Та така благодаря ви за съветите

Браво бе, избра баш тази недомислица Пунто да сравняваш с Тойота. Те 130 000 много километри викаш, няма разваляне това рунто....andrian999999 написа:Няма какво да правя и прочетох темата и съм много щастлив че карам 130 000км Фиат пунто без проблеми (да чукна на дърво), а не Тойота (ЛЕПЕНКИ с надпис "НИКОГА ПОВЕЧЕ ТОЙОТА" поръчваите при мен безплатно) та по темата ... в този живот най хубавото е да си авто техник или компютърен специалист винаги може да лъжеш хората и да им събираш парите щото нищо не разбират примери за мен хиляди.
Проблема за мен е че всички нови коли ги правят като компютрите 5-6 години и за боклука , хора с хиляди проблеми при всички марки, ЗАТОВА следващта ми семейна кола ще е МБ 124 автомат на газ да видим какви проблеми ще има.
п.п. и аз имам клозет тойота който не се разваля щото го карам рядко галено го наричам ПАМЕТНИКА НА РЪЖДАТА biggrin.gif
andrian999999 написа:Няма какво да правя и прочетох темата и съм много щастлив че карам 130 000км Фиат пунто без проблеми (да чукна на дърво), а не Тойота (ЛЕПЕНКИ с надпис "НИКОГА ПОВЕЧЕ ТОЙОТА" )
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост