Акумулатор за Авенсис 1 ТД!
vladimmir
Мнение от muf » 16 Ное 2011 20:45
Ами що не провериш по телефона. Не ми се вярва да вземат пари за монтаж на акумулатор. В Търново не ми взеха за монтажа на калобрани и странични лайсни (купени от тях ) а камо ли за акумулаторvladimmir написа:Защото сигурно няма да ми важи гаранцията ако го взема от Тойота и си го монтирам сам...
Пък и е хубаво някой да ми замери алтернатора в какво състояние е ...
Цените са нормални, а са Genuine Toyota parts
Corolla 1.6 Dual VVTI 2008г
Rav 4 I 2.0 1998 г.
Rav 4 I 2.0 1998 г.
muf
Мнение от nikolov22 » 16 Ное 2011 20:56
колега аз съм със почти същия мотор обаче на мицубиши трябваше да
сложа 100а но сложих 75а на варта бляк динамик със 640а стартов ток и върти се къса
ако искаш обади се да ти разясня как може да се здобиеш с нещо добро на ниска цена 0899961038-николай
сложа 100а но сложих 75а на варта бляк динамик със 640а стартов ток и върти се къса
ако искаш обади се да ти разясня как може да се здобиеш с нещо добро на ниска цена 0899961038-николай
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
nikolov22
Мнение от vladimmir » 16 Ное 2011 21:32
muf написа:Ами що не провериш по телефона. Не ми се вярва да вземат пари за монтаж на акумулатор. В Търново не ми взеха за монтажа на калобрани и странични лайсни (купени от тях ) а камо ли за акумулаторvladimmir написа:Защото сигурно няма да ми важи гаранцията ако го взема от Тойота и си го монтирам сам...
Пък и е хубаво някой да ми замери алтернатора в какво състояние е ...
Цените са нормални, а са Genuine Toyota parts
Днес говорих с ТМ ауто и така ми казаха....
Мисля да ги видя по другите градове каква ще е офертата
Toyota Avensis 2.0 sedan
vladimmir
- martod
Мнение от martod » 16 Ное 2011 22:38
Тогава нова оферта за колегата БОШ S5- 12V 77Ah 780A от 265- на 210 лв..zi_zi_top написа:Ако си купуваш Бош търси S5 или S6. По-ниските серии са калпави.

S6 не му трябва, няма да я правим електромобил .. biggrin.gif
СВЕТЪТ Е КРЪЧМА........ДА СЕДНЕМ НА ЕДНА МАСА....
martod
vladimmir
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Мнение от zi_zi_top » 18 Ное 2011 21:41
Е, па-а-а
... Световно неизвестна марка е, ама щом е изгодно, земи го!

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
zi_zi_top
Rudy
Мнение от vladimmir » 18 Ное 2011 22:07
Колега вярно ли съм разбрал, че този Вега се продава от ТМ ауто, но не с тази марка? Защото се бях засилил да си взимам от ТМ ауто...Rudy написа:Аз съм точно с такъв от брошурата на ТМ Ауто, произведен във Франция и брандиран за Toyota. Вече 6 год. И 5 мес. Аз бих взел такъв-цените им са прилични.

Toyota Avensis 2.0 sedan
vladimmir
Rudy
vladimmir
muf
muf
Мнение от vladimmir » 20 Ное 2011 18:29
muf написа:Тия VeGa са търговска марка, не можах да разбера кой им ги произвежда.
Като има оригинален на нормална цена какво има да се чудиш?
Аз май ще сменям на джипката... навреме е тази промоция от тойота
Да ама ми искат 40 лв за монтаж...
Toyota Avensis 2.0 sedan
vladimmir
-
Мнение от baba_metca » 22 Ное 2011 15:50
На Авенсиса ми (2.0 д4д модел 2003-та) оригиналния ми акумулатор е такъв http://www.amavto.com/object.php?id=67. (не правя реклама на сайта, просто тази страница успях да намеря). Предложението за моята кола на Тойота е 28800YZZHB, с 60Ah и 640A стартов ток. За пример Бош, за тази кола предлагат 0 092 S50 080 (S5), 77 Ah, 780 A, 278x175x190 и 0 092 S60 010 (S6), 70 Ah, 760 A, 278x175x190.
Чудя се дали предлаганото в момента от Тойота, не е твърде слабо като параметри. Не разбирам от акумулатори, просто гледам числата. Rudy казва, че неговия е такъв, какъвто в момента предлагат Тойота, но само на дизайн(снимка), дали и параметрите са същите? С какви параметри е твоя Rudy и съвпадат ли те, с на някой от предлаганите от Тойота?
Чудя се дали предлаганото в момента от Тойота, не е твърде слабо като параметри. Не разбирам от акумулатори, просто гледам числата. Rudy казва, че неговия е такъв, какъвто в момента предлагат Тойота, но само на дизайн(снимка), дали и параметрите са същите? С какви параметри е твоя Rudy и съвпадат ли те, с на някой от предлаганите от Тойота?
baba_metca
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru