F1 - Честит подиум

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 03 Апр 2009 02:58

Kiki написа:
Bass_Man написа:quote]
:hello1: :hello1: :hello1: :hello1: :hello1: :hello1: :hello1: :hello1: :hello1: :hello1: :hello1: :hello1:
кики смей се,,,той басс-ман още и в кеч лигата вярва още, че е чесно световно състезание по сила,,,и вика за ЯКОДЗУНА-щото имал най логична връзка с неговата японска супра laugh.gif

в оффф топик има тема--///formula1 - новото начало !!!///

незнам дали точно тойота са имали в предвид:
http://www.dnevnik.bg/sport/2009/03/16/ ... si_vuv_f1/

след 7 годишно финансиране в топ 3ката по разходи,ми се струва че и 3тото място не е голяма победа

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 03 Апр 2009 13:34

Не в ТОП3 като разходи,Тойота винаги е била с най-висок бюджет,по-висок и от бюджета на Хонда,в статията имат грешка. Статията ми се вижда доста лаишка.Тази година в цялата Ф1 разходите за отборите бяха намалени с някои техн.решения. Не 7 години,а 70 Тойота би наливала пари,за да изпълни дългосрочните си намерения.А Тойота е най-богатият авто-производител и ти недей да се притесняваш за тях.McLaren от 40 години наливат пари във Ф1 и имат само една победа-през 1998 година и това им е.Но те са много по-слаба фирма.
А рано е да приписваме на банките връзка с победителя във Ф1,защото още Тойота не е победител,все пак това би трябвало да е основна атака,за да се омаловажи успехът й примерно.Но от много години само Ферари печели,а Ферари не е богата фирма.Изобщо мнението ти за банките е напълно необосновано,конспиративните приказки са забавни за някои,но в повечето случаи остава само забавата.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 03 Апр 2009 14:41

LEXUS написа:Не в ТОП3 като разходи,Тойота винаги е била с най-висок бюджет,по-висок и от бюджета на Хонда,в статията имат грешка. Статията ми се вижда доста лаишка.Тази година в цялата Ф1 разходите за отборите бяха намалени с някои техн.решения. Не 7 години,а 70 Тойота би наливала пари,за да изпълни дългосрочните си намерения.А Тойота е най-богатият авто-производител и ти недей да се притесняваш за тях.McLaren от 40 години наливат пари във Ф1 и имат само една победа-през 1998 година и това им е.Но те са много по-слаба фирма.
А рано е да приписваме на банките връзка с победителя във Ф1,защото още Тойота не е победител,все пак това би трябвало да е основна атака,за да се омаловажи успехът й примерно.Но от много години само Ферари печели,а Ферари не е богата фирма.Изобщо мнението ти за банките е напълно необосновано,конспиративните приказки са забавни за някои,но в повечето случаи остава само забавата.
не се притеснявам за средствата на тойота- а констатирах че според мен резултатите които имат през тези 7 години-са крайно незадоволителни,за бюджета на ф1 отбора им,,,,

МК ларен ,найстина са несравними като фирма с тойота,,но феррари,дори и да не са в цветущо финансово състояние имат доста по сходен потенциал:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat

относно конспиративните приказки,,,забелязваш ли че има оттегляне на фирмите и интерес от Ф1.мисля че доста отбори фалираха и се продадоха доста преди кризата,,,
всъщност има общо 5 производителки на автомобили който участват по една и друга форма:
тойота,мерцедес,бмв,рено,феррари,,,,
колко фирми ако се оттеглят би се затрила ф1??,,,аз лично ако бях организатор щях да превилигировам фирми които ме шантажират че ще се оттеглят..

сега незнам с 10 отбора как е и не го гледам,но преди години имаше клалификаций на които автомобили които не можеше да се класират не участваха на състезанието,,, и мисля САМО 22 автомобила се допускаха на пистата за състезанието...

