Редовна среща на клуба

В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални :)
Публикувай отговор
Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 04 Мар 2008 23:39

Nedkow написа:Ако така ще отлагате да го организирам през юни на морето.

Но се надявах това да е втората среща.
е и аз това им казвах,,,ама те не ,зор да се замонашват по манастири

novozagorski

Мнение от novozagorski » 05 Мар 2008 01:39

newmiro написа:
втори въпрос: кой е румен:) (имам чувството че пише за него все едно всички го познаваме)

3) аз съм навит и за този манастир. хубаво ще е!

4) може да го отложим малко, защото аз на 22.04 имам рожден ден. може да го отложим за началото на май! :thumbsup: хем и повече жени фенки ще има:) (да не се отметнете сега:РР) (а и ще съм по-малко зает, по лесно ще ми е да дойда)
Спомням си я тази среща на Св.Кирик и тогава много съжалявах,че не можах да ида.....Ей,хора,мисля,че тази идея е най-добрата досега!
Значи Румен е колега с един Авенсис-комби,мисля,той организираше тогава нещата за манастира,понеже беше ходил и преди....
Така като гледам в момента във форума,които пишете по-активно сте малко новички и затова не го знаете Румбата,както и някои други по-стари кадри,но които в момента не пишат по една или друга причина... wink.gif
Значи, аз мисля,че Св.Кирик засега е най-доброто!Има малко планинско каране,ако не се лъжа и доколкото си спомням от описанията на Румен и снимките,които беше постнал!
Така,че интересно е,освен всичко останало и малко планинско,без да е толкова натоварващо,както преминаването на проходи.....Т.е. мисля,че всички ще успеем да се справим (тя и мойта баба Тойо е малолитражка и много нависоко трудно се качвам!)......да обмислим също и предложението на Десс (да е по-рано или по-късно),ракия и на мен ми се пие,а колкото сме повече,толкова по-добре! wink.gif Доведете си и дамите,независимо дали са фенки,ще стане по-интересно!Който има,де.....аз в момента съм в период на ухажване,но ще вкарам оферта на девойката да ме придружи,все пак.....може,дори да се получи нещо точно горе на Св.Кирик! biggrin.gif Пък си е романтика.....
DAEWOO Espero 1.8i, 95ps, 1996 year.

Аватар
Wolfcho

Мнение от Wolfcho » 05 Мар 2008 17:57

Wolfcho написа:
за В.Търново трябва да се мине прохода а доста от нас няма да го могат това ...

защо да не могат? unsure.gif

Щото няма да идвам сам, а тези който ше идват с мен са мн. ниски ... то аз се удрям ....
Nihon No Kuruma

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 05 Мар 2008 20:40

ами ок! аз съм жив за където и да е smile.gif
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 05 Мар 2008 20:52

Wolfcho написа:Wolfcho написа:
за В.Търново трябва да се мине прохода а доста от нас няма да го могат това ...

защо да не могат? unsure.gif

Щото няма да идвам сам, а тези който ше идват с мен са мн. ниски ...
волфи,,ако сте късокраки хипофизни джуджета,под 1.40 -да търсим снежанка от сега??? laugh.gif

Аватар
Wolfcho

Мнение от Wolfcho » 05 Мар 2008 21:04

ХУаухауаухауха ако успеем да дойдем ... и speedy gonzalez няма да може да ти помогне на drag-a laugh.gif
Nihon No Kuruma

Аватар
max-2
Благодарил/а: 42 пъти
Получена  благодарност: 110 пъти

Мнение от max-2 » 05 Мар 2008 21:49

http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=260 ... start=0Тук може да добиете представа за колегата Румен-толкова труд и организаторски способности вложи, но никой от желаещите не дойде...
Може би и затова скоро не е писал-може да е разочарован от "задружността" на тойотаджиите.
П.П. За морето и аз съм навит, живи и здрави :thumbsup:
Carina E 4AFE LB 1992

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 05 Мар 2008 22:49

аз предлагам за пролетната среща (април или май, когато се състои, като я измислим), да се обадим на румен и да го поканим :thumbsup:

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
Nedkow
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Nedkow » 06 Мар 2008 00:16

А на този манастир как ще ни посрещнат смирените духом, с всичкия този шум wink.gif .
Казвам това в смисъл, че места за паркиране ще има ли тъй като манастирите, които са на високо обикновено не разполагат с такива терени. unsure.gif
Незнам нищо за този манастир, ако някой има Pic. да прати.
Последно промяна от Nedkow на 06 Мар 2008 00:20, променено общо 1 път.

Аватар
Nedkow

Мнение от Nedkow » 06 Мар 2008 00:19

А за среща на морето аз ще съдействам.
Само да не споделя съдбата на "Румен" sad.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 06 Мар 2008 01:07

Nedkow написа:А на този манастир как ще ни посрещнат смирените духом, с всичкия този шум wink.gif .
Казвам това в смисъл, че места за паркиране ще има ли тъй като манастирите, които са на високо обикновено не разполагат с такива терени. unsure.gif
Незнам нищо за този манастир, ако някой има Pic. да прати.
далече съм от мисълта че повече от 5-6 коли ще бъдат,,по най оптимистични прогнози...аз по скоро си представям нещата като веекенд с някой познат с който ще пътувате,а който срещнете там--добре дошъл и по весело

Аватар
Nedkow

Мнение от Nedkow » 06 Мар 2008 01:27

И аз като гледам коментаторите по темата не вярвам да сме повече, но темата звучи гръмко и за това подклаждам огъня.
Е все пак се надявам до евентуална дата да се съберем поне колкото са моделите на TOYOTA wink.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 06 Мар 2008 01:53

taka kato gledam edno 10 koli gi vijdam az smile.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 06 Мар 2008 01:59

остана само един организатор да се наеме и да каже място и дата smile.gif :thumbsup:

Аватар
horeishio

Мнение от horeishio » 06 Мар 2008 08:11

Изображение
Toyota Carina E Wagon, GLI,4AFE,1.6,(99 Hp),1996
Toyota Avensis Wagon III,2ZR-FAE,1.8 (147 Hp), 2009
Toyota Sequoia Platinum 2014
Благословен да бъде този, който няма какво да каже и въпреки това мълчи!

Публикувай отговор