Помощ за дом за сираци

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 11 Апр 2008 22:30

напълно си прав. просто оправдавам защо сменяш канала, защото ако искаш да оправиш нещата, а цял ден си го правил, и се прибереш и гледаш отново тъга и убийства по тв-то, които вече си ги пресявял цял ден и си живял с тях, ще се побъркаш, защото не можеш да оправиш всичко, а ако се опиташ ще откачиш. разбира се на никой не му струват толкова много усилията да направи толкова колкото може smile.gif
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
Zero`Cool
Обратна връзка:

Мнение от Zero`Cool » 04 Юни 2008 22:59

Хей Хора тази инициатива е страхотна много хубаво че сте се сетили аз само от няколко дена съм член на клуба и сега забелязах тази тема изчетох всичко и нямам думи с които да изразя удоволствието от това че в този клуб са се събрали толкова добри хора. Имам желание и аз да се включа само кажете кога и как ще се събират парите и начина по който трябва да ги дам ...
А за карането до домът това е една страхотна идея защото надали сте забравили Вий като деца как сте се радвали на колите ...
А децата /имайки предвид че са от дом и през повечето време виждат само приятелите си от домът и възпитателките си/ като видят много хора и няколко коли от една марка отишли специално при тях за да им занесат подаръци и лакомства ще се зарадват много ... това ще е едно развлечение и удоволствие ... за тях .. в иначе скучното и сиво тяхно ежедневие ...
Така че казвайте ние със жена ми сме навити ... ще помогнем с каквото можем а ако домът е около Пловдив мога да организирам нещо със доставката и пазаръването тук + забавления за децата ...
Toyota Avensis 1.8 VVT-I - 2000 RHD
Изображение
http://www.el-inst.eu/ - електроуслуги
http://fenixbg.org/ - Доставка и посредничество при закупуване на стоки от Англия

Аватар
joro_206

Мнение от joro_206 » 23 Юни 2008 09:15

Напълно подкрепям инициативата.Ще се включа с пълни сили.
Не разбрах къде е този дом,но това няма такова значение.Важно е всеки да помогне с каквото може- едни с пари,други с организацията,трети с пазаруването,доставка и т.н. Аз съм насреща.
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi 129к.с.
Toyota Avensis 2,2 D4D 150 k.c
RAV 4, 2,0 VVTI-150к.с.-газов инжекцион BRC

Публикувай отговор