Нека да кажа две думи и аз.
Аз бях един от тези, които се захапаха с Жоро най-напред. Бях скептично настроен спрямо клуба, не с мисъл за печалбарство от тяхна страна, а заради това, че го направиха зад гърба ни. Сега разбирам, че момчетата са били прави - Жоро, Пепи - извинявайте! Виждам вече нагледно докъде ще доведе подобна тема. Дървени философи - дал господ, но действие за каузата - нула. Типично българска черта.
Аз, след като видях с очите си какво направиха момчетата за нашата ПЪРВА национална среща, разбрах - имам насреща хора, които са безкористни и движени от идея, за която все още 90% от нас представа си нямат.
Тогава се включих с каквото мога. Не говоря само за членски внос - той е безумно смешен като сума. Не говоря за средства, дадени за сайта - кой колкото може.
Докато работех в автосервиз, винаги съм се опитвал за хора от форума да издействам отстъпки, да помогна и да направя нещо добро - без да печеля нищо от това.
А сега задайте ми въпроса - защо съм го правил. И защо продължавам да го правя. Когато си отговорите сами на този въпрос - тогава ще разберете Жоро и Пепи. Защото аз правя нещо според възможностите си, а те - нещо друго, според своите. И наистина ми е неприятно, когато тези момчета биват едва ли не обвинявани в меркантилност, печалбарство и т.н.
Ами - погледнато отстрани - глупаво е.
И в заключение - ако действаме толкова, колкото говорим, ще постигнем много. Лорда плаща от своя джоб, без да ангажира никой с това и определено този форум е един от най-демократичните в пространството. В много други присъствам, та знам.
Дали го оценяваме?!?!
Питайте Лорда.
Питайте Жоро и Мечо.
Питайте Бед Дог, Алтеза, питайте Пънки.
http://forums.hondabg.com/index.php?act ... f=28&id=15
Прегледайте това и ще резберете за какво става въпрос.
Донякъде
1.6 VVT-i е прав.