Първа Национална Среща на TOYOTA

В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални :)
Публикувай отговор
Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 25 Авг 2008 14:38

desSs написа:
Kiki написа:
desSs написа:бе въобще не ме интересува сапунен мехур ли е, играчката китайска ли е...па може и турска сглобка да се окаже laugh.gif никой никъде не ме кара да участвам на сила, нито ше ми вземат парите от портфейла wink.gif

п.п. пък и да бяха питали предварително, резултата щеше да е още по-плачевен - сто човека, двеста мнения wink.gif
Точно тази черта на българина го е държала винаги в ъгъла!Докато никога нищо не ни интересува, винаги ще ни тъпчат някакви си кретени и винаги ще сме на опашката и никога до никаде няма да стигнем! :help:
хаха да ве, ти кат един авер, вчера като му заявих че не гледам олимпиадата, и в частност волейбола, каза "Еми да, то затуй спорта ни е на това дередже" laugh.gif ако бях пред телевизора сигурно дереджето щеше да е друго rolleyes.gif
Много съжелявам, че не разбираш колко е сериозен проблема, Десс! mellow.gif . Но май се правиш, че не разбираш. Не вярвам, че си глупава! Сигурен съм, че не си!

Аватар
Wolfcho

Мнение от Wolfcho » 25 Авг 2008 14:38

Kiki написа:
Wolfcho написа:Kiki замисли се какво предпочиташ! Да си част от клуб, който е направен по законен ред и прецтавлява нещо, или да си част от интернет страничка happy.gif
Там, където има честност и почтенност!А би ли ми обяснил, какво представлявам тук, което на теб не ти харесва? Ти защо си например тук, щом не ти харесва?
Ако мога да имам цялата торта защо да си вземам само парче. Немога ли да съм и в форума и клуба едновременно. Не съм казал, че форума не ми харесва точно обратното, но искам да съм и в двете.

П. С. desSs аз се чудя защо губим напоследък а то ти не гледаш .... срамота, заради теб сме загубили значи tongue.gif laugh.gif laugh.gif
Nihon No Kuruma

Аватар
foxx

hmmm

Мнение от foxx » 25 Авг 2008 16:17

4etoh 4etoh 4etoh .....i se na4etoh na balvo4i gluposti ..drazgi..otno6eniq koi kvo napravil koi ne znael koi ne 4ul i koi ne razbral.............

6te zada medin malak i konkreten vapros otgovor na koito 6te vi blagodarq ako ne polu4a........

Nqkoi da vi e izkal stotinka za kluba koito e registriran.....?

taka....6to se otnasq do sabiraneto na 20 septemvri...za da bade edna po malko vazmojno realizuema me4ta..taka da go kaja-i za da moje edna pista da se otvori ot 4oveka koito q poddarja i se starae da e mqsto kadeto da moje da se izvar6i takova meropriqtie....s izkanata suma saotvetno za da otvorqt barierata----toi prosto go kaza ne ste lecenzirani...nqma da vi pusna ot t a m zapo4nete...

nqkoi mai porabotiha pove4ko ot drugite i svar6iha tova-za da moje makar i malko da sprat da slu6at edi koga si edi kadesi ...nacionalno sabirane

i da ...mojebi sa6tite hora 6te platqt za da se otvori vrati4kata na pistata i 6te riskuvat o6te pove4e za6toto ima do golqma stepen opciqta seriozni hora kato vas 4etq6ti i pi6e6ti v foruma da ne doidat

a kakvoto ostane dai boje ot taksite te prosto 6te badat vkarani po smetka na cluba....i dai boje dogodina da se saberem pak ili po skoro v zavisimost ot jelanieto na TOYOTA-jiiite........da ima ..pone nqkakav kapital..........za flaqri i t.n.

