Помощ за дом за сираци

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
ALTEZZA

Мнение от ALTEZZA » 20 Яну 2006 09:55

ako variantie za daritel sa bili ime na chovek ili anonimen, to togava i niama izbor i estestveno ste e anonimen. v kraina smetka niama i nikakvo znachenie, tova darenie be napraveno s cel da se zaradvat decata, do kolkoto tova e postignato sme dovolni i nie, ostanaloto niama znachenie.
tai kato se spomenavaha idei za drugo podobno darenie prez godina, moje bi e dobra idea da napravim takova za 1vi June, denia na deteto. inache ako se izchaka do kam sredata na liatoto(kraia na July nachaloto na August), togava moje niakoi i ot nas(tez det sme ot drugata strana na blatoto) da prisastvat na edno karane do tam wink.gif .
->

b_d

Мнение от b_d » 20 Яну 2006 09:56

ALTEZZA написа:... inache ako se ichaka do kam sredata na liatoto(kraia na July nachaloto na August), togava moje niakoi i ot nas da prisastvat na edno karane do tam wink.gif .
звучи добре :thumbsup:

Аватар
punkara

Мнение от punkara » 29 Яну 2006 17:55

eto me i mene otnovo, nai-setne se zavurnah... Iskam lichno da blagodarya na vsichki, koito vzeha uchastie v tova naistina prekrasno delo! Osobenno na Heki, Bad Dog, i Maggkabar.
Za tezi, koito se chudyat zashto lichno ne gi zanesohme tam: glavnoto beshe ne samo do parite za benzin, ami i do obstanovkata po putishtata v stranata: snyag, led, i balkan!
sledvashtiyat put (moje bi 1 juni den na deteto?!) shte idem tam na mesto, pone shte e hubavo vremeto.
Oshte vednuz, mnogo blagodarnosti na vseki vzel uchastie!
:thumbsup:

Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Japanese_fever » 29 Сеп 2007 20:03

Nashiqt klub ima preki vpe4atleniq ot tozi problem, tui kato ve4e 2 godini(ako ne se luja) subirame pari za deca kato tezi na videoto i blagodarenie na organizirani chlenove na cluba tezi deca polu4avat podaruci za praznicite tam kudeto i Bog gi e zabravil.
Na bazata na tova smetnah, 4e e dobre pove4e hora(koito ne znaqt za tazi deidost na club Toyota) da se zamislqt kakvo biha mogli da napravqt, za6toto koeto si e hubavo - hubavo, no koeto si e losho su6to trqbva da se pokazva za da moje da rabotim nad nego.

Bulgaria's Abandoned Children

Club "Родители и деца " v all.b

p.s.
Kakva e isitnskata pri4ina za suzdavaneto na tozi film moje da se pospori, no faktite sa si fakti.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 29 Сеп 2007 23:11

А кажете как мога да се включа и аз, че искам да помогна с каквото мога happy.gif

Аватар
kristian

Мнение от kristian » 04 Окт 2007 20:43

Me4oKyX написа:А кажете как мога да се включа и аз, че искам да помогна с каквото мога happy.gif
Деиствително,моля и аз тези от вас които вече сте направили нещо дайте някакво инфо как може човек да се включи в инициативата. Регистрирах се преди около година в този форум и ми направи впечатление тази тема,но това което видях беше вече свършена работа,без по нататъчно развитие в периода до ден днешен(ако нещо е ставало -то не съм разбрал и моля да ме извини този който се е трудил по този въпрос в това време).Надявам се да има продължение и да мога да помогна с нещо! :thumbsup:
http://www.vbox7.com/play:124bedab
TOYOTA PICNIC 3S-FE
"TOYOTA" 807

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 04 Апр 2008 20:32

kristian написа:
Me4oKyX написа:А кажете как мога да се включа и аз, че искам да помогна с каквото мога happy.gif
Деиствително,моля и аз тези от вас които вече сте направили нещо дайте някакво инфо как може човек да се включи в инициативата. Регистрирах се преди около година в този форум и ми направи впечатление тази тема,но това което видях беше вече свършена работа,без по нататъчно развитие в периода до ден днешен(ако нещо е ставало -то не съм разбрал и моля да ме извини този който се е трудил по този въпрос в това време).Надявам се да има продължение и да мога да помогна с нещо! :thumbsup:
Защо да не направим и сега това благородно дело? Почти всички правят дарения само по празници,а децата имат целогодишни нужди.

