Le Caminski - tova info mi triabva VEDNAGA (ASAP)El Camino написа: Да взема да ти кажа колко е минимума шумоизолация на новата 7ца дет ша излиза 2008, срещу тая на 5цата ако искаш?
btw iskam i link kum soursa!
biggrin.gif

Soursa sym az, che po cql den s takiwa gluposti se razprawqm be:). Kolko e - na lichni;).V35GTR написа:Le Caminski - tova info mi triabva VEDNAGA (ASAP)El Camino написа: Да взема да ти кажа колко е минимума шумоизолация на новата 7ца дет ша излиза 2008, срещу тая на 5цата ако искаш?
btw iskam i link kum soursa!
biggrin.gif
Az vinagi sum si bil 4ernata ovtza, za dobro ili losho!PAKETA_1 написа:...овцаJapanese_fever написа:Az sum ot Pleven, no ne razbrah!jamie написа:3 kata vylna ot "plevenska chernoglava" biggrin.gif![]()
Колега,точно така е,знам ги класациите наизуст.Тойота отстъпва първото място единствено на Порше и един спортен модел на Мерцедес.mathematician написа:Като говорим за качество. Тръгнах да гледам разни сравнения.
Колеги,
То за сравняване на качеството си има статистики. И там не се взема отделната кола на някои познат, а става въпрос за статистики на бройки над 20 хиляди продадени автомобила.
Информацията е на база на TUV - германската стандартизационна агенция (нещо като нашето БДС, само че то си работи, за разлика от нашето) и ADAC - съюза на автомобилистите в Германия. Вторите правят класация на марки, продали над 20 000 бройки.
Случва се,колега.Наистина не е приятно,дразнещо е,но се случва,при всяка кола може да има пропуск в качеството,но това е минималното,не ти се троши,не те оствя на пътя,всичко работи перфектно,ето това е най-важното.За боята-Ти си с пълно автокаско/предполагам/.Олющена броня,капак,или квото щеш, се признава от застрахователя,отиди и ще ти покрият разходите за пребоядисване,като е толкова олющена.boss написа:Абе ти мълча мълча и накрая се нас**, аз ако искам да си карам улющена кола немаше да дам 50 000лв за кола ами щех да си карам шкодата отпреди 25години, така че не ме питай какво и има на колата. Ако искаш мога да ти я продам ама да нема изказваня от сорта свали малко че тука нещо е улющена, какво си правил в тая кола та скоростния лост се е разпаднал, и т.н. Ако исках да я сменям тая кола след 2-3години щях да взема рено сценик или неква такава за два пъти по-малко пари.LEXUS написа: Изобщо какви дефекти,какво се е счупило във вашите Тойоти,че се оплаквате от тях,освен счупем халоген laugh.gif .
El Camino написа:Tи май зе да лизгаш по инерция?proscrip написа: ...
Кат си живял 2 години в Щутгарт що не научи, че РАВ4 е най - продавания джип в Германия вече бая години наред?
И кат си карал в средна лента със 180 що пишеш глупости за разхода?
И що сравняваш шумоизолацията на кола висок клас, правена като конкуренция на С класа и А8 със джип. Да взема да ти кажа колко е минимума шумоизолация на новата 7ца дет ша излиза 2008, срещу тая на 5цата ако искаш?
Лошо петров, лошооо!proscrip написа:[аз като бачках в БадКанщат в Даймлер си мислех, че съм голяма работа и че останалите трева пасат и като се изцепя - ае искаш ли да ти покажа тоз мерджан дето още не е излязал!!
Тва така. Ма що са набираш? Сички го потвърдиха до тук - не си оригинален.proscrip написа:
Пък те колите след 2000 г. всите са бързооборотна стока, а не машина - включително и Тойота, БВМ, Мерцедес, ВОЛВО и СААБ - както каза кефа от туй да си караш йънгтаймера е несравним.
Айдалеее... шес бес десит.proscrip написа:
Колкото до РАВ 4 - ми те германците са си сноби и след като е най-продавания ДЖИП в Германия, започвам да си мисля, че съвсем са се сциганили, ама то и няма как да е друго след като излезеш по центъра на който и да е голям град виждаш все черни лилипути, а по на север, да визираме Хамбург - албанци.
Пак циркулираш. Не си интересен да повтаряш мненията на другите.proscrip написа:
Като заключение и най-сетне по темата - ми да, момчета и момичета Тойота не е това, което беше, макар да звучи успокояващо, че при всички качеството е паднало значително, затова да се радваме се на старите каляски и да си ги гледкаме - ама кофти, че и резервните части вече са оригинални боклуци...
Евала, по него време инженерите работеха на такива места....El Camino написа: ........
3. Немците не са всъщност немци, ама са пак са сноби?
4. Аз да работя в завод кат теб?
Много крива пътека, петров, много.
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 5 госта