ta v kraina smetka....4ast i edinstvenata vrazka s nqkoi ot vas e tozi forum.......postaraite se da ne e samo tova...vse pak sme hora , i si obi4ame kolite.......ta ne vijdam ni6to lo6o v tova ..nqkoi ot tezi koito imat makar i malko pove4e vreme-svobodno- da go prilagat v sazdavanet ona ne6to takova....a nie kato u4astnici nai malkoto mojem da gi uvajim......makar i vednaj -za da vidim dali vsi4ko 6te tragne napred ili bi propadnalo----kakto nqkoi se izraziha nagore 5lv nqma da butnat nikogo

ta neka na 20 se saberem i da go napravim po malko sapunen serial ot kolkoto v foruma....pak posle 6te ima pone za dalgo s kakvo da si 4e6ite ezicite v foruma ......i da obsajdate :thumbsup:
celica s peika....ama si e moq

Аватар
Kiki

Re: hmmm

Мнение от Kiki » 25 Авг 2008 17:02

foxx написа:4etoh 4etoh 4etoh .....i se na4etoh na balvo4i gluposti ..drazgi..otno6eniq koi kvo napravil koi ne znael koi ne 4ul i koi ne razbral.............

6te zada medin malak i konkreten vapros otgovor na koito 6te vi blagodarq ako ne polu4a........

Nqkoi da vi e izkal stotinka za kluba koito e registriran.....?

taka....6to se otnasq do sabiraneto na 20 septemvri...za da bade edna po malko vazmojno realizuema me4ta..taka da go kaja-i za da moje edna pista da se otvori ot 4oveka koito q poddarja i se starae da e mqsto kadeto da moje da se izvar6i takova meropriqtie....s izkanata suma saotvetno za da otvorqt barierata----toi prosto go kaza ne ste lecenzirani...nqma da vi pusna ot t a m zapo4nete...

nqkoi mai porabotiha pove4ko ot drugite i svar6iha tova-za da moje makar i malko da sprat da slu6at edi koga si edi kadesi ...nacionalno sabirane

i da ...mojebi sa6tite hora 6te platqt za da se otvori vrati4kata na pistata i 6te riskuvat o6te pove4e za6toto ima do golqma stepen opciqta seriozni hora kato vas 4etq6ti i pi6e6ti v foruma da ne doidat

a kakvoto ostane dai boje ot taksite te prosto 6te badat vkarani po smetka na cluba....i dai boje dogodina da se saberem pak ili po skoro v zavisimost ot jelanieto na TOYOTA-jiiite........da ima ..pone nqkakav kapital..........za flaqri i t.n.

ta v kraina smetka....4ast i edinstvenata vrazka s nqkoi ot vas e tozi forum.......postaraite se da ne e samo tova...vse pak sme hora , i si obi4ame kolite.......ta ne vijdam ni6to lo6o v tova ..nqkoi ot tezi koito imat makar i malko pove4e vreme-svobodno- da go prilagat v sazdavanet ona ne6to takova....a nie kato u4astnici nai malkoto mojem da gi uvajim......makar i vednaj -za da vidim dali vsi4ko 6te tragne napred ili bi propadnalo----kakto nqkoi se izraziha nagore 5lv nqma da butnat nikogo

ta neka na 20 se saberem i da go napravim po malko sapunen serial ot kolkoto v foruma....pak posle 6te ima pone za dalgo s kakvo da si 4e6ite ezicite v foruma ......i da obsajdate :thumbsup:
Колко хора смяташ, че ще ти прочетат цялото това писание на шльокавица/латиница/ wacko.gif

diver

Мнение от diver » 25 Авг 2008 17:35

С тоз прекрасен словоред и на кирилица няма да са много....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
WingZero

Мнение от WingZero » 25 Авг 2008 17:57

Проблема не е в това че има клуб а по начина по който е направен. И всичките ви доводи до тук затова да няма информация са смешни.
Не сте искали чужди мнения.А сега как ще убедиш хората че като влезнат в клуба мненията им ще бъдат чути.Или важното е да си плащат членски внос.
Никой не ни искал пари.Е то оставаше и да поискате(при положение че не казвате за какво са ви).
Всичко звучи лесно, ама като трябва да се направи не е точно както си го мислиш! Вместо да не хокате, че нищо не казваме, а то каквото имаше го казахме ясно, кажете едно браво и питайте с какво може да се помогне! Всички няма как да участват в такова нещо, а и надали ще искат реално да участват, освен придавайки си тук важност
Къде е това ЯСНО.Защото аз(а и не само) не видях такова нещо.
И защо сега да питам има ли нещо за помагане.Вие защо не питахте навреме.И единствената важност тук не е от наша страна.
как ще стане това, ще се обсъжда като му дойде времето
Сигурно пак няма да е във форума...

