4etoh 4etoh 4etoh .....i se na4etoh na balvo4i gluposti ..drazgi..otno6eniq koi kvo napravil koi ne znael koi ne 4ul i koi ne razbral.............
6te zada medin malak i konkreten vapros otgovor na koito 6te vi blagodarq ako ne polu4a........
Nqkoi da vi e izkal stotinka za kluba koito e registriran.....?
taka....6to se otnasq do sabiraneto na 20 septemvri...za da bade edna po malko vazmojno realizuema me4ta..taka da go kaja-i za da moje edna pista da se otvori ot 4oveka koito q poddarja i se starae da e mqsto kadeto da moje da se izvar6i takova meropriqtie....s izkanata suma saotvetno za da otvorqt barierata----toi prosto go kaza ne ste lecenzirani...nqma da vi pusna ot t a m zapo4nete...
nqkoi mai porabotiha pove4ko ot drugite i svar6iha tova-za da moje makar i malko da sprat da slu6at edi koga si edi kadesi ...nacionalno sabirane
i da ...mojebi sa6tite hora 6te platqt za da se otvori vrati4kata na pistata i 6te riskuvat o6te pove4e za6toto ima do golqma stepen opciqta seriozni hora kato vas 4etq6ti i pi6e6ti v foruma da ne doidat
a kakvoto ostane dai boje ot taksite te prosto 6te badat vkarani po smetka na cluba....i dai boje dogodina da se saberem pak ili po skoro v zavisimost ot jelanieto na TOYOTA-jiiite........da ima ..pone nqkakav kapital..........za flaqri i t.n.
ta v kraina smetka....4ast i edinstvenata vrazka s nqkoi ot vas e tozi forum.......postaraite se da ne e samo tova...vse pak sme hora , i si obi4ame kolite.......ta ne vijdam ni6to lo6o v tova ..nqkoi ot tezi koito imat makar i malko pove4e vreme-svobodno- da go prilagat v sazdavanet ona ne6to takova....a nie kato u4astnici nai malkoto mojem da gi uvajim......makar i vednaj -za da vidim dali vsi4ko 6te tragne napred ili bi propadnalo----kakto nqkoi se izraziha nagore 5lv nqma da butnat nikogo
ta neka na 20 se saberem i da go napravim po malko sapunen serial ot kolkoto v foruma....pak posle 6te ima pone za dalgo s kakvo da si 4e6ite ezicite v foruma ......i da obsajdate