Редовна среща на клуба

В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални :)
Публикувай отговор
Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 03 Апр 2008 19:09

desSs написа:
rudolf написа:а ако се омажете с оливия кат пехливани, до сабале- анорекция laugh.gif
ммм еротичен масаж, супер laugh.gif tongue.gif
ааа еротичен,,,пехливански захвати с гренясал привкус до последната калорийка,,, wacko.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 03 Апр 2008 19:13

diver написа:
rudolf написа:
diver написа:
е тука водолаза 100% печели biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
баца до водолаза-кат пусна перископа на подводницата-гориш biggrin.gif
Абе на еленчето руди едва ли са му поникнали рогца от големината на перископа ;)

П.П. Сори просташко беше ма не се въздържах, ма знам че имаш чуство за хумор и се надявам само да се смееш. Не е с лошо.
бе дивв, не случайно сме мастерс тиим оф офф топикс...преставаш ли си да ти се обидя biggrin.gif
...само веднъж ми напъпиха рогцата--но действах с замах,,и сега съм си заслужил уважение и страхопочитание,,,плешиво еленче съм:)

лошо налазихме темата,,,да оставим хората да процедират по същество?

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 03 Апр 2008 19:15

rudolf написа:
desSs написа:
rudolf написа:а ако се омажете с оливия кат пехливани, до сабале- анорекция laugh.gif
ммм еротичен масаж, супер laugh.gif tongue.gif
ааа еротичен,,,пехливански захвати с гренясал привкус до последната калорийка,,, wacko.gif
пфф нема да участвам тогаз wacko.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 03 Апр 2008 19:19

desSs написа:
rudolf написа:
desSs написа:ммм еротичен масаж, супер laugh.gif tongue.gif
провали ни слабеенето с твоя мързел sad.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 03 Апр 2008 19:25

rudolf написа:
desSs написа:
rudolf написа:
провали ни слабеенето с твоя мързел sad.gif
не от мързел бе, кат прочетох грънясало и се сетих колко е смрадливо, тва е нечовешка гадост wacko.gif
имам идея - да се намажем с мазнината дет ше капе от пържолите tooth.gif

diver

Мнение от diver » 03 Апр 2008 19:32

desSs написа:имам идея - да се намажем с мазнината дет ше капе от пържолите tooth.gif
неслучайно предложих марина от мед и сметана, ма кой слуша....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 03 Апр 2008 20:10

Като стане дума за еротика - как се разгарят страстите smile.gif

Хайде малко по същество да обсъждаме нещата. Има точно месец до тогава, но за една добра подготовка се иска време.

1. Барбекюто! Кой може да донесе? Предният път аз носих, но с него ми свършва мястото в багажника и нося ли го - това ще е от мен.

Изображение

2. Музиката! Кой може да донесе уредба?
Аз мога да нося следните неща в тази връзка:
- лаптоп и 2 малки колони със събуфер. Чува се долу горе прилично и ще имаме някакъв си музикален фон. Но не и за дискотека и танци.
- зверски голяма уредба с тонколони CerwinVega - всяка от тях тежи 42 кг и е с номинална мощност 400W. С усилвател - паи има варианти - или стерео 2x55W или направо АV ресивера, който на стерео дава 2x165W. С това чудо дискотеката е гарантирана, чак в Пловдив ще се чува biggrin.gif
Но нося ли големите колони - това ще е от мен, място за друго нямам. Ако някой друг може да донесе малко по-малки колони ще е чудесно.
И въобще - искате ли да има диско?

3. Генератор! Кой ще носи?
Там ток няма, разбира се. За осветление и за музиката ни трябва ток. Можем да си запалим огън, но няма да е достатъчно като светлина. Можем да пуснем аудиото от някоя кола наблизо, но пак е половинчато решение.
Аз така или иначе мисля да си купувам генератор. Замислям се за малък и евтин 400W двутактов генератор. Но сигурно са шумни, а и доста гориво харчи - нали е двутактов. Много е елементарен, сигурно напрежение и честота ще варират. Смесване на бензина с масло...Или да мина на тежката артилерия - 2 KW инверторен генератор на Honda, който бил много безшумен и супер икономичен. Сам си подава газта според натоварването. Тока който давал бил с по-качествени параметри от този който ползваме у дома. Става за захранване на PC и чувствителни електроники.

Изображение

Ако никой друг няма генератор - това ще е от мен.

Има ли колега от Добрич, или от Варна, който може да се притече на помощ с багажите, ако взимам някои от тези обемни неща?