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 25 Авг 2008 18:31

Kiki написа:
desSs написа:хъхъ много ми е интересно, ако успеете да издействате някакви намаления от ТМ Ауто за членовете на клуба /отстъпки в цената на ремонта, на частите...защо не и обслужване с предимство, спестяващо няколко дни в сервиза.../, мрънкащите дали ще се присъединят към вас laugh.gif
Бях се заканил да не пиша повече по този въпрос, но Десс ме придизвика! Не Десс! mad.gif Аз лично имам достойнство и не се продавам за няколко сребърника! А и бъди сигурна, че всичко това е един сапунен мехур!
:thumbsup:

аз лично съм против каквото и да е обвързване с фирми който не харесвам, в този ред на мисли-не е нужнод а ми се иска члески внос за да имам против мероприятия свързани с някаква рекламна дейност.
не мисля че обръвзването на форума с фирми които не харесвам,би било позитивно за форума,както и за самите фирми-лишавайки ги от коректив.
относно намаления и отстъпки-бих се радвал на конкурентен пазар с европейско ниво и ценообразуване,а не удовлетворяване на желанията на кръг недоволни,,,

харесвам тойотоа-не харесвам ТМ-ауто...

diver

Мнение от diver » 25 Авг 2008 20:01

rudolf написа:харесвам тойотоа-не харесвам ТМ-ауто...
поредната бира от мене.....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 25 Авг 2008 20:10

WingZero написа: как ще убедиш хората че като влезнат в клуба мненията им ще бъдат чути.Или важното е да си плащат членски внос.

...
Да ZERO! Няма луд днешно време, който ще даде 5 000лв. и не прави сметка да си ги върне тъпкано! Целта е члинският внос! Да, целта е той! Големи са обещанията, че ще има уговорка с доставчици на части , които ще продават на членовете с отстъпка, че ще се договорят с ТМ Ауто и други сервизи, че ще има намаление!? Да, ама ако е не? Доколкото познавам гърците те не са от наи-сговорните тогава, когато става вепрос за отстъпки от тяхна страна! Кокво ще стане, ако не се стигне до договорка с тези страни? Ти знаеш, но и аз ще кажа: Поредната българска пирамида! И отново НАИВНИЦИ НА СРЕДНА ВЪЗРАСТ-ЩЕСТОКО ИЗЛЪГАНИ!!! Има и друг вариант. Наистина дотоворка, но за някаква мижава отстъпка от 2-3%.
Последно промяна от Kiki на 25 Авг 2008 20:24, променено общо 1 път.

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 25 Авг 2008 20:22

Iz4etoh dosta gluposti v posoka za i protiv registriraneto na klub.

Dosta hora se opitvat da za6titqt ideqta no izkazvat mneniq koito ne sa dostoverni i ostavqt gre6no vpe4atleni v ostanalite.

Nikoi ne se zaduljava da 4lenuva v kakvoto i da e. Ne e zaduljitelno da si nito 4len na foruma nito 4len na .... 4e da doidete na pistata i da se zabavlqvame.

Vhodnata taksa e tolkova visoka poradi o4akvaniq nisuk interes i lipsata na sponsori, kakvito i da e partniori i reklamodateli. Nqmam ni6to protiv i vhoda da e svoboden za absoliutno vsi4ki.

Neka ako nqkoi iska ne6to da komentirame, da obqsnq i pr. otnosno tozi klub ili da se pusne nova tema v koqto da se pita i da otgovarqm ili da mi pi6e na li4no. Ne iskam az da puskam temata za6toto sum siguren 4e otnovo 6te bude iztulkuvano kato reklama bez suglasieto na foruma.

