Чистя кодове за грешки, променям настройки безплатно :)
Re: Чистя кодове за грешки, променям настройки безплатно :)
AVENSIS D4D 2006г Може ли да я прочетеме,.и ако може тел за връзка.Пепи.
Да, сигурно еInstruktor59@yahoo.com написа:Да, аз съм желаещ, при условие че е сигурно, че можеш да върнеш заводските настройки - ако нещо не е както трябва. Двигател 1,4 VVT-i от 2001-2002.

И ти имаш съобщение. Звънкайpetar tc. написа:AVENSIS D4D 2006г Може ли да я прочетеме,.и ако може тел за връзка.Пепи.

- smsdeliverer
- Автомобил: LEXUS NX300H F sport
- Обратна връзка:
Здравейте, днес изпробвах вашата програма Carista, даже си купих про версията за да мога да си променя настройката за задния ход(за бипкането), много добра програма свърши си перфектно работата лошо е, че все още няма поддръжка за МАЗДА на колегата му стана много мъчно, надявам се скоро и той да има повод за радост.
Lexus NX 300H F sport
-
- Автомобил: Рав4,Корола
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
ne6to za varnathetodor написа:Здравейте колеги, скоро си купих диагностичния софтуер (и хардуер) Toyota Techstream. Който има Тойота или Лексус след 2005-а, да заповяда да му проверя и изчистя кодовете и при желание, да променим настройки. В замяна искам да ми разрешите да събера технически данни от колата ви, защото разработвам приложение за Андроид, с което всеки ще може сам да си променя настройките без компютър, без скъп софтуер/хардуер и без да ходи до дилър. Самото събиране на данни е напълно безопасно за автомобила, тъй като само "прочитам" какви настройки поддържа автомобила и какви компютри има в него. Как ви звучи? Аз съм в София, близо до ЦУМа.
рав 4 2,2 д4д 2006 136 кс и едно магаре зад тях.corolla 1.4d m-mt 2005,за магерицата без коментар.
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
колега възможно ли е да се прочетат калибриращите файлове на ECU,т.е. да се направи бейкъп?
с тия кабели надали ще стане,може би трябва специален интерфейс?
с тия кабели надали ще стане,може би трябва специален интерфейс?
-
- Благодарил/а: 1 път
Здравей, Королла 2004 г. D 4D можеш ли да прочетеш?thetodor написа:Здравейте колеги, скоро си купих диагностичния софтуер (и хардуер) Toyota Techstream. Който има Тойота или Лексус след 2005-а, да заповяда да му проверя и изчистя кодовете и при желание, да променим настройки. В замяна искам да ми разрешите да събера технически данни от колата ви, защото разработвам приложение за Андроид, с което всеки ще може сам да си променя настройките без компютър, без скъп софтуер/хардуер и без да ходи до дилър. Самото събиране на данни е напълно безопасно за автомобила, тъй като само "прочитам" какви настройки поддържа автомобила и какви компютри има в него. Как ви звучи? Аз съм в София, близо до ЦУМа.
-
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 8 пъти
Здравейте, искам да използвам темата.
Моля някой който знае да даде мнение за този код Calibration 30F01000 който излиза след прочитане на двигателя с Techstream-a.
Дали от това не ми реагира бутона за TRC OFF при натискане???
Моля някой който знае да даде мнение за този код Calibration 30F01000 който излиза след прочитане на двигателя с Techstream-a.
Toyota Rav4 XA30 2008, 2.2 D4D 136hp /No DPF и Toyota Yaris 1.5 Hybrid 2013
- JapCar
- Автомобил: Yaris 2010г., двг 1.33/1NR-FЕ
- Благодарил/а: 7 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Това не е код за грешка, а версията на софтуера.geniya написа:Здравейте, искам да използвам темата.
Грешките са P0..., C0... и т.н.
Ако свети TRC OFF без да си натискал бутона е проблем и трябва да има записана грешка, с натискане на бут. не може да се спре.
Ако не светва при натискане на бут, не знам...
Живей широко и художествено!
Yaris, 1,33, 2010
Yaris, 1,33, 2010
-
Грешки от рода на Р0... и С0..... нямам, значи да съм спокоенJapCar написа:Това не е код за грешка, а версията на софтуера.geniya написа:Здравейте, искам да използвам темата.
Грешките са P0..., C0... и т.н.
Ако свети TRC OFF без да си натискал бутона е проблем и трябва да има записана грешка, с натискане на бут. не може да се спре.
Ако не светва при натискане на бут, не знам...

-
Да си напиша решението на проблема за тракшън контрола.Оказа се, че в таблото на индикациите за TRC OFF и VSC, тъп..а е набутал черно тиксо.Имало е грешка и е можел да я изчисти с techstram-a, но е сметнал за по-лесно варианта с тиксото.Махнах тиксото и грешката и всичко е ОК.Сега при натискане на бутона има индикация на таблото за TRC OFF