Предложения за други неща, които ще трябват?
Последно промяна от roumen68 на 04 Апр 2008 17:34, променено общо 1 път.
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 03 Апр 2008 21:51

Eee, хайде де smile.gif
Това са сериозни неща и трябва да ги обсъдим. Нали е ясно, че без подготовка няма как да има ни вкусни пържолки, ни светлина, ни музика.
За лежането един върху друг не се иска кой знае каква подготовка, освен спрей със сладка сметана и малко ягоди biggrin.gif

Хайде, казвайте какво мислите по поставените от мен въпроси? Какво от изброените неща аз да нося, какво някой друг може да осигури.
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 03 Апр 2008 22:14

като беше за лежане един над друг сто човека се обадихте, сега кат стана време за носене, дадохте пас:РРР

аз иначе мога да взема нещо, от варна съм :thumbsup:
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 03 Апр 2008 22:39

Благодаря ти, Newmiro! :thumbsup:
Първо да решим - да си спретваме ли нещо като диско с танци, или да я караме по кротко и музиката да е между другото и да си наблегнем на приказката?
Диско в планината, на открито, ама и не какво да е, а което с басите разтърсва корема точно като в голяма дискотека - не звучи ли твърде, твърде щура идея? wink.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 03 Апр 2008 23:20

не мисля, че диското е това, което търсят повечето хора на тази среща, по-скоро не, по мое мнение, просто нещо което ще се чува, но да не е само един плеър от колата. нещо леко и непретенциозно smile.gif
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

jamie

Мнение от jamie » 04 Апр 2008 11:08

Нещем диско - сакаме рок !
Музиките наистина не са на първо място, пържолите обаче - да. Според мен Румене вземи барбекюто.

jingo

Мнение от jingo » 04 Апр 2008 11:49

Надявам се,че ще мога да се присъединя,имам следните неща,барбекю 46х40см ,чугун,3-4 големи пържоли лягат,скара от стара фурна,за походни историй,върши работа,фенер:)) халогенен и с диоди,тонколони от уредба Сони2х20вата с няколкометрови кабелчета,външен хард500гиги,та ако сакате неква музика да сваля,ако нямам,щипки за месо и риби...Та до една семица 10 дни ще съм сигурен с при или отсътствието си ! Да не забравя и сланината за мазане на скарата ! Не виждам да се ъпдейтва списъка ?

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 04 Апр 2008 15:24

jingo - ми ти изброи всичко ! Аз може да нося хляба laugh.gif И може би някой друг картофффф tongue.gif

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 04 Апр 2008 17:22

Ние доста консумативи ще купим заедно с продуктите, но следните неща е добре да си носим и после ще си ги върнем обратно:

- ножове - поне 6-7 да се намират - кухненски, от по-големите
- картофобелачки - пак толкова
- дъски за рязане - 3-4
- затварящи се с капак кутии за храна
- всякакви купи за салатите, гарнитурите, ястията - може да са стъклени, пластмасови, метални - поне 5-6
- от големите лъжици, не супени, а за разсипване - на салати, гарнитури - пак поне 5-6. Може пластмасови, метални.
- хладилни кутии, кофи, легени - за изстудяване на напитките и бирата с вода от близката чешма.
- кръгли тави за задушаването на картофите. Ако някой може да докара тава с диаметър до 46 см - ще бъде идеалният вариант!
- сгъваеми масички
- сгъваеми или походни столове, столчета, шезлонзи и т.н.
- големи чадъри като тези по заведенията, тенти и т.н. Че завали ли дъжд - ще увиснем като шнорхели след достатъчно дълго пробване. Каквото DeSs се беше заканила да прави на полянката.... biggrin.gif
- акумулаторни и всякакви други фенери.

Ако барбекюто поема 3-4 пържоли на мятане - значи да носим листи и хиимкали и да си пишем номерчета за реда, а около скарата да има въоръжена охрана biggrin.gif Защото според анкетата вече 19 човека са за това парти. Като се доведат половинки, любовници, секретарки и деца - ще надхвърлим 40 човека.
ОК, ще нося моето голямото барбекю. Има капак, това спомага за по-бързото приготвяне на храната, а тя самата добива по-силен аромат на дървени въглища. Става и да се сложи на него тава с картофи и да се задушат. Обаче от миналата година разбрах следните неща:
- пролетните картофи стават бавно. За 1 тава отива близо 1 час, че и повече. За към 20 човека трябват 2 такива тави. Или само за картофите ще отидат повече от 4 часа.
- при печенето на месото, конкретно с това барбекю - важно е жарта да е умерена, иначе както вече писах - пламват буйни огньове от мазнината. Първо гасяхме с бира, но като видяхме че отиват литри и литри и бирата така ще си замине - минахме на вода laugh.gif

Но още едно или даже две по-малки барбекюта е добре да има, защото ще скъсят времето на приготвяне на храната. Въглища ще купим поне 2 големи чувала заедно с останалите неща.

Публикувай отговор