Pozdravi.
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 25 Авг 2008 20:30

Georgimitrovich написа:Iz4etoh dosta gluposti v posoka za i protiv registriraneto na klub.

Dosta hora se opitvat da za6titqt ideqta no izkazvat mneniq koito ne sa dostoverni i ostavqt gre6no vpe4atleni v ostanalite.

Nikoi ne se zaduljava da 4lenuva v kakvoto i da e. Ne e zaduljitelno da si nito 4len na foruma nito 4len na .... 4e da doidete na pistata i da se zabavlqvame.

Vhodnata taksa e tolkova visoka poradi o4akvaniq nisuk interes i lipsata na sponsori, kakvito i da e partniori i reklamodateli. Nqmam ni6to protiv i vhoda da e svoboden za absoliutno vsi4ki.

Neka ako nqkoi iska ne6to da komentirame, da obqsnq i pr. otnosno tozi klub ili da se pusne nova tema v koqto da se pita i da otgovarqm ili da mi pi6e na li4no. Ne iskam az da puskam temata za6toto sum siguren 4e otnovo 6te bude iztulkuvano kato reklama bez suglasieto na foruma.

Pozdravi.
Каквото повикало, много ясно, че такова ще се обади! Напротив! ОТ какво се притесняваш? Нека да се изяснят нещата, за да им лъснат на някой хора задниците- без :censored:

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 25 Авг 2008 20:35

Kiki nqmam ni6to protiv da se izqsnqt. Pitaite 6te otogovaram. Zadai mi konkretni vaprosti.
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 25 Авг 2008 20:44

Georgimitrovich написа:Kiki nqmam ni6to protiv da se izqsnqt. Pitaite 6te otogovaram. Zadai mi konkretni vaprosti.
Георги, аз смятам, че не можеш да отговориш на един единствен въпрос! Защо всичко задкулистно, защо го направи така? Това е единственното, което дразни! Не е оправдание, че щеше да има много коментарии! Напротив! Това беше начина да ни обединиш и всички щяхме да те подкрепим. !00% съм сигурен.
Р.Р ПРечи ли ти нещо да пишиш на кирилица?

Аватар
Ael
Получена  благодарност: 4 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Ael » 25 Авг 2008 20:50

Що не си направите тема ЗА и ПРОТИВ организация на чудовищата и злодеите (ОЧЗ biggrin.gif ). Аз лично нямам против който иска да създава квото иска. Ако някой друг е искал да го е направил първи. За това съгласие не се взима. Както и много хора от тук казаха че парите от джоба няма как да ти вземат на сила. Друго ме дразни обаче. Що трябва да плащам по банка 5лв (като най вероятно ще ми вземат още 2-3лв за превод) като мога да ги дам на ръка като дойда на място на 20-ти и след като съм заявил че съм сериозен и че идвам. Как така до 12-ти 5лв па после 10лв. Направете го 10лв за всички че да не ни е яд като дойдем да си плащаме на ръка... И в крайна сметка след като няма да избистрите този спор който сте започнали кой е по алчен или подмолен мен ме интересува дали няма да се развали сбирката заради такава простотия?
Изображение1G-FE

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 25 Авг 2008 20:53

Ne se opitvam da obidinq ili razdelq nqkoi. Tuk horata sa si obedineni i bez men. Ideqta e da se produlji napred. Zadkolisno? :) Kakto sam vijda6 za dva dni kolko raboti se izpisaha. Ako be6e predlojeno za raziskvane vinagi 6te6e da ima nqkoi na koito ne mu oturva ne6ti4ko i 6tqhme samo da si go obsujdame. 6te6e da ostane o6te edna dobronamerena ideq bez realizaciq. Za primer moga da poso4a bezbroinite temi za sre6ti bez rezultat. Neznam za6to zapo4na da se tulkuva 4e edva li ne az sum nqkoi na koito da mu se klanqt vsi4ki. Te purva 6te se dokazvam kakvo moga da svur6a za ob6toto blago i kakvo ne.
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300

Публикувай отговор