Кики не залагвюй човека, нали ще ли лепиш за касмет на твоята кола biggrin.gifKiki написа:ivobox написа:малко да се вмъкна по темата със стикерите: Кики, в неделя някакъв шанс за черна? biggrin.gif
Колко км.издържат японските турбини
Не знам как се пуска анкетата.slowtraveler написа:antoanto,
предложих на Басс_Ман да пусне анкета за немските турбини...
Защо и ти не си коригираш първоначалния пост, като добавиш анкета от рода:
До колко х.км хвърлихте японската турбина:
1. 20х.км
2. 50х.км
3. 100х.км
4. 150х.км
5. 200х.км
6. 300х.км
7. > 300х.км / нямам проблеми
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 335 пъти
- Получена благодарност: 366 пъти
-
antoanto ти си моят идол! С всеки един пост ми напомняш на швейцарски часовник - пълен херметик и нищо не влиза нищо не излиза.
Като човек, видял много коли (имам сервиз) това, което видях е че audi и по-точно дизелите на audi имат често срещан проблем с турбото. Проблема се решава с ремонт на турбината.
Не ми се вярваше, че заради глупостите казани от теб ще се регистрирам в този форум (искаше ми се защото съм станал фен на марката но...). Дори твоите колеги те иронизират ... щях да ти кажа да не го казваш пред други да не се излагаш ама то повече от това не знам дали може (6страници глупости)!
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЪМ РАЗОЧАРОВАН ОТ ТЕМАТА И ПОСТОВЕТЕ ТИ!
(да карам BMW)
Като човек, видял много коли (имам сервиз) това, което видях е че audi и по-точно дизелите на audi имат често срещан проблем с турбото. Проблема се решава с ремонт на турбината.
Не ми се вярваше, че заради глупостите казани от теб ще се регистрирам в този форум (искаше ми се защото съм станал фен на марката но...). Дори твоите колеги те иронизират ... щях да ти кажа да не го казваш пред други да не се излагаш ама то повече от това не знам дали може (6страници глупости)!
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЪМ РАЗОЧАРОВАН ОТ ТЕМАТА И ПОСТОВЕТЕ ТИ!
(да карам BMW)
BMW хайде сега ме обори!