Като стане дума за еротика - как се разгарят страстите
Хайде малко по същество да обсъждаме нещата. Има точно месец до тогава, но за една добра подготовка се иска време.
1. Барбекюто! Кой може да донесе? Предният път аз носих, но с него ми свършва мястото в багажника и нося ли го - това ще е от мен.
2. Музиката! Кой може да донесе уредба?
Аз мога да нося следните неща в тази връзка:
- лаптоп и 2 малки колони със събуфер. Чува се долу горе прилично и ще имаме някакъв си музикален фон. Но не и за дискотека и танци.
- зверски голяма уредба с тонколони CerwinVega - всяка от тях тежи 42 кг и е с номинална мощност 400W. С усилвател - паи има варианти - или стерео 2x55W или направо АV ресивера, който на стерео дава 2x165W. С това чудо дискотеката е гарантирана, чак в Пловдив ще се чува biggrin.gif
Но нося ли големите колони - това ще е от мен, място за друго нямам. Ако някой друг може да донесе малко по-малки колони ще е чудесно.
И въобще -
искате ли да има диско?
3. Генератор! Кой ще носи?
Там ток няма, разбира се. За осветление и за музиката ни трябва ток. Можем да си запалим огън, но няма да е достатъчно като светлина. Можем да пуснем аудиото от някоя кола наблизо, но пак е половинчато решение.
Аз така или иначе мисля да си купувам генератор. Замислям се за малък и евтин 400W двутактов генератор. Но сигурно са шумни, а и доста гориво харчи - нали е двутактов. Много е елементарен, сигурно напрежение и честота ще варират. Смесване на бензина с масло...Или да мина на тежката артилерия - 2 KW инверторен генератор на Honda, който бил много безшумен и супер икономичен. Сам си подава газта според натоварването. Тока който давал бил с по-качествени параметри от този който ползваме у дома. Става за захранване на PC и чувствителни електроники.
Ако никой друг няма генератор - това ще е от мен.
Има ли колега от Добрич, или от Варна, който може да се притече на помощ с багажите, ако взимам някои от тези обемни неща?
Предложения за други неща, които ще трябват?
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!