
Редовна среща на клуба

Wolfcho
jamie
Мнение от roumen68 » 02 Апр 2008 11:01
Можем и общо да съберем пари за някакъв награден фонд за победителя!Wolfcho написа:Uphill race SUPER laugh.gif .. сега ще си натросха бронята трябваше ли да даваш идеята

Ако сувенирите от магазините на Тойота - разни тениски, шапки не бяха с такива безумни цени - на първо място бих предложил именно такова нещо да се купи предварително. Все пак това може да се обсъди

roumen68
jamie
Мнение от newmiro » 02 Апр 2008 15:07
аз съм за и пистата, и състезанието в планината. подкрепям и двете



slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro
Мнение от roumen68 » 02 Апр 2008 16:09

Това е поляната, вижда се и пътя, някъде тук ще бъде финиша на състезанието. Вече бях споменал - на едно място, малко след селото има една площадка, където се прави осморка за да може да се вземе следващият завой. Та от нея площадка до тук, до поляната може да бъде отсечката.

В близост до масата има чешма със студена вода.

roumen68
max-2
Мнение от roumen68 » 03 Апр 2008 11:53
Благодаря ти Max-2!max-2 написа:Абе много хубаво си изкарахме миналата година, запознахме се с интелигентни и приятни хора и разпуснахме подобаващо, надявам се и тази среща да е така. А Румен е един кулинарен виртуоз

В интерес на истината тогава допуснах 2 грешки:
- пържолите престояха известно време в торбички в марината с подправки, нарязан лук и вино. Което иначе им придаде чудесен вкус. Но след време разбрах, че виното стягало месото и го прави по-жилаво. И наиситна, пържолите бяха вкусни, но не и крехки. Докато марината с разтворена в нея горчица дава крехкост на месото. Ако няма други рецепти и предложения - този път няма да ползваме вино, а ще слагаме горчица в маринатата. Час-два да престоят - стига.
- скарата беше много силно разпалена, капещата мазнина от пържолите се запалваше на секундата и ставаха буйни пламъци, високи поне метър. Което пък даде черен цвят на пържолите biggrin.gif Та вече ще мятаме месото само на умерено разпалена скара.
roumen68
Мнение от diver » 03 Апр 2008 13:04
Предлагам двуседмичен бан на колегата, поради опит за убийство на член на форума. Замалко не умрях от слюноотделяне!roumen68 написа:... наиситна, пържолите бяха вкусни, но не и крехки. Докато марината с разтворена в нея горчица дава крехкост на месото. Ако няма други рецепти и предложения - този път няма да ползваме вино, а ще слагаме горчица в маринатата. Час-два да престоят - стига.
- скарата беше много силно разпалена, капещата мазнина от пържолите се запалваше на секундата и ставаха буйни пламъци, високи поне метър. Което пък даде черен цвят на пържолите biggrin.gif Та вече ще мятаме месото само на умерено разпалена скара.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
Мнение от desSs » 03 Апр 2008 13:14
присъединявам сеdiver написа:Предлагам двуседмичен бан на колегата, поради опит за убийство на член на форума. Замалко не умрях от слюноотделяне!roumen68 написа:... наиситна, пържолите бяха вкусни, но не и крехки. Докато марината с разтворена в нея горчица дава крехкост на месото. Ако няма други рецепти и предложения - този път няма да ползваме вино, а ще слагаме горчица в маринатата. Час-два да престоят - стига.
- скарата беше много силно разпалена, капещата мазнина от пържолите се запалваше на секундата и ставаха буйни пламъци, високи поне метър. Което пък даде черен цвят на пържолите biggrin.gif Та вече ще мятаме месото само на умерено разпалена скара.


desSs
Мнение от diver » 03 Апр 2008 13:21
Може да отърве бана само с тава пържоли, приготвени по гореописаният начин и обилно полети с бира biggrin.gifdesSs написа:присъединявам сеdiver написа:Предлагам двуседмичен бан на колегата, поради опит за убийство на член на форума. Замалко не умрях от слюноотделяне!roumen68 написа:... наиситна, пържолите бяха вкусни, но не и крехки. Докато марината с разтворена в нея горчица дава крехкост на месото. Ако няма други рецепти и предложения - този път няма да ползваме вино, а ще слагаме горчица в маринатата. Час-два да престоят - стига.
- скарата беше много силно разпалена, капещата мазнина от пържолите се запалваше на секундата и ставаха буйни пламъци, високи поне метър. Което пък даде черен цвят на пържолите biggrin.gif Та вече ще мятаме месото само на умерено разпалена скара.бива ли баш по обедно време бе човек, и то с такива подробности
две седмици са му малко laugh.gif