Аватар
Toyota_DX

Мнение от Toyota_DX » 04 Апр 2009 13:29

Brawn GP :wav:
TOYOTA COROLLA EE80 1.3 12v

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 04 Апр 2009 20:19

Днес Тойота са втори и трети на квалификацийте, а утре съм сигурен, че отново ще има подиум! wink.gif

Аватар
spritable

Мнение от spritable » 05 Апр 2009 14:03

Е, честито 2-ро и 4-то място...

Определено тази година формула 1 е по-интересна от предните години, в които гледахме само ферари и макларън.

пс. радвам се, НИЩО че нито една част от моята тойота е същата като тези в болида. peace...

Аватар
REDBULBC

Мнение от REDBULBC » 05 Апр 2009 14:07

Всъщност 3 и 4 място но важното е че имаме подиум :thumbsup:
Изображение
Изображение

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 05 Апр 2009 14:41

spritable написа:Е, честито 2-ро и 4-то място...

Определено тази година формула 1 е по-интересна от предните години, в които гледахме само ферари и макларън.

пс. радвам се, НИЩО че нито една част от моята тойота е същата като тези в болида. peace...
обаче в баскетбола нещо тойота закъсва,,,,въпреки че нямам такъв потник,ми стана кофти dry.gif

http://sportni.bg/?tid=40&oid=2518995&cid=41

Аватар
spritable

Мнение от spritable » 05 Апр 2009 15:39

REDBULBC написа:Всъщност 3 и 4 място но важното е че имаме подиум :thumbsup:
Прав си че крайното класиране сме 3-ти и 4-ти. Аз се заблудих защотото до последно Глок беше 2-ри, но явно са взели времената 2 обиколки преди спирането на състезанието.

Аватар
REDBULBC

Мнение от REDBULBC » 05 Апр 2009 16:10

spritable написа:
REDBULBC написа:Всъщност 3 и 4 място но важното е че имаме подиум :thumbsup:
Прав си че крайното класиране сме 3-ти и 4-ти. Аз се заблудих защотото до последно Глок беше 2-ри, но явно са взели времената 2 обиколки преди спирането на състезанието.
Точно така местата с взети от 31 обиколка smile.gif ако не се лъжа и аз laugh.gif заповядаи на 26 на дзс от 12 часа на японската среща :whistle:
Изображение
Изображение

diver

Мнение от diver » 05 Апр 2009 18:36

rudolf написа:
spritable написа:Е, честито 2-ро и 4-то място...

обаче в баскетбола нещо тойота закъсва,,,,въпреки че нямам такъв потник,ми стана кофти dry.gif

http://sportni.bg/?tid=40&oid=2518995&cid=41
Винаги съм предпочитал да пия Леденика пред Тойота... а ти?!
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 05 Апр 2009 22:48

Той Рудолф не пие. Вече и не пуши. Пък и е женен. Общо взето, от всички мъжки удоволствия му е останало само бръсненето... biggrin.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 05 Апр 2009 23:03

Fido Dido написа:Той Рудолф не пие. Вече и не пуши. Пък и е женен. Общо взето, от всички мъжки удоволствия му е останало само бръсненето... biggrin.gif
мастурбация, табекс и чалга ,,,е моя еквивалент на -секс,наркотици и рок енд рол... dry.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 16 Апр 2009 15:44

biggrin.gif

Стойност на спечелена точка от отборите през 2007 г.
Ferrari: $1.9 млн.
BMW Sauber: $3.3 млн.
Williams: $4 млн.
Red Bull Racing: $5.9 млн.
Renault: $7.3 млн.
Toro Rosso: $10.6 млн.
Super Aguri: $19.4 млн.
Toyota: $34.2 млн.
Spyker: $52.95 млн.
Honda: $57.2 млн.
McLaren: на отбора бяха отнети всички точки

http://www.capital.bg/avto/show.php?storyid=698396

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 16 Апр 2009 16:11

Между другото тези 57.2 млн. на Хонда сега трябва да си обновят инфото покрай резултатите на Браун ГП,защото целият болид е работа на Хонда. wink.gif
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Публикувай отговор