е и аз това им казвах,,,ама те не ,зор да се замонашват по манастириNedkow написа:Ако така ще отлагате да го организирам през юни на морето.
Но се надявах това да е втората среща.
Редовна среща на клуба
-
Спомням си я тази среща на Св.Кирик и тогава много съжалявах,че не можах да ида.....Ей,хора,мисля,че тази идея е най-добрата досега!newmiro написа:
втори въпрос: кой е румен:) (имам чувството че пише за него все едно всички го познаваме)
3) аз съм навит и за този манастир. хубаво ще е!
4) може да го отложим малко, защото аз на 22.04 имам рожден ден. може да го отложим за началото на май!хем и повече жени фенки ще има:) (да не се отметнете сега:РР) (а и ще съм по-малко зает, по лесно ще ми е да дойда)
Значи Румен е колега с един Авенсис-комби,мисля,той организираше тогава нещата за манастира,понеже беше ходил и преди....
Така като гледам в момента във форума,които пишете по-активно сте малко новички и затова не го знаете Румбата,както и някои други по-стари кадри,но които в момента не пишат по една или друга причина...

Значи, аз мисля,че Св.Кирик засега е най-доброто!Има малко планинско каране,ако не се лъжа и доколкото си спомням от описанията на Румен и снимките,които беше постнал!
Така,че интересно е,освен всичко останало и малко планинско,без да е толкова натоварващо,както преминаването на проходи.....Т.е. мисля,че всички ще успеем да се справим (тя и мойта баба Тойо е малолитражка и много нависоко трудно се качвам!)......да обмислим също и предложението на Десс (да е по-рано или по-късно),ракия и на мен ми се пие,а колкото сме повече,толкова по-добре!

DAEWOO Espero 1.8i, 95ps, 1996 year.
- max-2
- Благодарил/а: 42 пъти
- Получена благодарност: 110 пъти
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=260 ... start=0Тук може да добиете представа за колегата Румен-толкова труд и организаторски способности вложи, но никой от желаещите не дойде...
Може би и затова скоро не е писал-може да е разочарован от "задружността" на тойотаджиите.
П.П. За морето и аз съм навит, живи и здрави
Може би и затова скоро не е писал-може да е разочарован от "задружността" на тойотаджиите.
П.П. За морето и аз съм навит, живи и здрави

Carina E 4AFE LB 1992
аз предлагам за пролетната среща (април или май, когато се състои, като я измислим), да се обадим на румен и да го поканим 

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

А на този манастир как ще ни посрещнат смирените духом, с всичкия този шум
.
Казвам това в смисъл, че места за паркиране ще има ли тъй като манастирите, които са на високо обикновено не разполагат с такива терени.
Незнам нищо за този манастир, ако някой има Pic. да прати.

Казвам това в смисъл, че места за паркиране ще има ли тъй като манастирите, които са на високо обикновено не разполагат с такива терени.

Последно промяна от Nedkow на 06 Мар 2008 00:20, променено общо 1 път.
далече съм от мисълта че повече от 5-6 коли ще бъдат,,по най оптимистични прогнози...аз по скоро си представям нещата като веекенд с някой познат с който ще пътувате,а който срещнете там--добре дошъл и по веселоNedkow написа:А на този манастир как ще ни посрещнат смирените духом, с всичкия този шум.
Казвам това в смисъл, че места за паркиране ще има ли тъй като манастирите, които са на високо обикновено не разполагат с такива терени.![]()