Редовна среща на клуба
Можем и общо да съберем пари за някакъв награден фонд за победителя!Wolfcho написа:Uphill race SUPER laugh.gif .. сега ще си натросха бронята трябваше ли да даваш идеята

Ако сувенирите от магазините на Тойота - разни тениски, шапки не бяха с такива безумни цени - на първо място бих предложил именно такова нещо да се купи предварително. Все пак това може да се обсъди

Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!
ехеее, мен да ме няма няколко дена и тука станали такива размествания..
аз съм за и пистата, и състезанието в планината. подкрепям и двете

аз съм за и пистата, и състезанието в планината. подкрепям и двете

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

Eто тази маса е добре да се запази от сутринта, защото на тази поляна се правят доста пикници, а да сме насядали на земята не е най удобното. Това е единствената маса на поляната. Малко са изпочупени пейките (сега не знам как е), но пак е по-добре от нищо.

Това е поляната, вижда се и пътя, някъде тук ще бъде финиша на състезанието. Вече бях споменал - на едно място, малко след селото има една площадка, където се прави осморка за да може да се вземе следващият завой. Та от нея площадка до тук, до поляната може да бъде отсечката.

В близост до масата има чешма със студена вода.

Това е поляната, вижда се и пътя, някъде тук ще бъде финиша на състезанието. Вече бях споменал - на едно място, малко след селото има една площадка, където се прави осморка за да може да се вземе следващият завой. Та от нея площадка до тук, до поляната може да бъде отсечката.

В близост до масата има чешма със студена вода.

Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!
Благодаря ти Max-2!max-2 написа:Абе много хубаво си изкарахме миналата година, запознахме се с интелигентни и приятни хора и разпуснахме подобаващо, надявам се и тази среща да е така. А Румен е един кулинарен виртуоз

В интерес на истината тогава допуснах 2 грешки:
- пържолите престояха известно време в торбички в марината с подправки, нарязан лук и вино. Което иначе им придаде чудесен вкус. Но след време разбрах, че виното стягало месото и го прави по-жилаво. И наиситна, пържолите бяха вкусни, но не и крехки. Докато марината с разтворена в нея горчица дава крехкост на месото. Ако няма други рецепти и предложения - този път няма да ползваме вино, а ще слагаме горчица в маринатата. Час-два да престоят - стига.
- скарата беше много силно разпалена, капещата мазнина от пържолите се запалваше на секундата и ставаха буйни пламъци, високи поне метър. Което пък даде черен цвят на пържолите biggrin.gif Та вече ще мятаме месото само на умерено разпалена скара.
Предлагам двуседмичен бан на колегата, поради опит за убийство на член на форума. Замалко не умрях от слюноотделяне!roumen68 написа:... наиситна, пържолите бяха вкусни, но не и крехки. Докато марината с разтворена в нея горчица дава крехкост на месото. Ако няма други рецепти и предложения - този път няма да ползваме вино, а ще слагаме горчица в маринатата. Час-два да престоят - стига.
- скарата беше много силно разпалена, капещата мазнина от пържолите се запалваше на секундата и ставаха буйни пламъци, високи поне метър. Което пък даде черен цвят на пържолите biggrin.gif Та вече ще мятаме месото само на умерено разпалена скара.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
присъединявам сеdiver написа:Предлагам двуседмичен бан на колегата, поради опит за убийство на член на форума. Замалко не умрях от слюноотделяне!roumen68 написа:... наиситна, пържолите бяха вкусни, но не и крехки. Докато марината с разтворена в нея горчица дава крехкост на месото. Ако няма други рецепти и предложения - този път няма да ползваме вино, а ще слагаме горчица в маринатата. Час-два да престоят - стига.

Може да отърве бана само с тава пържоли, приготвени по гореописаният начин и обилно полети с бира biggrin.gifdesSs написа:присъединявам сеdiver написа:Предлагам двуседмичен бан на колегата, поради опит за убийство на член на форума. Замалко не умрях от слюноотделяне!roumen68 написа:... наиситна, пържолите бяха вкусни, но не и крехки. Докато марината с разтворена в нея горчица дава крехкост на месото. Ако няма други рецепти и предложения - този път няма да ползваме вино, а ще слагаме горчица в маринатата. Час-два да престоят - стига.
- скарата беше много силно разпалена, капещата мазнина от пържолите се запалваше на секундата и ставаха буйни пламъци, високи поне метър. Което пък даде черен цвят на пържолите biggrin.gif Та вече ще мятаме месото само на умерено разпалена скара.бива ли баш по обедно време бе човек, и то с такива подробности
две седмици са му малко laugh.gif

А! Тава пържоли?! Че за кого по-напред ще стигне една тава?! biggrin.gifdiver написа:
Може да отърве бана само с тава пържоли, приготвени по гореописаният начин и обилно полети с бира biggrin.gif
Аз говоря за сериозни работи, една тава - то не си струва да цапаме скарата

На миналогодишното събиране бяхме взели точно по 1 кг. свински пържоли без кост на човек. От събота следобяда до неделя до обяд, когато си тръгнахме. Останаха пържоли разбира се и си ги разделихме, та нищо не се хвърли. От тези торбички за фризер имахме тогава много - в тях престояха пържолите в маринатата, после в тях си опаковахме останалите неща.
А този път се планира 2 дена пикник, значи и малко повече от кило на човек. По добре е да остане, отколкото да недостигне, нали така?Можем освен пържоли - да вземем и ребърца примерно. Подочух, че ставали чудесни, ако в маринатата им се добави малко мед....

За гарнитура - задушени пролетни картофки в тава на скарата, с малко вода, олио, сол и червен пипер.

- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Имаш право да мълчиш, всичко което кажеш може да се изпозлва срещу теб на 3-ти ...roumen68 написа:А! Тава пържоли?! Че за кого по-напред ще стигне една тава?! biggrin.gifdiver написа:
Може да отърве бана само с тава пържоли, приготвени по гореописаният начин и обилно полети с бира biggrin.gif
..Можем освен пържоли - да вземем и ребърца примерно. Подочух, че ставали чудесни, ако в маринатата им се добави малко мед....![]()
За гарнитура - задушени пролетни картофки в тава на скарата, с малко вода, олио, сол и червен пипер.

Млъкни бе САТАНА! Е ся ядох и па съм гладен! ше маже пържолките с мед....неверник....маринката и със сметанка става....уф, отивам до кухнята. то се е видело, че нема да запаза тия 100 кила дет съм си отгладувал....roumen68 написа:А! Тава пържоли?! Че за кого по-напред ще стигне една тава?! biggrin.gifdiver написа:
Аз говоря за сериозни работи, една тава - то не си струва да цапаме скарата![]()
На миналогодишното събиране бяхме взели точно по 1 кг. свински пържоли без кост на човек. От събота следобяда до неделя до обяд, когато си тръгнахме. Останаха пържоли разбира се и си ги разделихме, та нищо не се хвърли. От тези торбички за фризер имахме тогава много - в тях престояха пържолите в маринатата, после в тях си опаковахме останалите неща.
А този път се планира 2 дена пикник, значи и малко повече от кило на човек. По добре е да остане, отколкото да недостигне, нали така?Можем освен пържоли - да вземем и ребърца примерно. Подочух, че ставали чудесни, ако в маринатата им се добави малко мед....![]()