Проверявал съм на всички обичайни места (зад жабката и при педала за газта) Моделът е за САЩ, така че няма филтър, а няма и място за слагане на такъв! Мерси за инфото!nikolov22 написа:провери отболу в дясно до педала на газта под чергата има едно капачеXeku написа:Алтезов, даваш ми повод да те попитам дали и при 1998, Corolla LE (като на hyankov) положението е такова, т.е. ясно ми е че няма cabin filter, ама не намирам и място, където би могъл да стоиALTEZZA написа:btw, predi 10 godini v USA niamashe nito edin model na Toyota det da idvat s filtar na klimatika(dori i da iskash, niamashe kade da se postavi)!
az sam se obarkal? laugh.gif laugh.gifMe4oKyX написа:Щом чак след 2008 Круйзера има поленов филтър, значи моя Круйзер не е 2006, ами е 2008 laugh.gif Алтеза - тука малко се обърка....
s tova shte se saglasia, v kraina smetka shteshe da im izleze na Toyota $20 za da go privabiat v Yaris-a. po skoro ideiata mi beshe da ne ruptaete sreshtu prodavachite, te niamat nishto obshto s tova, Toyota sa tez det sa go reshili tova. i drugoto koeto mi beshe interestno e che niakoi hora si misliat che klimatik i filtar varviat zadaljitelno zaedno i edva li ne shte mu stane neshto na klimatika ako go niama, koeto ne e viarno, ta i za tova pochnah da davam razlichni primeri...Me4oKyX написа:...а филтъра трябва да си върви заедно
от гамазина за гъбиfollower написа:biggrin.gif Верно! Страшна дискусия стана тука за тоя филтър - има ли го, няма ли го - и в крайна сметка не се рзбира откъде аджаба да си вземе човек "гъбата" за 20 лева и да си я ръгне в местото за филтър, та да му мине мерака ...и да се хвали, че си има филтър!!!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта