободен и да по4ваме да я правим.Така аз сум от гр.ЕЛЕНА блиско съм до Габрово.Предполагам 4е задния десен панел е от ТОЙОТА магазин нали ?6те ти пи6а на ЛС.Дое4ера 6те я снимам и 6те я ка4а да види6 за какво става дума.
- polsun
- Обратна връзка:
Ето още един номер, автомобила е във Враца ударена по цялата лява страна и от пред мисля че десния панел беше здрав аз от там пазарих спойлера на багажника за 150лв за едно приятелче ма то зе че се отказа та ако нямаш на Селиката ти може ти да го отнесеш
0878/888 ***
0878/888 ***
Последно промяна от polsun на 10 Май 2009 10:33, променено общо 1 път.
polsun написа:Ето още един номер, автомобила е във Враца ударена по цялата лява страна и от пред мисля че десния панел беше здрав аз от там пазарих спойлера на багажника за 150лв за едно приятелче ма то зе че се отказа та ако нямаш на Селиката ти може ти да го отнесеш
0878/888 ***
на тая обява некша гарга ми каза че иска 800лв за здравия панел///е за това във враца гарга не каца//но както и да е не съм се пазарил..да му покажеш 400лв. и вечеря ще ти приготви/