Акумулатор за Авенсис 1 ТД!
Ами що не провериш по телефона. Не ми се вярва да вземат пари за монтаж на акумулатор. В Търново не ми взеха за монтажа на калобрани и странични лайсни (купени от тях ) а камо ли за акумулаторvladimmir написа:Защото сигурно няма да ми важи гаранцията ако го взема от Тойота и си го монтирам сам...
Пък и е хубаво някой да ми замери алтернатора в какво състояние е ...
Цените са нормални, а са Genuine Toyota parts
Corolla 1.6 Dual VVTI 2008г
Rav 4 I 2.0 1998 г.
Rav 4 I 2.0 1998 г.
колега аз съм със почти същия мотор обаче на мицубиши трябваше да
сложа 100а но сложих 75а на варта бляк динамик със 640а стартов ток и върти се къса
ако искаш обади се да ти разясня как може да се здобиеш с нещо добро на ниска цена 0899961038-николай
сложа 100а но сложих 75а на варта бляк динамик със 640а стартов ток и върти се къса
ако искаш обади се да ти разясня как може да се здобиеш с нещо добро на ниска цена 0899961038-николай
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
muf написа:Ами що не провериш по телефона. Не ми се вярва да вземат пари за монтаж на акумулатор. В Търново не ми взеха за монтажа на калобрани и странични лайсни (купени от тях ) а камо ли за акумулаторvladimmir написа:Защото сигурно няма да ми важи гаранцията ако го взема от Тойота и си го монтирам сам...
Пък и е хубаво някой да ми замери алтернатора в какво състояние е ...
Цените са нормални, а са Genuine Toyota parts
Днес говорих с ТМ ауто и така ми казаха....
Мисля да ги видя по другите градове каква ще е офертата
Toyota Avensis 2.0 sedan
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Е, па-а-а
... Световно неизвестна марка е, ама щом е изгодно, земи го!

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Колега вярно ли съм разбрал, че този Вега се продава от ТМ ауто, но не с тази марка? Защото се бях засилил да си взимам от ТМ ауто...Rudy написа:Аз съм точно с такъв от брошурата на ТМ Ауто, произведен във Франция и брандиран за Toyota. Вече 6 год. И 5 мес. Аз бих взел такъв-цените им са прилични.

Toyota Avensis 2.0 sedan
-
На Авенсиса ми (2.0 д4д модел 2003-та) оригиналния ми акумулатор е такъв http://www.amavto.com/object.php?id=67. (не правя реклама на сайта, просто тази страница успях да намеря). Предложението за моята кола на Тойота е 28800YZZHB, с 60Ah и 640A стартов ток. За пример Бош, за тази кола предлагат 0 092 S50 080 (S5), 77 Ah, 780 A, 278x175x190 и 0 092 S60 010 (S6), 70 Ah, 760 A, 278x175x190.
Чудя се дали предлаганото в момента от Тойота, не е твърде слабо като параметри. Не разбирам от акумулатори, просто гледам числата. Rudy казва, че неговия е такъв, какъвто в момента предлагат Тойота, но само на дизайн(снимка), дали и параметрите са същите? С какви параметри е твоя Rudy и съвпадат ли те, с на някой от предлаганите от Тойота?
Чудя се дали предлаганото в момента от Тойота, не е твърде слабо като параметри. Не разбирам от акумулатори, просто гледам числата. Rudy казва, че неговия е такъв, какъвто в момента предлагат Тойота, но само на дизайн(снимка), дали и параметрите са същите? С какви параметри е твоя Rudy и съвпадат ли те, с на някой от предлаганите от Тойота?