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 05 Апр 2008 02:19

Kiki - ние направихме едно дарение вече, което малко подмина Коледата и Новата година.... Аз нямам против, но мисля, че ще трябва още малко време, за да се съгласят всички, че иначе може малко нагорно да дойдат толкова дарения едно след друго.... :thumbsup:

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 05 Апр 2008 19:53

ОК! Аз съм член на клуба от февруари и затова не съм участвал в предишната кампания,но с удоволствие ще се включа неформално в следващата :thumbsup:

diver

Мнение от diver » 05 Апр 2008 20:34

Абе да събереме пак, нямам нищо напротив пак да дам, ма това е капка в морето, да e*e нещасната държава...скапаняците гепят милярди, връщат некъв супер излишък в бюджета, нема по едни 2000лв на месец за 20 дома за сираци да се почуствам поне малко деца....ненормална работа!
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
kristian

Мнение от kristian » 05 Апр 2008 22:11

Me4oKyX написа:.................трябва още малко време, за да се съгласят всички, че иначе може малко нагорно да дойдат толкова дарения едно след друго.... :thumbsup:
Аз съм за нова инициатива.Мисля че повечето от нас пилеем доста пари за горива,масла ,цигари и т.н. и бихме могли да дадем пак по някой лев.
По скоро проблема е с този който се ангажира да събира пари и да осугурява материалите ,и да ги прати и........Последния път PROSCRIP се зае и свърши всичко чудесно :thumbsup: blush.gif :supz: worthy.gif ,че и ДДС им спести.Ама това си е ангажимент и този който се занимава с това би трябвало да разполага малко по-свободно с времето си.
А иначе DIVER за огромно съжаление си напълно прав.Особено напоследък...това правителство е егати бруталното по отношение на хората
http://www.vbox7.com/play:124bedab
TOYOTA PICNIC 3S-FE
"TOYOTA" 807

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 05 Апр 2008 22:15

по принцип мога да се заема със събирането на парите /ако на проскрип не му се занимава де, не че много се натискам/, и телефоните със съответния дом /щото може да е за някой друг/...ама за пазаренето и изпращането ще ми трябва помощ

proscrip

Мнение от proscrip » 11 Апр 2008 22:13

Май инициативата трябва да е в друга насока...

Да променим този наш любим човек – представитл на държавността под всичките и форми - той трябваше да бъде спокоен и миролюбив, търпелив и толерантен, напредничав и предприемчив – но уви...

....Днес Той няма “основи”, основи на които да стъпи и да се огледа – къде е, откъде идва и накъде е тръгнал.

Той обича пародиите, не драмите, не трагедиите – нещо по-леко, обича със своята просташка усмивка да иронизира – всичко, без себе си, Той е докачлив...
Харесва му да консумира – обикновено е всеяден, но се задавя от дебели книги с твърди корици, натъпкани с древногръцки и средновековни безмислици, морални простотии, чест, някакви недосегаеми и безтегловни ценности – ми то това не се пие, яде, нито се пуши или смърка – всъщност със сигурност е пробвал някой от последните начини на комуникация и резултът ще да е бил отвратителен, за да бяга така далеч от тях.
Смъртта го плаши, Той няма за какво да умре, не е сигурен, че като умре ще може да си изконсумира запасите си, обича да трупа, защото няма нищо в себе си.
Той е тръгнал на някъде търкаляйки се, засилен от собственото си величие. Едва ли има цел – това също не се яде.
А ние се спотайваме покатерени на някой хлъзгав камък и се бием в гърдите, че не сме такива, че сме различни, но ни разсмива и си траем...
Може би е време да подълбаем още малко, да се опитаме да го спрем, нищо, че ще паднем заедно в пропастта – поне ще ни е лесно да копаем, пръстта под нас е мека, лепкава и рохка. Не ни ли писна да се гледаме и самосъжаляваме? - Но нали имаме дистанционното в ръка – ще сменим канала, ще пуснем някой смс по празниците, за да не изпитваме угризения и да се освиним с чиста съвест, ще се посмеем на вождовете, ще ги напсуваме празнично и ще ни олекне. Дори може да излезем да сритаме някой уличен пес или котка, ей така - по христиански, за лека нощ...

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 11 Апр 2008 22:18

работата е там, че ако всеки си вършеше работата, така както трябва, и правеше това, което 'трябва' и е правилно, нямаше да има бедни и богати, и хората щяха да са доста по-щастливи. щеше и да има по-малко нещастие.
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 11 Апр 2008 22:26

да не испадаме в носталгия или фантазий,,итопия не е имало и не се задава,,,живота не е устроен да е справедлив

Публикувай отговор