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
- Me4oKyX
- Мнения: 2201
- Регистриран на: 10 Яну 2007 14:16
- Местоположение: Пловдив
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Мнение от Me4oKyX » 03 Апр 2008 13:30

P.S. Бирата ще е от мен

Me4oKyX
Мнение от roumen68 » 03 Апр 2008 14:02
А! Тава пържоли?! Че за кого по-напред ще стигне една тава?! biggrin.gifdiver написа:
Може да отърве бана само с тава пържоли, приготвени по гореописаният начин и обилно полети с бира biggrin.gif
Аз говоря за сериозни работи, една тава - то не си струва да цапаме скарата

На миналогодишното събиране бяхме взели точно по 1 кг. свински пържоли без кост на човек. От събота следобяда до неделя до обяд, когато си тръгнахме. Останаха пържоли разбира се и си ги разделихме, та нищо не се хвърли. От тези торбички за фризер имахме тогава много - в тях престояха пържолите в маринатата, после в тях си опаковахме останалите неща.
А този път се планира 2 дена пикник, значи и малко повече от кило на човек. По добре е да остане, отколкото да недостигне, нали така?Можем освен пържоли - да вземем и ребърца примерно. Подочух, че ставали чудесни, ако в маринатата им се добави малко мед....

За гарнитура - задушени пролетни картофки в тава на скарата, с малко вода, олио, сол и червен пипер.

roumen68
- Ael
- Мнения: 772
- Регистриран на: 10 Ное 2007 00:00
- Местоположение: Пловдив
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Мнение от Ael » 03 Апр 2008 14:06
Имаш право да мълчиш, всичко което кажеш може да се изпозлва срещу теб на 3-ти ...roumen68 написа:А! Тава пържоли?! Че за кого по-напред ще стигне една тава?! biggrin.gifdiver написа:
Може да отърве бана само с тава пържоли, приготвени по гореописаният начин и обилно полети с бира biggrin.gif
..Можем освен пържоли - да вземем и ребърца примерно. Подочух, че ставали чудесни, ако в маринатата им се добави малко мед....![]()
За гарнитура - задушени пролетни картофки в тава на скарата, с малко вода, олио, сол и червен пипер.

Ael
Мнение от diver » 03 Апр 2008 14:30
Млъкни бе САТАНА! Е ся ядох и па съм гладен! ше маже пържолките с мед....неверник....маринката и със сметанка става....уф, отивам до кухнята. то се е видело, че нема да запаза тия 100 кила дет съм си отгладувал....roumen68 написа:А! Тава пържоли?! Че за кого по-напред ще стигне една тава?! biggrin.gifdiver написа:
Може да отърве бана само с тава пържоли, приготвени по гореописаният начин и обилно полети с бира biggrin.gif
Аз говоря за сериозни работи, една тава - то не си струва да цапаме скарата![]()
На миналогодишното събиране бяхме взели точно по 1 кг. свински пържоли без кост на човек. От събота следобяда до неделя до обяд, когато си тръгнахме. Останаха пържоли разбира се и си ги разделихме, та нищо не се хвърли. От тези торбички за фризер имахме тогава много - в тях престояха пържолите в маринатата, после в тях си опаковахме останалите неща.
А този път се планира 2 дена пикник, значи и малко повече от кило на човек. По добре е да остане, отколкото да недостигне, нали така?Можем освен пържоли - да вземем и ребърца примерно. Подочух, че ставали чудесни, ако в маринатата им се добави малко мед....![]()
За гарнитура - задушени пролетни картофки в тава на скарата, с малко вода, олио, сол и червен пипер.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru
- ↳ Subaru + MX5
- Пазар, магазини и услуги
- ↳ Купува части
- ↳ Продава части
- ↳ Купува / Продава автомобил
- ↳ Сервизи / Магазини / Услуги
- ↳ Черен списък на некоректни търговци и сервизи
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост